Motosiklet sporcusu olmak...
Reklamlar
-
Acaba motosiklet yarışçısı olmak için nereye başvurmak gerekiyor?Yani bahsettiğim kulüp sporcusu olarak.Tmf nin sitesinde kulüpler var acaba ordan mı seçip aramak lazım?Eğer öyleyse bildiğiniz,önerebileceğiniz bir kulüp var mı?18 yaşındayım benden geçti mi? Teşekkürler?
(Bu mesaja da cevap yazılmazsa fake bi bayan rumuzlu üyelik açıcam )
Reklamlar
-
ShowDown adlı üyeden alıntı
Acaba motosiklet yarışçısı olmak için nereye başvurmak gerekiyor?Yani bahsettiğim kulüp sporcusu olarak.Tmf nin sitesinde kulüpler var acaba ordan mı seçip aramak lazım?Eğer öyleyse bildiğiniz,önerebileceğiniz bir kulüp var mı?18 yaşındayım benden geçti mi? Teşekkürler?
(Bu mesaja da cevap yazılmazsa fake bi bayan rumuzlu üyelik açıcam
)
senden geçmiş olabileceğini sanmıyorumtoplum olarak bir çok konuda bilinçsiziz ya da sosyal değiliz diyelim,neler yapabileceğimizi malesef göremiyoruz...umarım senin bir şansın olur
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
onur35 adlı üyeden alıntı
senden geçmiş olabileceğini sanmıyorum
toplum olarak bir çok konuda bilinçsiziz ya da sosyal değiliz diyelim,neler yapabileceğimizi malesef göremiyoruz...umarım senin bir şansın olur
Çok teşekkür ederim.Aslında bayağı bi uğraşabilirim sanırım.Bana nerden başlayabileceğimi söyler misin onur abim
-
yok bende sandığın kadar yaşlı değilim 18'lik gösterenlerdenim
bende nereden başlanıcağını bilseydim olmak için çaba sarf ederdim...umarım yol gösterenin olur,ülkemizde biri seni elinden tutmadan bir yerlere gelmek inan çok zor,hayatımıza yön bile vermekte imkanlarımız kısıtlı
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bulunduğunuz ilin motosiklet klübü varsa oraya müracaat edip lisans başvurusu yapmanız lazım.
alınan lisans her sene yenileniyormuş ben almadım almayıda düşünmediğim için detaya giremiyeceğim.
tabi bu işin sana maliyeti oldukça fazla olacak sadece lisans sorun değil ama yarışlarda sponsor olmadan zor, yani paran varsa sorun yokda.. merak ettiğim ne tür bir motosiklet yarışçısı olma hayalin var
lisans almahakkındada zaten buradan bilgi alabilirsin.
http://www.tmf.org.tr/lisans.php
-
onur35 adlı üyeden alıntı
yok bende sandığın kadar yaşlı değilim 18'lik gösterenlerdenim
bende nereden başlanıcağını bilseydim olmak için çaba sarf ederdim...umarım yol gösterenin olur,ülkemizde biri seni elinden tutmadan bir yerlere gelmek inan çok zor,hayatımıza yön bile vermekte imkanlarımız kısıtlı
sağol ama buluruz yön verdirecek bişey ya
ferrari_tayfur adlı üyeden alıntı
Bulunduğunuz ilin motosiklet klübü varsa oraya müracaat edip lisans başvurusu yapmanız lazım.
alınan lisans her sene yenileniyormuş ben almadım almayıda düşünmediğim için detaya giremiyeceğim.
tabi bu işin sana maliyeti oldukça fazla olacak sadece lisans sorun değil ama yarışlarda sponsor olmadan zor, yani paran varsa sorun yokda.. merak ettiğim ne tür bir motosiklet yarışçısı olma hayalin var
lisans almahakkındada zaten buradan bilgi alabilirsin.
http://www.tmf.org.tr/lisans.php
Evet o siteye bakmıştım.Fazla bir para imkanım yok sadece start verecek kadar...Gerisi de olmazsa olmasın en azından denememiş olmam.Cross motorları sevmem.Hatta Kenan abimi görünce başladı bu yarışçı olma hayali .Pistte yarışmak isterim.Onların da birsürü kategorisi var nasıl seçilir hiç anlamam.Bu tmf nin sitesinde diyanet spor kulübü bir de hitit motosiklet kulübü var bunlardan birine müracaat ediyim o zaman dimi
-
(Bu mesaja da cevap yazılmazsa fake bi bayan rumuzlu üyelik açıcam
)
-
Evet o siteye bakmıştım.Fazla bir para imkanım yok sadece start verecek kadar...Gerisi de olmazsa olmasın en azından denememiş olmam.
Üzülerek söylüyorum ki paran yoksa altından kalkılınacak iş değil Türkiye'de yarışmak.
Tmf Başkanımız ne demiş hem:
Ben Federasyon Başkanı olduğum sürece kimse bedava bir şey beklemesin. Bu sadece Hezarfen için geçerli bir durum değil. Motosiklet sporları pahalıdır. Sen motora 15- 20 milyar verecen, üstüne başına kıyafet alacan, iş antrenmana kayıt parasına gelince param yok diyeceksin. Bu sefil takımı yarışmasın zaten. Motorlarını da alıp ittirsinler gitsinler!
Sayın Memnun böyle ittirip gitsinler diyorsunuz.. Birebir koyarsak sorun çıkmasın?
Koymazsanız ben koyarım..
Ayrıca bu işler bilgisayar başında olmaz.
Yarışlara git , insanlarla tanış , havasını solu ortamın.
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Üzülerek söylüyorum ki paran yoksa altından kalkılınacak iş değil Türkiye'de yarışmak.
Tmf Başkanımız ne demiş hem:
Ayrıca bu işler bilgisayar başında olmaz.
Yarışlara git , insanlarla tanış , havasını solu ortamın.
Ankarada yarış oluyor mu ki? En yakın yarış körfez pistinde sanırım,oraya da ha diyince gidilmiyor.Bi de ne kadarlık bir paradan bahsediyoruz
-
Bu konuları yarışan arkadaşlar ile birebir konuşman daha faydalı olacaktır...
Benim sana tavsiyem, eğer illa pist deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan antreaman günleri peşinde koşman olacaktır...
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
Bu konuları yarışan arkadaşlar ile birebir konuşman daha faydalı olacaktır...
Benim sana tavsiyem, eğer illa pist deneyimi yaşamak istiyorum diyorsan antreaman günleri peşinde koşman olacaktır...
Tamam çok teşekkür ettim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler