Abi bu ne yaaa Resmen kamyon yerine kullanıyor motosikleti
Bide dolu olmasın bu şişeler?...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Damacana istifleme süper
ben 4 tane öküz (kankilerim) taşimistim jawa ile...
damacanalar dolu üstelik,eminim ki yakın bir yere nakil yapıyordur,düşünemiyorum yokuşta nasıl kalkacak,bana bişey olmaz okey reklamı için harika bi düşünce olabilir,bence hemen bulsunlar bu adamı bi okey reklamı çeksinler,garanti hasılat rekorları kırar,ayrısca motoru süren arkadaşa da kocaman bi alkış,son bişey acaba burası Türkiye mi;????
Sanmıyorum, plaka ve damacanaları taşıyan motosikletin sağ tarafındaki garip araba-motor karışımı birşey var =)( Türkiyede hiç görmedim böyle birşey..
Tüm renkler aynı anda kirlenmeye başladı. Birinciliği beyaz'a verdiler...
bence uzakdoğuda bi yer ama bidonları boştur,dolu olsa o kadar bidon ne üst üste o şekilde lastik iple veya neyle olursa olsun o durumda durmaz anında hepsi yerde olur bırak motosikletin tasımasını böle bi havada duruş mümkün değil
Damacanaların dolu olduğunu sanmıyorum. Çünkü herbiri nerdeyse 20kg. ağırlığında olacak ve resimde 30 dan fazla damacana var. o kadar ağırlığı taşıyamaz. Burası neresi konusuna gelincede sanırım asya ülkelerinden biri
Valla arkadaşı alkışlıyorum başka diyeceğim birşey yok
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
onları taşımayı bırakın, dizmek bile ayrı bi mesele..
Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..
Türkiyede olsa üstüne iki tane de tüp koyarlardı : )
honda activa'ya 6 tane dolu damacana taşındığını gördüm hatta işyerime servise geldi ve fotosunu çekmiştim.bulursam ekleyeyim.
6 tane dolu normal gelebilir fakat kullanan arkadaşda çok rahat 120 kg çeker
varın motorun halini siz düşünün
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hadi lennn gerçekmi bu
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Şase kırılması kaçınılmaz....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
ben 38 damacana saydım eğer yanılmadıysam denge süper,imkansızlık insanları nelere yönlendiriyor,
siyahatmaca senin resimdeki Long&wide vehicle
o bidonlar boştur bence
arkadasımın yorumuna koptum sabah sabah internete düşeyim diye yapmıstır diyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)