bu eğitimleri sürücü kurslarında da verseler ne güzel olurdu dmi
Ayrıca bu videodaki kullanılan motor nedir ?
bu eğitimleri sürücü kurslarında da verseler ne güzel olurdu dmi
Ayrıca bu videodaki kullanılan motor nedir ?
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
valla ben gıcık yunusa rastlamadım,on numara polisler ciddiyetlerinden ödün vermiyolar sıkıntısı olan gocunur çok çevirdiler aradılar hiçte şikayetçi degilim..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Yunuslar fena kullanmıyor, çok çok iyiler diyemeyeceğim sizin dediğiniz gibi ama en azından motorun hakkını verebiliyorlar. Ama geçen gün yol vermediğim jandarmanın o devasa TDM900 le yanımdan tektekerde geçtiğini düşününce... Jandarmalar daha iyi sanırım. Pek bilgim yok ama, ilk izlenim olarak.
Ama verdiğiniz eğitimin dediğiniz kadar iyi olmadığını düşünüyorum. ( Kişisel olarak sizin değil Yunusların) İzmit'teyim, burada adım atanız motorize Zabıta'ya çarpar. Hepsinin altında Kawasaki ler var. Şehir içinde 650 lik enduroyla ZABITALIK yapıyorlar.
Bu arkadaşların hepsini toplasanız bir tane sağlam motorcu edeceğini sanmıyorum. Gözümün önünde bir devirişi vardı güzelim motoru devlet memuru olmasa gidip ağzına çakacaktım bir tane.
Şimdi bu arkadaşlar sürekli aldıkları eğitimle övünüyorlar. Diyeceksiniz ki ne alaka Yunuslarla?
Bu arkadaşlara eğitim veren Yunuslar da sürekli övünüyorlar.
Ha unutmadan nasıl olsa parası bizim vergilerimizden verildiği için sanırım 650 lik motorlarla direksiyon dersi verip dağıtmak çok normal geliyor bu vatandaşlara. Benim bir aynam kırıldı için gitti güzelim 2009 -2008 motorların halini görseniz rolantide zor çalışıyor.
Küçümsediğiniz eğitimleri alan adamların ve bizimkilerin nasıl motor kullanıdğını incelerseniz laf atmanın o kadar da basit olmadığını anlarsınız.
Unutmadan çoğu kişi ben Yunusları sevmem demiş. Motorcu olmamda büyük rolleri vardır şüphesiz, şahsen çok da severdim. Ama geçekten etik olmayan davranışlarını gördüm... Hala seviyorum ama hepsini değil.
Tek sevdiğim yanları bana göre rüşvete en uzak duran birim izlenimi vermeleri.
Sanmıyorum ki Yunuslara rüşvet teklif etmek kolay olsun...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:44 ----------
Vidyoyu izledim de komedi... Yunuslar bildiğin stunt video çekmişler. Bu arada ben ayakta ateş ederken ki süratin 70 olduğu konusunda süpheliyim.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
Sosyal Bilgiler Öğretmenliği okuyup KPSS'de başarısız olduğu için polise katılan, parkta bira içen bir gence sataşıp, sonrasında döverek beyin sarsıntısından öldüren, İstiklal'de kız arkadaşlara laf atan, kaldırımlarda gezip yayaları rahatsız edecek manevralar yapan üyeleri barındıran bir grubu sevmek mi? Sanmıyorum.
Güzel makineleri var, karizmatik görünüyorlar ve vatandaşa güzel fırça atıyorlar. Yani görüntüleri dışında olması gerekenin tam tersi davranıyorlar. Sevmemek için yeterli sebep bence.
Sürüş ve atıcılık teknikleri konusunda yorum yapacak değilim ama, not verecek kadar yetkin bir sürücü ya da atıcı değilim.
Yunuslara gicik olan , bilhassa Antalyali arkadaslar. Neden gicik oluyorsunuz kasksiz ehliyetsiz kullandiginizda size ceza kestiklerindenmi? Bu insanlar polis, her gece evinize hirsiz girmesin diye 24 saat devriye atiyor. Ben daha bugune kadar %100 kaski ehliyeti kullanmasi ile hatasiz olan bir motor sucurusune yunuslarin sorun cikardigini gormedim. Adam motorun aynasini sokmus, cadde de tek teker yapiyor, egzoz soba borusu gibi. Yunus goruyor basiyor cezayi , sonra ben yunuslara gicigim. Pek dogru gelmedi bu bana.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
bak bunlar tehlikeli cümleler demedi deme..
tek kelimeyle cevap.. hmm düşünüyorum..
- "Aşkımmmm" diyip boynuma mı sarılıcaktın?
bu hareketinden sonra bende seni unutamayıp gece gündüz düşünücem ve rüyalarıma kadar giricen..
bu en iyimser düşünce
Benim rüyama giren bayanların akıbeti hakkında bilgilendirmek isterdim seni ama boşver.. gerek yok.. rüyama girmek istiyosan buyur gel beklerim
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
gerçekten çok korktum , özür dilerim ...
http://www.itusozluk.com/goster.php/...elikanl%FDs%FD
Ben yunuslar, şahinler hepsine gıcık oluyorum. Eskiden sokaklarımızda bekçiler olurdu onlar bugün olsalar ciddi saygı duyarım. Daha önceki yazdıklarıma da bakabilirsiniz beni durmak üzereyken motosikletime doğru tekme atarak durdurmaya çalışan polisler olduğu sürece, üzerime direksiyon kırarak kaza yaptırmaya çalışan domuşun plakasını verdiğim halde ben karışmam şuraya gideceksin deyip kıçını döndüğü sürece, sana ceza yazacağım koçum istersem kaşının üzerinde gözün var diyerek yazarım diyen polisler olduğu sürece gıcık olmaya devam edeceğim.
@mogli TDM yapar tekerini
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Filmin adı darbeli matkap http://www.zaplat.com/video/sinema_v...Darbeli_Matkap
bence eylemlerde kulandıkları kıyafetler manyak bişeyler devlet satsa garanti ben alırım okadar sağlamlar o kadar taş deyiyor adamlara bişey olmuyor insan onunla motor sürse 200km hızda düşse bi şe olmaz hemen ayağa kalkar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)