Gezi motosikletine daha yatkın enduro
Reklamlar
-
Arkadaşlar merhaba enduro motosiklet arıyorum ama crossa kaçan değil gezi motosikletine kaçan. Başlangıç seviyesindeyim. 5000 tl civarlarında bütçe ile. Mesela derbi terra 125 hoşuma gidiyor dizayn olarak ama parası sıkıntı. Bir de alacağım motor 2. el olacak.
Reklamlar
-
arkadaşlar lütfen yardım :::
-
gneu1989 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba enduro motosiklet arıyorum ama crossa kaçan değil gezi motosikletine kaçan. Başlangıç seviyesindeyim. 5000 tl civarlarında bütçe ile. Mesela derbi terra 125 hoşuma gidiyor dizayn olarak ama parası sıkıntı. Bir de alacağım motor 2. el olacak.
http://www.sahibinden.com/derbi_terr...XQQdisplayitem
aradığın fiyata bulabildiğim tek terra 125
yetkili servis bulamadım ancak bütün bayiileri istanbulda
-
gneu1989 adlı üyeden alıntı
Aama crossa kaçan değil gezi motosikletine kaçan.
seninde yazını başında söylediğin gibi aradığın enduro,ki doğru bir tercih olur, terra yı bilmiyorum iyi düşün kullanan birinden yorum al derim, 2 zamanlı ise bulaşma (her ne kadar derbi 2 zamanlı uzmanı olsada) ilk düşününce aklıma xt125 geliyor, wr250 yüksek fiyatlı, hyosun rx125 de başka bir opsiyon olabilir sanki, http://www.sahibinden.com/hyosung_xr...XQQdisplayitem
ama benim görüşüm enduro ya başlıyacaksın fiyatı biraz daha yükseltmen f650 funduro yada eski transalp gibi 8-9 lira lık bir şey alırsan torunların bile binebilir,
-
terra çok şık bir motor,ancak fiyatı çook fazla gibi!!!
125cc için 5.750 ve üstü çok gibi...SpearHEAD bmw konusunda haklı...
-
honda'nın nx-250 ve nx-4 falcon modellerini düşünebilirsin. model yılı eski olacaktır ama kendini kanıtlamış, sağlam makinalardır.
model yılı yeni olsun dersen, hyosung'un 125'lik modelleri var.
-
CBF 250 de mantıklı olabilir aslında o fiyata. Eski F650'ler de güzel.
-
uzun boyluysan benim motordan al rx 125 sm ya da xrx 125 hepsi aynı, ben 1.68 boyumla biniyorum, parmak uçlarımın ikisi de değiyor ama çok da bana göre bir acemi için sağlıklı bir durum değil zoru başarmaya çalışıyorum
madem başlangıç seviyesindesin 14.5 hp hyo 125 cc seni rahat rahat gezdirir, amacın hız ise sonuç hüsran olur, ataklık da çok bekleme, ama 600 cc gibi görünür, kalıbı iri, supermoto jantları janjanlı epey yüksekte gidiyorsun, yolu analiz edebiliyorsun ama rüzgarda sürat yapacaksan (100-120 arası) racing motorcusu gibi motorun üzerine yatıp gidiyorsun, max 3 lt tüketir, civataları dökülmez, 100 km/h den aşağısında titreşim yok gibi olsada uzun süreli sürüşlerde selenin sertliğinden ötürü tutulma olabilir, genelde pek çok motorda bu var zaten ..
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
bence kendini birazdaha sık ve bir tane afrita twin al dünya turuna çık şaka bir yana bence tam bi enduro çok sağlamlar her yere girer çıkar kesinlikle tavsiye ederim
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
-
Eğer bir kişi afrika twin w binyorsa ona saygı gösteririrm, çirkin ve özensiz dizaynını ile motosiklet ruhunu anlıyan kişilerin motorudur afirika twin , ve kesinlikle dünyanın en sağlam ve belkide en iyi uzun yol motorudur.
ilerie almak istedim motorlardandır.
-
SpearHEAD adlı üyeden alıntı
Eğer bir kişi afrika twin w binyorsa ona saygı gösteririrm, çirkin ve özensiz dizaynını ile motosiklet ruhunu anlıyan kişilerin motorudur afirika twin , ve kesinlikle dünyanın en sağlam ve belkide en iyi uzun yol motorudur.
ilerie almak istedim motorlardandır.
bence öneri isteyen arkadaş gibi başlangıç seviyesindeki birine africa twin fazla gelir, bu tip motorlar zaten yüksek ve çok rüzgar alıyorlar, yüksek hacimli olunca da gazı açınca uçuyorlar, bir virajda allah korusun diyorum iyice motoru yatırmak gerekiyor ki acemi biri o işi kolay yapamaz, benim yıllardır keeway supershadow kullanan arkadaşım benim düldüle binmişti de "seni takdir ediyorum bu motoru sürmek daha zor" demişti ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
kanucan adlı üyeden alıntı
İlanda "Problem çıkarma olasılığı" kısmında hepsinden düşük not almış. Arkadaş bunu "en az arıza yapanı" diye yorumlamış ama bu nota göre bariz en sorunlu motor
-
usta sen bendensin ya bende çok aradım ama başlangıç seviyesi için türkiyede ideal bi touring/enduro yok bence... fazer 150 cc ve varadero 125 var türkiyeye gelirse ne ala ama hiç mi hiç sanmıyorum. bmw f 650 st ler var 5-6bin tlye bulursun ama eski 98 model falan o da başlangıç motoru olmaz çok büyük.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler