Acıl arkadaslar kasko yaptırmam gereklı 2008 hyo aldım ve buna kasko yaptırmam lazım 1yıllık pesın kaskonun fıyatı nedır tahmınen 250gtr ıcın acıl cvp beklıyorum nerdede ucuza yaptırabılırım ınternet telefon adresıyle verırsenıc cok sevıncem
Acıl arkadaslar kasko yaptırmam gereklı 2008 hyo aldım ve buna kasko yaptırmam lazım 1yıllık pesın kaskonun fıyatı nedır tahmınen 250gtr ıcın acıl cvp beklıyorum nerdede ucuza yaptırabılırım ınternet telefon adresıyle verırsenıc cok sevıncem
Motor Hayırlı olsun oncelikle. Bunu Kasko Yaptırıcagın Yerleri Belirleyip Oralara Sormanda Yarar war.
kasko şirketleri motosikletin ne oldugunu çözdü. anlayacagın maymun gözünü açtı. en ufak kazada perte çıkıyor japon ve italyan ve diger kaliteli mallar. nedeni açık firmaların faiş yedek parça fiyatları. kasko yaptırabilecegin şirket az dolayısıyla yapanda anasının nikahını istiyor. hele birde grenajlı ss tipi motosikletlere. sair sigorta kasko yapıyor diye duydum forumda istersen aratabilirsin. onlardan telefonla daha net bilgi alabilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)