05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Hayırlı uğurlu olsun,kahve gibi olmuş,tavla yok mu
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Gerçekten çok güzel olmuş.Orasının dışardan görünümü nasıl acaba? Benim odamdaki gibi sağa sola remus,k&n vs sticker yapıştıralım. Ya da www.motosiklet.net:) Hayırlı uğurlu olsun. . .
hayırlı olsun mis gibi olmuş...muhabbetin dibine vurursunuz artık
hayırlı olsun arkadaşlar...
sadece o baklavadan yemeğe gelinir...
çççok güzel hareketler bunlarr....
[B]2006_6_kanuni seyhan 150
2009_7_honda cbf 250
2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]
haha lokal gibi olmuş, harika bir fikir. Çok güzel bir ortam yaratmışsınız. Muhabbetiniz bol olsun
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
arkadaşlar orası lokal değil carşamba toplantılarımızı başka mekan larda değil kendi mekanımızda yabma isteği ile oluştu bu mekan
tamam bende lokal demedim. Mesajımı dikkatli oku lütfen.
anlaşabildiğimize sevindim. tekrardan muhabbetinizin bol olmasını dilerim...
güzel olmuş emeğinize sağlık.böylesi istanbul da bile yok.ayrıca baklavada süper gözüküyo
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Hayirli olsun,
O taraflara yolumuz duserse ugrar bir cayinizi iceriz.
way be çok güzel olmuş.keşke kocaelide de olsa böyle bir yer
Fikir 10 numara valla super tam kacıp kafa dinliycek yer olmuş ama hava güzelken oturmaz orda anca onunda buluşulur:D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
hayırlı olsun güzel mekan olmuş,demek artık maraşa geldiğimde çay içecek sohbet edecek yerimiz var.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Çok güzel sade olmuş, Maraş dondurması gibi. Hayırlı olsun....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
aslında iki de ranza olsa bırde her sehırde böyle mt büroları olsa ne guzel olur yoldan gelenler uğrar mısafır olur gerci hepinizin gelen mısafırı ağırlayacağınızdan şüphem yok maraş insanı sıcaktır askerliğimi antepte yaptım fakat kısada olsa maraşta bulundum mekanınız hayırlı uğurlu olsun bol keyıfli muhabbetler dılerım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)