Biraderim sana da bu mu battı? Saçmasapan 5dklık video izlettin akşam akşam. O adam çok uyuzmuş bi kere, bende bişey dedi sandım. Bu salak kısmı sağda solda oturup birileri gelse de dalga geçsek diyen cinsten. Yok pilotlar motor alıyomuş, yok hızlarını alamıyolarmış. Bir de sallıyo kurusıkı. Motorcu eleman bişi dememişki az bile demiş. Ben olsam adamı bayana kadar sallardım. Pilot değilim astronotum, aya ilk ayak basan Türk benim, Ay da uzaylı gördüm biliyomusun? diye uzar giderdi.
Böyle saçmasapan bişey için adama ahlaksız diyosun. Senin yaptığın da hiç hoş bişey değil. Nadiren de olsa Alp_Tunay adaşım ve muhtemelen abim'le tamamen aynı fikirleri paylaşıyorum.
Sen hiç uzun yola gidip, yolda olduk olmadık yerde başına üşüşüp can sıkıcı sorular soran insanlarla karşılaşmadın herhalde.
Açtığın başlığa South Park'tan bi gönderme:
-Man this is weak, super weak. .
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
Sencer Abi bu arada, tüm yazıları okuyamamıştım. Abimsin can ciğersin ama fena saçmalamışsın. Adam ister rock koyar ister metal ister rap ister türkü. Adam videosunu müzikle desteklemek istemiş. Her yapılan şey özentilik mi yani. Ben senden motoru aldığımda üzerinde Yürekçe çıkartmaları vardı, sen onu neye özenip te yazdırdın? Ben dayak zoruyla bile yazmam öle bişi mesela. Yarın bigün sende videona bağlama solo koyarsın ikisini bi tartarız, herkesin zevki farklı, saygı göstermek o kadar zor olmasa gerek.:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------
Olay budur . Tespit +1500