AKOM'dan 23.01.2010 için Uyarı...
Reklamlar
-
AKOM'dan 23.01.2010 için Uyarı...
Arkadaşlar,
Dünden beri aralıklarla yağan kar yağışının asıl Cumartesi günü özellikle İstanbul'a geleceği ön görülmektedir.Konu ile ilgili açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Cumartesi günü tipi şeklinde kar yağışının beklendiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: Cumartesi öğle saatlerinden sonra Sibirya üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava ile tipi şeklinde daha kuvvetli kara bırakacağı tahmin ediliyor" denildi.
Asıl kar cumartesi
İstanbul Valisi Muammer Güler, kar yağışı nedeniyle her türlü önlemin alındığını belirterek, bugün için yoğun kar yağışı olmadığını ancak cumartesi gününden itibaren salı gününe kadar etkili kar yağışı olacağını belirtti. Güler, şöyle konuştu: “Karlı havaya göre araçlarını hazırlıklı tutmalarını, mümkünse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, kar lastiklerini takmalarını, trafik kanuna göre araçlarında bulunması gereken tüm aparatların bulundurmalarını söylüyorum. Kar yağışı İstanbul için büyük bir nimettir. Buna göre de tedbiri almak lazım.”
AKOM'DAN CUMARTESİ UYARISI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM)'nden İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili yazılı bir açıklama yapıldı. Cumartesi günü tipi şeklinde kar yağışının beklendiği belirtilen açıklamada şöyle denildi: "İstanbul'du dün öğle saatlerinde etkisi altına alan kar yağışı sabaha karşı etkisini kaybetti. Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM Meteoroloji biriminin tahminleri doğrultusunda karla karışık yağmur ve karın aralıklarla Perşembe akşamına kadar devam edecek. Cumartesi öğleye saatlerinden sonra Sibirya üzerinden gelmesi beklenen soğuk hava ile tipi şeklinde daha kuvvetli kara bırakacağı tahmin ediliyor. Kar yağışından önce alarma geçen kötü hava koşullarıyla mücadele ekipleri sabaha kadar olumsuzluklara müdahale etti.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
Reklamlar
-
Motorlar kış uykusunda yani bu aralar.
-
Bu sene arkdaşın croos motoru ile gezicez karda inş.
Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11
-
Tabii onun keyfi de başka.
-
-
Bu sene benden drift şov yok, gneçleri görelim buz pistlerinde
-
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
Ben de bugün işyerimin otoparkına yerleştirdim bizim ufaklığı, biraz uyusun sıcacık bakalım.
-
Hehe havalar kötüleşince karıncalar misali sokmuşuz motorlarımızı bulduğumuz kovuklara
Bende kapalı garaja aldım motoru, bakalım haftasonu kardan adam yapabilecekmiyiz
-
-
evet bende bu gün son bi ufak tur attım iyice ısıttım oğlumu antifriz ilavesini yaptım güzelce sarmaladım kapalı garajıma koydum altına tahta koyarak üşümesini engelledim.
sanırım biraz kalıcak orda.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Görkem senin bu şartlar altında bulabileceğin en olası artçı bu sanırım.
-
-
-
Çorlu'da hava -3 derece,kar yağışı başladı.
yeteri kadar yağarsa yarın yoldışı rotalardayım
-
savaş abi merhaba;
yoldışı rotalarının fotoğraflarını eklemeyi unutma sakın...
-
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
savaş abi merhaba;
yoldışı rotalarının fotoğraflarını eklemeyi unutma sakın...
şimdi artçıları bu olaya ikna etme çabasındayım.
Akıl ve mantık("kesinlikle olmaz"diyo)
3,5("ben gelmem" diyor)
keyif("hadi be aga,gidelim artık" diyor)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:23 ----------
TORAMAN adlı üyeden alıntı
Aman üstad bu havalarda kendine dikkat et bu sefer yanına birkaç parça alet-edavat almayı unutma şimdiden kazasız belasız yolculuklar.
Yaz olsa tamam,bu havada tek bir alet taşımam,
nerede tırak,orada bırak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler