Arkadaşlar merhaba ,
Bu videoya internette rastladım ,süper komik izlemenizi tavsiye ederim.. Gülmekten koptum yahu
http://www.izlesene.com/video/komik_...-gecti/1520971
Arkadaşlar merhaba ,
Bu videoya internette rastladım ,süper komik izlemenizi tavsiye ederim.. Gülmekten koptum yahu
http://www.izlesene.com/video/komik_...-gecti/1520971
Regal Raptor 150 5.000KM - Regal Raptor Daytona 350 10.000KM - Yamaha MT-07 20.000KM
HaHaHa.. Baka kaldılar..
görevlilerin yanından birşey geçtiği yokta yan yoldan bir ss'nin inlete inlete geçtiği şüphesiz
dün otoyolda bir audi geçti yanımızdan 110km civarı gidiyorduk arabanın uğultusunu duydum sonra kayboldu önümüz düzlüktü ama birdaha göremedim
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
bu video anlaşmalı gibi bir şey adamlar motorun çıldıran sesini 5 km den duyar be olacak şey mi bu
motosiklet sürücüsü devriyenin önünden geçmiyor. Devriyenin arkasında bir yol daha var sanırım motosiklet sürücüsü ordan geçiyor.
ghost rider olmalı psikopat ın biri...
sesinden anlamaları lazımdı bence
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Biraz hızlı gidiyor.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
ben birkaç defa izledim çözemedim olayı daha uzakdan çekim yapsalarmış olacakmış galiba berbat bir video bana göre
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
bekledim bekledim hiçbirşey geçmedi.sıkıldım eve gidiyorum
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Türkçede BİŞİY diye bir kelime yokdur birşey telafuz edin lütfen
arkadaşlar bu durumun hemen hemen aynısı bizzat yaşadım.. isviçreden türkiyeye arabayla gelirken italya otobanında bi porche'la "kapışmaya başladık" biz birbirimizle didişirken yanımızdan aynen bu şekilde bi SES geçti ) snr porche taki adamla birbirimize baktık ve direk ayağımızı gazdan geçtik ))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)