Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Benzin fiyatlarına tepki için bu 3 firmadan benzin almayalım !

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    peki aynı mantıkla (2.elde olsa bile) TC Hükümeti vergi programı yüzünden sende Harleyi pahalıya aldın...Harleyi protesto edip almasaydın o makinayı...

hedef yanlış...Hükümet politikaları yüzünden zamlı petrol alıyoruz...ha milliyet duygularıyla almayın dersen anlarımda ZAM ve PAHALILIK hususu bahane ediliyorsa bu biraz hedeften sapma olur...

bizim hükümeti protesto etmemiz lazım
    ...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:27 ----------

Alıntı storm150_mmk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 kişi en işlk petrol sirketinin önunde motorunu yaksın.... 1 - ben varım.....
    Mondıalım olsa bende yakardım...petrol şirketlerini zammı bile bahane etmem...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    [QUOTE=Serpico;1924035]TOTAL+BP+SHELL tamamdır da, OPET de Fransız malıdır.
    Bir arkadaş LUKOIL den aldığını söylemiş. Bu marka da RUS malıdır. Benzin Alınmamalıdır.

lukoıl' ın rus oldugunu bılmıyordum burdakının sahıbını tanıdıgım ıcın alıyordum ee lukoil den almassam benzınlık kalmadı yakınlarımda
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

halitcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 2006
    benzin almayın ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yerinizde oturun ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn birazda pisikletle gezin pisiklet dedim böyle bir sey varmı ya

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    opet kimin şimdi fransız şirketmi türk şirketmi biri fransız diyor diğeri başka bişey

Opet bir öğretmen tarafından kurulup daha sonra Koç ile ortak olmuş bir istasyondur. Ordudan destek alır, orduya destek verir. Fransızlarla alakası varsa da bilmiyorum ama en milli petrol dağıtıcısıdır.

Petrol ofisi yabancılara satılalı çok oldu arkadaşlar, işte bu kadar çok uyuduğumuz için benzin bu fiyatlarda.

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Bu Fransızlarında parmak sokup el atmadıkları bi'şey yokmu bu memlekette yahu?
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    bizde bide şakasını yaparız bi konuya uzak kalıp yabancı kalmaya olaya fransız kaldın deriz ya.. adamlar herşeyin içinde baksana :D:D:D:D:d

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    po dan alıyorum genelde ama madem öyle türk firmaları niye aynı fiyata satıyo, ucuza satsalarya
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

can_sen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    Kusura bakmayın ama, buna ancak "tipik gaza gelmiş Türk vatandaşı vakası" denebilir.. yahu ne alakası var istasyonlarla fiyatın? sen hiç 3 kuruşluk benzini 5 kuruşa, 5 kuruşluk benzini 2 kuruşa satan istasyonlar gördün mü? Fiyat sabit arkadaşım. Kimi protesto ediyorsun? Neyi protesto ediyorsun? Bi alman çıksa, bütün Türklere küfür etse, tamam, Alman mallarına yap boykotu. Ama bu gaza geliş niye? Amaçsız provokatör girişimler bunlar arkadaşlar. Hangi hükümet gelirse gelsin, devletin en güzel para kazandığı kaynağı, hadi bi kıyak yapalım da millet fazla gezsin diyip kesmez. Deli mi bu adamlar. Boşa hayallere kapılmayın. Ucuz benzin isteyen atsın kapağı yurtdışına. Bunun çaresi yok. Realist bakın biraz olaya. Boşa hayaller besleyip üzülmemeniz için söylüyorum bunları. Sakın yanlış anlamayın. Bir ülkede bu kadar vergi kaçakçılığı varken, hükümet de istediğini yapar. Türkiye burası. Ben alıştım. Sizde alışmaya bakın. Yoksa çok uykusuz gece geçirirsiniz...
    love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    aga etliye sütlüye dokanmadan sisteme bi çelme takalım diyosunuz.
    benzini öbür istasyondan al, güneşli güzel günler gelsin hemi?
    yok öyle!
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

nightshift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT - 07
    türk malı kullanmayı bende kesinlikle destekliyorum ama yakıtın pahalılığı benzinden değil ki vergiden. Vergiyi düşürmek lazım bunun yolunu bulmak lazım
    zaten araba alırken ötv ödüyoruz senede 2 kere mtv ödüyoruz ha bi de 99 dan beri bilmem neyin katkı payını ödüyoruz özel iletişim vergisini ödüyoruz.
    Bunların içinde en güzeli benzine vergi buldukça fırsatını vergi ye zam zammın vergisi filan falan. Bunun sonu yok. Sorun benzinin fiyatı değil vergide arkadaşlar.
    saygılar naçizhane fikrimdi...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------

vergi düşerse po da shellde bütün benzin istasyonlarıda aynı fiyata satacak bu bu kadar açık. yüzde 100 vergi var. Benzinin varili geçen sene 150-200 dolar iken bile bu kadar pahalı olmamıştı. ha diceksinizki şimdi ne kadar 70-100 dolar arası. gerisini siz düşünün zrtık.

ama Türk malı kullanalım tamamen katılıyorum.
    enjoy your ride and enjoy forever

Motosikleti
    ZX6-R
    böyle bir çalışmadan ağlıklı bir sonuç alınmaz bu işe biraz anarji karıştırmak şart artık böyle bir zammı yunanistanda yapsak acaba o gece yunanistanda neler olur nereler yanar eeee medeniyetin beşiğiii

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    Alıntı can_sen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kusura bakmayın ama, buna ancak "tipik gaza gelmiş Türk vatandaşı vakası" denebilir.. yahu ne alakası var istasyonlarla fiyatın? sen hiç 3 kuruşluk benzini 5 kuruşa, 5 kuruşluk benzini 2 kuruşa satan istasyonlar gördün mü? Fiyat sabit arkadaşım. Kimi protesto ediyorsun? Neyi protesto ediyorsun? Bi alman çıksa, bütün Türklere küfür etse, tamam, Alman mallarına yap boykotu. Ama bu gaza geliş niye? Amaçsız provokatör girişimler bunlar arkadaşlar. Hangi hükümet gelirse gelsin, devletin en güzel para kazandığı kaynağı, hadi bi kıyak yapalım da millet fazla gezsin diyip kesmez. Deli mi bu adamlar. Boşa hayallere kapılmayın. Ucuz benzin isteyen atsın kapağı yurtdışına. Bunun çaresi yok. Realist bakın biraz olaya. Boşa hayaller besleyip üzülmemeniz için söylüyorum bunları. Sakın yanlış anlamayın. Bir ülkede bu kadar vergi kaçakçılığı varken, hükümet de istediğini yapar. Türkiye burası. Ben alıştım. Sizde alışmaya bakın. Yoksa çok uykusuz gece geçirirsiniz...
    Bu kadar vergi olursa tabi vergi kaçakcılığı olur. Adam ne kazanıyo ki onun bide vergisini ödesin??

Burda anlatılmak istenen benzinin hangi yerde ucuz olduğu değil TÜRK Firmalarını kullanalım diyoruz.. Böyle alışmakla biyere kadar...

30 milyarlık arabayı ben burda 50-55 milyara almak zorunda değilim!!!
    Diğer ülkelerin ortalaması 2.20-2.50TL 1 litresi olan benzine ben burda 4TL vermek zorunda da değilim...!! Ama veriyorum,verdiğim içinde ''istediğini yapar'' dediğin kişilere gıcığım..!!

.

.

