Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Benzin fiyatlarına tepki için bu 3 firmadan benzin almayalım !

REKLAM ALANI

İstanbul/Fındıkzade Bosna-Hersek/Sarajevo
    Motosikleti
    Keeway landcruiser 250/Arctic cat prowler 650
    evet bak şimdi bende bunu çok mantıklı buldum gerçekten güzel bir tepki hatta şimdi bu yazıyı kopyalalıyp msn listemdeklerede göndericem.. kesinlikle destekliyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Değerli arkadaşlarım yaklaşık 1 hafta kadar önce bende bu başlığa benzer bir başlık açarak TOTAL dan benzin almayın Opet yada PO dan alın demiştim.
    Vay efendim ne kadar sığ düşünceliliğimden tutunda; siyasetçiliğime kadar laf söylendi ve eleştirildim. Oysa aklımda ne bir siyaset ne de başka bişey vardı. Böyle protesto olmaz mışta bilmem ne.. Yok efendim tank yapmamız gerek miş. Yok uçak imal etmemiz gerekmiş. Boş lakırtı ile başlığım kapatıldı..
    Yahu allah aşkına eleştiri yazın yazında yanına alternatifinizi de ekleyin ama tank yapalım, uçak yapalım, araba yapalım, motor yapalım gibi hayal ürünü değilde bu klavye önünde oturan kişilerin günlük aylık harcamaları ile edebilceği yapabileceği mantık çerçevesindeki çözümleri yazın. Yoksa bu foruma dahil olan bir kişinin kişisel becerisi ile tank yapabileceğini bunuda örnek yapabileceğini sanmıyorum.
    Ama başbakan olursanız o ayrı...
    Ben eleştirmiyorum...
    Bilakis VARIM..
    Bu değerli arkadaşımında gözlerinden öperim...
    BP SHELL TOTAL HAYIR
    PO yada OPET EVET

+1
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    RAMZEY QM 250
    evet vergıler cok yuksek arkadaslar sonucta benzın ıstasyonlarının gelırlerı aynı hemen hemn vegıler asırı yuksek benzının malıyetı 750 800 krş gerısı komple vergı kdv ötv damga bır suru vergı vs vs bu vergıler yuzunden pahalı benzın . 1999 yılında deprem yardımı dıye alınmaya baslanılan gecıcı vergı var % 25 ötv demıslerdı o zaman deprem dolayısı ıle beş sene alınacak bu vergı dıye halen öduyoruz.bunu bır an önce kesmesı lazım devletın.bakın o zaman benzın ne kadar olacak.heseyden alınıyor bu%25 vergı.devlet bu vergılerı almaması ıcın ne yapması gerekıyor:? bizlerin toplum olarak vergı kacırmamız gerekıyor nasıl mesala siz hiç tanıyormusunuz vergısını normal gelırı uzerınden ödeyen bır esnaf fırma yada sırket ben 30 yasındayım 30 senedır de ıstanbuldayım denk gelmedı.ne fırmalar gordum .senede yuz ıkıyuz mılyar cırosu var bı bakıyosun abuk subuk evraklar ıle sene sonu ödedigi vergi yüz milyonu gecmez.işte bu tür zihniyet yüzünden bu sacma vergilere maruz kalıyoruz.devlet acıgını böyle kapatmak zorunda kalıyor.kurunun yanında yaş da yanıyor anlayacagımız.yai bu iş çözülmez arkadaşlar .kimse vergisini düzgün samimi ödemedikten sonra düzeltemeyiz.

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    hocam valla o tank top yap diyen arkadaslar bayagi bi saçmalamış . Ve boyle adamlar yüzünden koyun gibi güdülmeye devam ediliyoruz . Tank top baskaaa bize haksızlık yapılması baska ..Ac karnına ,soguktan üşüyerek sosyal hayati olmayan bir neesilden gelecek beklemeyin ! sanırım hedefleride bu olsa gerek

Motosikleti
    gönderdim hocam yaklaşık 170 kişiye bunlarn 25 i yabancı ama olsun içlerinde ingiliz yada fransız yok

Motosikleti
    Alıntı MFM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gönderdim hocam yaklaşık 170 kişiye bunlarn 25 i yabancı ama olsun içlerinde ingiliz yada fransız yok
    hocam asıl ingilize fransıza yollican ki adamlar farkına tez varsın

Motosikleti
    gönderdiğim mail tekrar bana geri geldi biri daha 40 kişiye göndermiş iyi gidiyo iyi :D:D:d

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    bence bu istasyonlardan önce bu hükümeti kullanmamak lazım......
    ve bide aslında sonuç basit.tüm türkiye bir olup 1 gün benzin almayıp ertesi gün toplanarak benzin istasyonlarını bi yağmalasak bak bakalım zam yapmaya gö....lri yiyomu...
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Selka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI DL650 V-STROM
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam valla o tank top yap diyen arkadaslar bayagi bi saçmalamış . Ve boyle adamlar yüzünden koyun gibi güdülmeye devam ediliyoruz . Tank top baskaaa bize haksızlık yapılması baska ..Ac karnına ,soguktan üşüyerek sosyal hayati olmayan bir neesilden gelecek beklemeyin ! sanırım hedefleride bu olsa gerek
    Hocam öyle çözüm sunan tipler var ki; bu klavye başına oturan hiçkimsenin 1 gram dahi etkisi olamayacak çözümler..
    Burada kim Maliye Bakanı ki Maliyeyi düzeltsin...
    Burada kim savunma bakanı ki Tank Top yapsın
    Burada kim ekonomi bakanı ki ekonomiyi düzeltsin..
    Ama buradakiler TOTAL dan BP den SHELL den benzin almayarak hatta akrabalarınıda ötgütleyerek eylemi büyütebilir.
    Bir arkadaş demiş ki;
    Aynı adamın PO ve SHELL i var..
    Daha iyi adamla bir sonunumuz yok ki; Bizim marka ile sorunumuz var.. SHELL i de ileride PO yada TÜRK PETROL yapar daha iyi..

Tebirk ederim değerli arkadaşım....
    SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA

Motosikleti
    bi de etkili olmaz diyorlar ..düşün o 40 kişiden 10 kişinin forwed edip 80 kişiye yolladigini vs vs vs .. bence hafife almayın

Motosikleti
    RAMZEY QM 250
    sizin po türk petrol dedıgınız devlete 4 mılyar vergı borcu takmıs aydın doganın bunyesınde olan sahsıyetın degılmı veya ortagı orakları.yagmurdan kacıp doluya tutulalım oylemı.

Motosikleti
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ve bide aslında sonuç basit.tüm türkiye bir olup 1 gün benzin almayıp ertesi gün toplanarak benzin istasyonlarını bi yağmalasak bak bakalım zam yapmaya gö....lri yiyomu...
    bu metrobüs zammına tepki gösterenler 3 gün üst üste toplanarak jeton vermeden tepki göstermişlerdi ..sonra fiyatlar revize edilecek dendi ..gerçi iyi kandırdılar hala bi çalışma yok ama yinede sonuç verdi .. yağmalama kanunsuz bi hareket olur ama benzin almamak ii fikir ..yinede sadece PO ve OPET dan alalım benzini

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:29 ----------

Alıntı euro79 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin po türk petrol dedıgınız devlete 4 mılyar vergı borcu takmıs aydın doganın bunyesınde olan sahsıyetın degılmı veya ortagı orakları.yagmurdan kacıp doluya tutulalım oylemı.
    hakkaten gözden kaçmış .. ozaman önce OPET , bulamassan PO

Motosikleti
    abi olmaz olurmu benim ailemin shell kartı var ki gidince onlarlada konuşucam babama maille anlatmak olmaz sırf bizim ailenin benzin gideri bin liranın üzerinde aylılk ve genellikle aynı benziklikleri kullanır bizimkiler ailelere ulaşsa zaten yeterli bence...

bu başlık amacına ulaşamaz ne yazık ki nedeni çok basit . ekmek kavgasına düşmüş bir ülkede çoğu insan önce kendi çıkarını düşünür de ondan. hangi istasyon kendisne yakınsa ondan alır. 30 kuruş fazla yakıp öteki istasyona gitmez. eğer bp ile opet yanyana ise hangisinin sahibi peçete veriyorsa ondan alır. veya hangisi temiz yakıt satıyorsa ondan alır.

adam tutmuş bp istasyonu açmış o açan kişi vatan haini sayılmıyorsa biz ne yapalım

vatan hainlerini başka ülkede olsa asarlar bizim ülkemizde ödüllendiriyoruz. var mı böyle bir şey

Motosikleti
    kardes gidipte sana 10 km ilerden al demiyos ..mecbur kalırsan zaten alcan bp shell ..ama biras bilinçli olursan benzin bitmeden yolunun üzerindeki bi opetten alırsın di mi ? bu kadar karamsar olmayın ..birascik daha geniş düşünün . Sen bilinçli ol yeter ..yarın birgün baska arkadasınıda bilinçlendirirsin..

Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halkı isyana teşvikten içeri atarlar hocam aman dikkat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu başlık amacına ulaşamaz ne yazık ki nedeni çok basit . ekmek kavgasına düşmüş bir ülkede çoğu insan önce kendi çıkarını düşünür de ondan. hangi istasyon kendisne yakınsa ondan alır. 30 kuruş fazla yakıp öteki istasyona gitmez. eğer bp ile opet yanyana ise hangisinin sahibi peçete veriyorsa ondan alır. veya hangisi temiz yakıt satıyorsa ondan alır.

adam tutmuş bp istasyonu açmış o açan kişi vatan haini sayılmıyorsa biz ne yapalım

vatan hainlerini başka ülkede olsa asarlar bizim ülkemizde ödüllendiriyoruz. var mı böyle bir şey
    Sen alma bakalım totaldan shell den. O istasyonların hepsi anlaşmalarını fes edip PO yada TÜRK PETROLE geçer merak etme kimse aç açıkta kalmaz. Yeterki insanımız SAF olmasın.

KOYUN GİBİ GÜDÜLMEK İSTEYENLER İÇİN : BU KARARI UYGULAYACAKSINIZ , BAŞKA ŞANSINIZ YOK.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 ----------

Ben bir ingilizin saatte kazandığı 15 poundu bir günde kazanıyorsam , bir almanın, bir fransızın , bir amerikalının dünyalarına girmek için senelerdir oyalanıyor ve halaaaaa vize için kuyruklarda bekleyip yüzlerce döküman topluyorsam ,

paramı birde kendi vatanımda onlara kaptırmam arkadaşşşşşşş.

Sende kaptırma.

Sömürülme....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------

Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bi de etkili olmaz diyorlar ..düşün o 40 kişiden 10 kişinin forwed edip 80 kişiye yolladigini vs vs vs .. Bence hafife almayın
    şimdi donuna kadar alıyorlar merak etme sen...

Alıntı desperadoist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halkı isyana teşvikten içeri atarlar hocam aman dikkat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:43 ----------

Sen alma bakalım totaldan shell den. O istasyonların hepsi anlaşmalarını fes edip PO yada TÜRK PETROLE geçer merak etme kimse aç açıkta kalmaz. Yeterki insanımız SAF olmasın.

KOYUN GİBİ GÜDÜLMEK İSTEYENLER İÇİN : BU KARARI UYGULAYACAKSINIZ , BAŞKA ŞANSINIZ YOK.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:45 ----------

Ben bir ingilizin saatte kazandığı 15 poundu bir günde kazanıyorsam , bir almanın, bir fransızın , bir amerikalının dünyalarına girmek için senelerdir oyalanıyor ve halaaaaa vize için kuyruklarda bekleyip yüzlerce döküman topluyorsam ,

paramı birde kendi vatanımda onlara kaptırmam arkadaşşşşşşş.

Sende kaptırma.

Sömürülme....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:48 ----------

çok komiksiniz po şu an Türklerin değil ki. araştır bakalım po nun sahibi kim. opet le koçu neden zengin edeyim. iyiymiş valla devleti herkes soysun rüşvetti ihalede hile idi. sonra gel benzini zamlandır sonra da de bana şurdan al bburdan al. bunu bana deme git devlete de sıkıyorsa bp yi kapatsın.

ne geziyor bu ülkede bp bunun suçlusu ben değilim.vatan hainleridir

Motosikleti
    Alıntı:
    zamisli Nickli Üyeden Alıntı
    bi de etkili olmaz diyorlar ..düşün o 40 kişiden 10 kişinin forwed edip 80 kişiye yolladigini vs vs vs .. Bence hafife almayın

benim burdaki yorumla seninkinin arasında baglanti kuramadım k bakma

halitcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cg 125 2006
    BENDE FACEBOOK DAN DAĞITIM YAPAYIM EN İYİ FACEBOOK TUR. böyle işlerde orada insan kitlesi çok tur ekleyen olursa halit çulcu...

Motosikleti
    ck 125 pulsar
    arkadaşlar krizden en cok etkilenen ilk on ülkeden birisiyiz neden hersey yabancıların diye vay anam neymiş fransadaki şirket zarar yapıyormuş türkiyeden karlılığı artırmaya çalıştılar dahaçok verim olsun yabancı ülkelerde yapamadıkları karları türkiyeden çıkartmak için işçi çıkarttılar bizide krize soktular yüce yarabbim tayyibi başımızdan eksik etmesın daha cok işşizlik daha çok açlık daha çok vergi ve zam yapması için vergilerle yaşıyoruz büyük şirketlerden almasınlar halktan alsınlar ne güzel bür teknik daha çabuk almış oluyorlar

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler