20 gün ünce feyizoğlundan ls2 cartoon kask aldım.vizörün sağ üst köşesinde hafif bi açıklık var rüzgar alıyo,ses yapıyor.ls2 kullananlar sizde de aynı sorun varmı?
20 gün ünce feyizoğlundan ls2 cartoon kask aldım.vizörün sağ üst köşesinde hafif bi açıklık var rüzgar alıyo,ses yapıyor.ls2 kullananlar sizde de aynı sorun varmı?
Bende yok meselaa... Ama kaçla giderken ses geliyo... yani bende 100 - 110 lara kadar bişe yok sonrasında çene altından illaki geliyo...
hocam aynen ses yapıyor 100 km civarı gıderken neden anlamadım bende bırde gıderken kafam hafıf yana donse ses çoğalıyor.
bendeki kask s beden gecenlerde incelediğimde vizörün kaska temas ettigi yer olan sağ tarafta hafif bi yükseklik var tam oturmuyor mm.lik bişey ama. sanırım arkadasın dedıgı gıbı alttan giren hava sag taraftakı bosluktan cıkıyor oda sese sebep oluyor
Benm vizör altından yada üzerinden ses geliyo gibi bi sıkıntım yokta şu çene altından gelen havanın hatti hesabı yok eğer deneme şansınız olursa giderken çenenizin altını elinizle yada başka bişeyle kapatın ses baya baya azalıyo düşünüyorumda bi aparat filan bişeyler yapmak için ama bakalm bi çözüme ulaşırsam mesaj atarım sizede fotolu filan ...
Vizörde yada vizörün arkasındaki lastikte bi sorun olmasın
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bizim bi arkadaşımız oraya lastikle falan bi kaplama yaptı.. artık ne ses ne rüzgar diyr..
bu arada ls nin tüm serilerde o problem var..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
bende öyle bir porblem olmadı bidaha takınca dikkat edicem bakalım ...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
kask tam kafa ölçünüze göre değilse hem ses yapar hem baş ağrıtır .. ayrıca 100 km hızda ls2 cartoon (aynısı bendede var) için normaldir.balaklava kullanılması önerilir.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
bende LS2 Cartoon var evet dediginiz yerden çene altından rüzgar geliyordu ama sadece dik sürüşlerde depo üzerine yaslandığım zaman bu ses yok ama şehir içinde yaslanmadığım için baklava kullanıyorum hiç bir problem olmuyor
IspartaTuning'Te Herkes SeS Verdik Bizimle Çoşar HerkeS
hocam git geri ver kaskı yada degiştir ..hatalı ürün bence
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
arkadaşlr bende shoei var fakat artçı olarak kız arkıma bi kask alıcam ne önerirsiniz?
valla açıkca çok az biniyo tabiki dandik bişe istemiyorum ama senede 5-6 kere binicek yinede idare edicek bişey olsun.
benim shoei kapalı xr1000 yedek bir tane çene açılır kask almak gerek artçı içinde nolan ya da arai motosiklet fuarını bekliyorum açıkcası çok zevkli olacak bu yıl
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
bu gün motomax'a gittim... çok uygun fiyatlara kasklar var. özeliklede bayanlara uygun olacak şıklıkta diyebiliriz... artçı için uygun olabilir,bende sevgilim için baktım da...
sebebi şu diye biliyorum, kaskın bedenleri farklı olduğu halde bütün vizörler aynı boyutta. bilmiyorum ne kadar doğrudur
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Eğer altı kapanırsa boyunluk gibi birşeyle o ses gidiyor.Benide bi ara rahatsız etti hem ses hem gelen soğuk şimdi o sıkıntım kalmadı.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Az veya çok binecek olmasına bakma bence, Allah korusun ama kask 1 kere lazım olacak birşey, kalitelisini al mutlaka derim. Sonuçta ona aldığın kask, ona verdiğin değerle doğru orantılı aslında.
Mesela Yeşim'e alacağım bir sonraki kask budur:
http://www.mototas.com.tr/tr/urunler...sp?ID=A0000500
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)