Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Yunus polislerin eğitimi

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBX 250 Twister
    Alıntı gungormegu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevmeyen arkadaşlar muhtemelen çakallık yaparken yunuslara çarpılmıçlardır.....)))
    arkadaşlar ingilizlerin sistem eğitimleri, almanların adac adlı eğitimleri war ama emin olun hikaye...OMM şimdi ARA sertifikası veriyor...veren emekli bi ingiliz polis ama hikaye...emin olun onlardan daha iyiyiz...3820 kişiye kurs vermiş aynı zamanda şimdiki mevcut bütün yunus eğiticilerinin sertifikalarını imzalamış birisi olarak söylüyorum bunu...
    Şu kardeşlerinede faydan olsun bizede bi eğitim versen
    fabrisio bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hamzarat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F700GS
    Eski ev arkadasim polis.arkadaslariyla da tanistim.adamlarin bedava kahvalti icin mesaisinden 5-6 saat once evden ciktigini bilirim.polis halki koruyor diye cumle kuruyorsunuz ya size gulmuyorum bile.sanki turkiye de yasamiyoruz da avrupadayiz.yahu bu ulkede karakola goturulup tecavuz edilen kadini unuttunuz mu.iskence edilen vatandaslari hatirlamiyor musunuz.sokakta halka bagirip cagiran poliste mi gormediniz?

Yunuslar hakkinda cok bilgim yok.ve nasil egitimler aldiklarini bilmiyorun.umrumda bile degil hic birisi.allaha yakin olsun her biri.benden uzak dursunlar yeter.
    esc bunu beğendi.

sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi video buldum yunus polis eğitimi diyo
    link: http://www.youtube.com/watch?v=kvn-YRoLelg

Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Alıntı rebel_punto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elbette kimse senin veya bir başkasının saygısını kazanmak için polis olmadı. Bu siteye üye onlarca polis arkadaşın, özellikle işini icra ederken motosiklet kullanmak zorunda olanların apaçi vari motosiklet kullandıklarını sanmıyorum - en azıdan böyle bir durumu kendime yediremiyorum.

Genelleme yapmayayım demişsin ama gördüğüm yunusa 3 gün saydırabilirim diyorsun.

Kasksız - korumasız sürülmez eyvallah ama polis gereken hallerde trafiği - can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacak şekilde kırmızıda geçmek zorunda, tersten gitmek zorunda, yol uzamasın diye merdivenlerden inmek zorunda. Yoksa gelen anonsa gidemez. Haaa kimse geç gittin diye hesap soramaz. Ama vicdanlı bir kişi zorda kalmış, amam - emniyet dileyen birinin yardımına - polis olması şart değil - tersten de gider, kaldırıma çıkar .

Şunu söylemeden de geçemeyeceğim devlet malı hepimizin. O kullanılan motosikletler arabalar hepimizin. Eğer kullanan kişi kendi malı gibi kullanmıyor da devlet malı deniz diyorsa hakkımı helal etmem .

Bulunduğum yerde yunus yok, İstanbul'daki yunus arkadaş motosikletlerine kendi malı gibi özen gösterirdi. Zaten artçı sabah geldiğinde motosikleti yıkar, genel kontrolünü yapar (alt devre ilişkisi )

Allah dan yunus değilim ha. Adam sabah sabah bana da giydirecekti

http://www.youtube.com/watch?v=neSu37j4PrI
    Yanımdan geçen yunusun süratinden, aceleciliğinden, sürüş tarzından, anonsa yetişme derdinde olmadğını çok rahat söyleyebilirim. Ayrıca her zaman mı anonsa yetişiyorlar? Bence verilen yetkiyi kötüye kullanıyorlar.
    Ayrıca genelleme yapmam demedim ''Şu genellemeyi çok rahat yapabilirim'' dedim. Mesajın sonunda da görevini layıkıyla yapanları istisna tutup saygılarımı belirttim.

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Alıntı mucitin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence eylemlerde kulandıkları kıyafetler manyak bişeyler devlet satsa garanti ben alırım okadar sağlamlar o kadar taş deyiyor adamlara bişey olmuyor insan onunla motor sürse 200km hızda düşse bi şe olmaz hemen ayağa kalkar
    G kuvveti denilen şeyden haberin yok sanırım.

REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler