selam arkadaşlar,malumunuz suzuki sv650s model motor almış bulunmaktayım,motoru hadımköydeki 22 yıllık suzuki ustama götürdüm,Ata abinin içinden gelmiş,mektup yazıp göndermiş,bende sizinle paylaşmak istedim
sayın mustafa
mustafa arkadaş ve bunu okuyan bütün arkadaşlara suzuki motor hakkında bir görüş belirtmek istedim
bu motordanistanbulda 14, Türkiye de 93 tane bulunan nadir bir parça ve eserdir.motorun özellikleri kendisine uygun olmayan modifiye dışı geniş kapsamlı parçalardan oluşmaktadır.tam anlamıyla kurşun gibi makinedir,makineyi kullanan her insan bir silah,suzuki de bir kurşundur,çift silindir olmasına rağmen geniş kayış iridyum buji mermi yatakları(??)çelikten özel yapılmıştır,motor çift silindir olmasına rağmen özel geniş dişliler geniş kayış sistemi ve yatay ters L tipi motor olduğu için saatte 270-280(??)arası hıza ulaşmaimkanı bulunmaktadır,motor ender bir parça ve yurtdışı menşeli olduğu için bakmı özel yapılması gereken devamlı kontrol altında tutulması gereken bir parçadır,eksoz sistemi abart sistemi yumuşak olması nedeniyle tam abart sağlayamamaktadır ama motorun tork sesini net ve güzel bir şarkı misali dışa vurmaktadır,motor newtron motor olarak söylenen bir parça üzerine çelik şasi ile engebeli yollara bakılarak imal edilmiştir
özellikleri::
newtron motor çelik yataklı yaylı sistem
çift silindir iridyum buji beslemeli
motor koruma çelik halatları
dolgulu şasi
geniş delikli jant sistemi
geniş çelik krank zincir ve yuvası
saymakla bitmeyecek bir sürü özellik,,,arkadaşlar bu motora bakmadan içini incelemeden sakın yorum yapmayın,ben 22 senelik suzuki motor ustasıyım ben bile böyle motor görmedim,herkese saygılar mustafa kardeş bu motoru satmayı düşünürsen benim arkadaş talip 18500 tl vermeye razı satılığa çıkınca haberimiz olsun
Ata Saylan BATAL
aynen yazdım arkadaşlar,adam içinden geldiği gibi yazmış be