arkadaşlar bu benellinin 125 cc racing naked ve farklı bi tarzı daha var burda sıfır olarak satılıyor fiyatı 6.5milyar
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
adam araştırmıs bulmus yeni konus açmamış tebrikler
125 cc benelli hiç duymadım hep yuksek cc var bildiğim kadarıyla
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
valla geçen burda (muğla-fethiye)bi bayide gördüm gerçekten harika makinalardı buralarda var mıdır bilen diye ararkan buldum yarın resimlerini çekeyim olmaz sa fiyatlarıda bence gayet iyi tipleri çok vahşi duruyo
Ok yaydan çıkmadan yapacağını yap...
ayrıca benellinin 4-5 modeli aynı dış fiziğe sahip fakat farklı motorları var ..
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
Bildiğim ve kullandığım markası pietro benelli olan italyan malı bir av silahıdır, öyleki 5,000 atışta bile 0,002 oranında namluda bir aşınma yada çizilme görülmemiştir, adamlar kaliteyi yakalamış, ne varki benelli marka motorsikletler nedense BMW , HONDA , KAWASAKİ gibi adı bilinen markalar arasında değildir, oysa kalite açısından kafa kafaya gelir hatta üstünde bile olabilir, arkadaşların bulup koydukları resimlerden ne kadar sıradışı ve extrem bir düşünce ürünü olduğu görülüyor..
Ortalama her 4 5 senede bir bu konu hortlatılmış
Sürücü kursum yeni yasa gereği aldı 220 ulaştığını gösterdi bana 250cc naked tarzı bir motosikletiyle italyan renkleri vardı üzerinde kalite iyiydi örneğin deposu demirdi
Duymaz olur muyuz.. Çinli bir aileye evlatlık verilen Johnny Benelli Sins tarafından kurulmuş bir marka. Çin'de yapıp Italyan ayağına satıyorlar işte.
Günaydın abey benelliyi bilmeyen mi var yahu. Sitenin anasayfasın da bilem reklam geçiyor.
Konu 2007 yılında açılmış arkadaşlar, reklam vs ozaman yoktu
Benelli Türkiye servis konusunu yüzüne gözüne bulaştırmaz ise, ülkemizde iyi iş yapabilir, zira modelleri iyi ve sağlama benziyor, TNT25 modelinin fiyatıda uygun sayılır, önümüzdeki sene Trek 502 diye 499cc çift silindir bir endoru motosiklet getirecekler. biraz multi strada ya benziyor. Fiyat ve servis konusunda sıkıntı yaşatmaz ise ben bile bir japoncu olarak alabilirim yani
Zaten en sıkıntılı konular söylediğin konular. Örnek verelim caponlardan Kawasaki nerede? Suzuki nerede? Hatta Yamaha nerede? Bir de bunlara kıyasla -sevelim sevmeyelim- Honda nerede?
Hem benelli dediğin tüfengdir tüfeng
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)