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi krizden en çok etkilenen 10 ülkeden birimiyiz gerçekten?

o basının oluşturduğu gereksiz panikten birçok iş veren tanıyorum sırf söylentilr yüzünden elinden para çıkartmayan... bizim ülkemiz neden krize girdi biliyormusn 2000 yılların başında yaşadığımız krizin pisikolojik etkileri yüzünden. benim ailem ticaretle uğraşmıyor ama ticaretle tekstile vb sektörlerde çalışan birçok insanı tanıyorum onlara sormuştum "kriz" olayını bana dedilerki fatihçim daha bi şey görmedik ithaalatta sorun var bazı ülkelerde ama burda bir sorun yok maddi olarak ama şöyle bir sorun var medya kriz var diye diye krize soktu ülkeyi oda şöyle oldu kimse elindeki nakiti piyasaya sürmüyor lazım olur diye ödemelerini yapmıyor dolaysıyla para dönmüyor.. Başbakan çıkıp krizin bize bi zararı yoktur halkı paniğe sürüklemeyin diye açıklama yapmasına rağmen suç medyaya değil iktidara kaldı yine ikimizin mesajlarının da konuyla alakası yok lütfen konuyu politikaya çevirmeyelim arkadaşlar güzel bir konu aksini düşünen alışverişini shellden bp den veya benzeri yerlerden yapabilir konuyu saptırmayalım
    yazımı dikkatli okumamıssın benimde anlatmaya çalıştığım bu idi yabancı şirketlerin ceo ları kendi ceplerini düşünüp kendi kazanç kriterlerini tutturmak için çalıştıkları her ülkeyi kasmasaydı böyle bu durumlara düşmezdi ülkem insanlarıda işte bu şirket politikaları korkuttu kriz amerikanın biz ne kadar ticaret yapıyoruz amerika ile çok az avrupada kriz e girdi neden korktukları için paramı bitti avrupada hayır amerikada bile para bitmedi bırak dünyanın geri kalanında bitsın işsizlik amerakada yüzde 10 bile olmadı inanlar korktu para harcamadı sonuç dünyada korktu ekonomiler tepe taklak şimdi biz üzerimize düşeni yapacağız ve tamamı yabancıların elinde bulunan benzinliklerden benzin almayacağız ben opette yöneldim koçların diye petrol ofiside var listemde sel nasıl olur damlaların aynı yerde aynı dizede bulunmasıyla motorsiklet severler nerede burada sel olma vakti muhalefet olacaklar yazmasınlar bu konuda hiç birşey birşeyler toplum hareketi ile düzelir hükümetin yaptığı yanlışları bilinçli toplum düzeltir birlik olma zamanı bu başlığı diğer motorsiklet sitelerindede haber yapalım bu başlık ile ilgili bilgilendirme yapalım en büyük yardımı site yöneticilerinden bekliyoruz

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    Alıntı arasad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kadar vergi olursa tabi vergi kaçakcılığı olur. Adam ne kazanıyo ki onun bide vergisini ödesin??

Burda anlatılmak istenen benzinin hangi yerde ucuz olduğu değil TÜRK Firmalarını kullanalım diyoruz.. Böyle alışmakla biyere kadar...

30 milyarlık arabayı ben burda 50-55 milyara almak zorunda değilim!!!
    Diğer ülkelerin ortalaması 2.50TL 1 litresi olan benzine ben burda 4TL vermek zorunda da değilim...!! Değilim ama veriyorum,verdiğim için de hükümeti sevmiyorum!!

.

.
    Bildiğim kadarıyla hiçkimse, hiçkimsenin boğazını sıkmıyor araba al, deli gibi vergi öde diye.. Sonra o arabaya benzin al diye de boğazını sıkan yok. Yani evet, zaten mevcut şartlarda da bu dediklerini yapmak zorunda değilsin. Benzinin çok pahalı olduğunu bilenler, acaba Türkiyemizin, dünyada en çok vergi kaçakçılığı yapılan ülkelerden biri olduğunu da biliyor mu? Hatayı biraz da kendi milletimizde arayacağız. Herkes vergisini verecek adam gibi. Kaçak elektrik, kaçak yapılandırma, kaçak sigortasız işçi çalıştırma, önce bunların önüne geçeceksin, sonra talep edeceksin.

ayrıca, biz burada Türk malı kullanalım falan diyoruz demişsin ama sanırım başlığı okumadın. Başlığı oku, sonra benim yorumuma cevap yaz.

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    istanbulda izmirde ankarada tüm motorsiklet kluplerini toplayıp protesto yapsak nasıl olur kontak kapatma eylemi taksisi dolmuşçu vs bütün odalardan destek istense o zaman belki birşeyler olur tekel eylemi gibi adamlar 300 otobüs toplanmışlar biz 300 bin olurmuyuz bence olmalıyız ki tv gazete ve halkta epey destek verir gibime geliyor birileri işin bu yöndeki boyutuyla ilgili bilgisi varsa durmayalı birseyler yapalım otobüs firmaları bile destek olur bence evet bilgiler konuşsun

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    Bildiğim kadarıyla hiçkimse, hiçkimsenin boğazını sıkmıyor araba al, deli gibi vergi öde diye.. Sonra o arabaya benzin al diye de boğazını sıkan yok. Yani evet, zaten mevcut şartlarda da bu dediklerini yapmak zorunda değilsin. Benzinin çok pahalı olduğunu bilenler, acaba Türkiyemizin, dünyada en çok vergi kaçakçılığı yapılan ülkelerden biri olduğunu da biliyor mu? Hatayı biraz da kendi milletimizde arayacağız. Herkes vergisini verecek adam gibi. Kaçak elektrik, kaçak yapılandırma, kaçak sigortasız işçi çalıştırma, önce bunların önüne geçeceksin, sonra talep edeceksin.

ayrıca, biz burada Türk malı kullanalım falan diyoruz demişsin ama sanırım başlığı okumadın. Başlığı oku, sonra benim yorumuma cevap yaz.
    Başlığa değil içeriğe bakcaksın..

Onlarda var tabi denetim falan olsa nese.. Birileri bir gün düzeltir İnşallah, bizde mutlu mesut yaşarız...

Ben karışmıyım sonra kendilerini sevmeyenlere yaptıkları gibi Ergenekon falan deyip atarlar içeri nolur nolmaz..

Birileri bir gün düzeltirse düzeltir ben karışmıyorum... İyi akşamlar...

.

Motosikleti
    Asya Motor AS 150 T19A
    Alıntı arasad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başlığa değil içeriğe bakcaksın..

Onlarda var tabi denetim falan olsa nese.. Birileri bir gün düzeltir İnşallah, bizde mutlu mesut yaşarız...

Ben karışmıyım sonra kendilerini sevmeyenlere yaptıkları gibi Ergenekon falan deyip atarlar içeri nolur nolmaz..

Birileri düzeltirse düzeltir ben karışmıyorum... İyi akşamlar...

.
    değerli dostum, bende içerikte yazanlara karşı değilim kesinlikle. Başlığı açan arkadaşa ve yazdıklarına tepki gösterdim. Umarım yanlış anlamamışsındır. Saygılar.

Motosikleti
    Tgb 425 Atv
    değerli dostum, bende içerikte yazanlara karşı değilim kesinlikle. Başlığı açan arkadaşa ve yazdıklarına tepki gösterdim. Umarım yanlış anlamamışsındır. Saygılar.
    Yanlış anlaşılma olabilir abi gece gece bende anlayamamış olabilirim ne biliyim o kadar vergi veriyoruz benzine,arabaya, motora herşeye sinirlendim bi anda kafaya takmıyorum..takmak istemiyorum.. o zaman kaçakcılık yapanları mı protesto etmeli napmalı bilmyorum ki neyse bi gün herşey bi anda düzelmesede yavaş yavaş düzelir İnşallah diyelim.. iyi akşamlar..

.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    [QUOTE=desperadoist;1924145]Halkı isyana teşvikten içeri atarlar hocam aman dikkat [COLOR="Silver"]

keşke koyun değilde teşvik olacak kadar bilinçli bir millet olsak
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

5. sayfa BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler