Hangi 250 cc. motoru tavsiye edersiniz
Reklamlar
-
Arkadaşlar Merhaba;
Hayalim, acemiliğimi attıktan sonra Transalp veya F650 gibi bir enduro almak.
3 yıldır motosiklet ehliyetim var, Honda'dan GS-2 eğitimi aldım, 6 aydır da 250'lik maksi scooter kullanıyorum, ama fırsat bulamadığım için pek kilometre yapamadım.
Hayalimdeki motoru satın almadan önce, deneyim kazanmak için 5000-6000 TL bütçeye hangi motoru önerirsiniz? Yoksa 1-2 yıl elimdeki Honda fes250'yi kullanayım mı? Scooter kullanmanın tecrübe kazanmak adına faydasını mı, yoksa zararını mı görürüm?
Reklamlar
-
arkadaşlar, yardım lütfen.
scooter ile tecrübe kazanamazsın diyenler var. bu düşünceye katılanlar/katılmayanlar, kendi tecrübeleriniz.
250 cc'lik vitesli motorlardan tavsiye edecekleriniz.
-
dostum hyo gv 250 tavsıye ederım arkadasta var ben cok begendım bence o kadar paran varsa onu alabılırsın
-
ısrarla honda cbf 250 ybr 250 vs vs bunlar süper makinele yani
-
En iyisi Kawasaki zr-250 bilirim,cross düşünmüyorsan.
-
benim şuan durumum olsa bende ninja 250 derdim hem hız yapabilirsin hem tecrübe.ama ben scooterlada tecrübe edinileceğine inanıyorum...
-
Ben cbf250 derim.
Motoru alali henuz 1 ay olmasina ragmen gayet memnunum. Daha onceden motor tecrubem var, dolayisi ile ilk motorum degil.
O butceye de 2006 hatta 2007 model temiz bir 2.el bulursun diye dusunuyorum.
-
ha naked dersen cbf yada ybr 250 derim..
-
3 yıllık tecrüben var , eğitim konusunda da bilinçlisin belli ki.. f 650 ni al birdaha araç değiştirme olayına girme bence . al paşa paşa kullan. zorlanacağını zannetmiyorum, kısa sürer acemiliğin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler