Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Aldıgınız yenı motorunuzu trafıge tescıl ettıremeyebılırsınız.

Motovento
    REKLAM ALANI

Degerlı arkadaslar yenı alacak oldugunuz motorların euro 3 egsoz emısyonu olduguna dıkkat edın. Sakın pıyasada satılan 2006 ve 2007 model olab ve halen bayılerın elınde kalan motosıklerı alırken dıkkat edın. Cunku bu motorların 31.12.2010 tarıhınde trafıge tescılı yasaklanacak.....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------

Konu bıraz teknık ama acıklamak ıstıyorum. 2006 yılında turkıyeye motosıklet ıthal eden ıthalatcılar o tarıhlerde hep euro 2 egsoz emısyon standartına sahıp olan motosıkletler ıthal edılmıs durumdaydı. Fakat dunyada gerceklesen egsoz gazı salınımından dolayı turkıyede sanayı bakanlıgı 2010 yılının basından artık euro 2 egsoz emısyonu standarındakı motosıkletın trafıge tescılı kaldıracaktı fakat turkıyedekı mevcut motosıklet uretıcılerı ve ıthalatcıları ellerındekı yuksek stok durumundan dolayı bu duruma ıtıraz ettıler. Ve 1 yıl uzattılar. Su anda motosıklet bayılerınde satılan 2006 veya 2007 model elde kalmıs motosıkletlerın hepsı euro 2 egsoz emısyon standartına sahıp motosıkletler. Bu konunun ılerıde basınızı agrıtmamanızı ıstıyorsunuz.dıkkat etmenızı ısterım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha 1 yıla yakın süre var. Ve bu süre sonunda hala 2006-2007 model satan kalmaz bence.
    Fakat kıyıda köşede tek tük çıkarsada alıcıyı bilgilendirmeleri gerekli. Paylaşım için çok teşekkürler.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    S&T GT 250R
    hocam konunun enjeksiyon ve karbiratörle ilgisi varmı benim bildigim kadarıyla artık karbiratörlü motor satılmasıda yasaklanacak diye bir duyum aldım nekadar dogru nekadar yanlış sormak istedim...
    Sex Speed Money...

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    peki bunu nasıl öğrenebiliriz, satıcının doğru söylediğini nerden bilecez?

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Nexagon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    peki bunu nasıl öğrenebiliriz, satıcının doğru söylediğini nerden bilecez?
    Sıfır alınan motosikletlerin uyum belgesinde yazılıdır bu.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    Alıntı Shorin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam konunun enjeksiyon ve karbiratörle ilgisi varmı benim bildigim kadarıyla artık karbiratörlü motor satılmasıda yasaklanacak diye bir duyum aldım nekadar dogru nekadar yanlış sormak istedim...
    merak etme senin motorundaki egsoz euro 3.sesi az çıkıyor diye degişitirir sende orjinalini elden çıkarma.muayeneden o egsoz olmadan gecemezsin
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    euro2 normlu bir kaç model yazarmısınız buraya..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    2006-2007 600f diicemde onlarda sanırım hiç yok sıfır olarak
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Yani diyelimki şimdi elimizde 2006 model motosikletimiz var,yasa yürürlüğe girdiği andan itibaren motorların son sahibi bizmi olucaz ?? nede olsa yasadan sonra motorlar trafiğe tescil edilemeyeceğine göre bizim motorları kimse almayacak...

aggressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tgb X-Motion 250
    türkiyenin çok fırın ekmek yemesi lasım.

bi dönem otomobiller içinde bunlar konuşuldu eski araçlara katalitik konvektör taktıracaklardı genelde akılllarına düşünce bu şekil zırvalıyorlar.

peki euro 3 olmayan eksozlar ne olacak bu araçlar trafikten men mi edilecek isyan çıkar isyan

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler