Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Ben arkadastan rica ettim, onlara bir sarki soyleyeyim barisalim dedi.
http://www.youtube.com/watch?v=tqBU0oXXLN4
Affettiniz mi?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bunu senin için yazmadım abi AHLAK deyince bayağı küfür ediyorum gibi cevaplar yazılmış o yüzden.çok masum düşünün ahlak olayını yani.
gerçi onlarda haklı tvlerde küfür yasak sürekli ; ahlaksız , şerefsiz falan dendiği için çok kötü olarak algılamışız hep
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 ----------
soyadı tutuyor abi .. korkmaya başladım ünlü birine laf mı attım ben
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Ben you tube ye bakamıyorum...Kimmiş bu türkücü?... Sesi güzel mi bari...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Videoda yuzu gorunuyor.
Bak bakalim benzetebilecekmisin birine?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 ----------
Bu da yasak degildir umarim.
http://www.dailymotion.com/video/x63...za-kadar_music
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
nihat doğan ?
abi vallahi çıkaramadım abisi kardeşi kuzeni yada ta kendisi ? yada.. SENSİN !
Polat alemdara benziyor bu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yeminederim korkulur sizden adamın GBT sini çıkarttınız resmen ilanları-klpleri-şarkıları-vs.vs.
Bnede videoda aşırı derecede ahlaksızlık görmedim.Sadece biraz dalga geçer gibi gördüm okadar ama dayının soruş tarzıda dalga geçer türden oda bir gerçek
Alper abi ne içtin bende istiyom
bu arada ufak bir araştırma sonucu şu diyaloğu buldum ;
ALINTI1 adlı üyeden alıntıdemek ki başarılı ama az ünlü birini mahkemeye almışız.hala davranışı yapılmaması gereken hareket olarak değerlendiriyorum.ALINTI 1 'E CEVAP VERİLMİŞ BURADA adlı üyeden alıntı
ama kızgınlığım geçti
Eleman terminatör demek istemiş onu da becerememiş... Yalnız, amca da kaşınıyo... Aklınca çakallık yapacak laf sokacak inceden motorculara. Eleman yemiyo
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Sevgili yürekçe ve CengizhanD,
derken, kıskanmaktan daha masum birşeyler ifade etmeye çalışmıştım, emin olun.
Biz motosikletlileri, berbat duruma düşüren bir sürü hayvan varken ve gün be gün videoları paylaşılırken, bu bilinçli arkadaşları bu kadar sert eleştirmeniz, bende "eksik arıyorsunuz" izlenimi yarattı. Bunun sonu kıskançlığa varıyorsa eyvallah.
Ben arkadaşları, motosikletleri enduro (hoş o sınıfa da pek girmiyor ama) diye otoyolda yol alıp "enduro road trip" gibi bir başlık atmaları sebebiyle eleştiriyordum ama sonradan savunma psikolojisine kapıldım
Bazı motosikletci arkadaşlarımızı da bindiği marka/türe göre sevmeyip, ama aslında çok sevdiğinden emin olduğum veya emin olmak istediğim arkadaşlarımıza da sitem ediyorum.
Hepimiz biriz
Metal müzik ile birşeylere özenmeyi nasıl bağdaştırdınız anlayamadım.
Neyse.
Konuya gelecek olursak...
Hepimiz motorcuyuz ve hepimiz biliyoruz ki motor üzerinde binlerce insanın binlerce sorusuna maruz kalmışızdır.
Ne kadar saygılı ve nazik olmaya çalışsanız da bazen sorgulanmaya tahamül edemezsiniz.
Bu videoda hiçbirşey yok.
Biraz empati herşeyi çözer.
Uzaklara bakmaya gerek yok.
Sitemize yeni üye olan ve masum sorular soran arkadaşların konularına ve gelen cevaplara bir göz atın bakalım...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bence yine iyi bile cevap vermis.
Amca sacmalama cabasi icinde cunku.
Hizini alamayan motor aliyor falan.
Kisiden kisiye gore degisir bence bu cevabin ahlak degeri.Ben sinirli adamimdir o sakin adamdir bi saat oturur anlatir ben muhabbete bile girmem.
Tartisilacak birsey yok bence.
We are many...
abartılacak bir durum yok bence adam merak edip soruyor , soruş şekli biraz espirili , daha doğrusu espirili bir şekilde sormaya çalışıyor , motorcu da hafiften kendini kastığı için hemen havaya girip artistik cevap vermeye calışıyor ... no problem yola devamm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)