Zeki , Çevik tamam ya Ahlak ?
Reklamlar
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Reklamlar
-
-
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
Mersin İl Temsilcisi
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Motora binen adamı ben de tutmadım Yürekçe kardeşim.... Ama yaptığında bi anormallik görmedim.... Aksine öteki adama çok kızdım... Sanki cehennem zebanisi...Sorguya geçmiş bir de yorum ekliyor....
Düşünsene bi kendini... Yüzlerce km yapmışsın benzinliktesin bir an önce çay ya da yemek hayaliyle yanıp tutuşuyosun bir de adama otur anlat .... Gerçekten alakalı bir insan olsa anlarım belki ama... Hiç işine yarayacak bir tip gelmedi bana... Lüzumsuzluk örneği ..Laf olsun torba dolsun hesabı...
Ben iddia ediyorum ki adam anlatmaya başlasa 3. cümlenin sonunda cem yılmaz hesabına dönecekti....
'' bu motordan kaynımın da vardı..Hee hemide aynısı... Ama onunki daha hızlıydı''... Muhabbetine girecekti...
valla haklısın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:57 ----------
CengizhanD adlı üyeden alıntı
bu "yüzlerce km" olgusu kötü yada sıkıcı bir şey mi ? habire bunu diyorsun abi yanlız motosiklet gezileri keyif alma amacıyla yapılır.eziyet geliyorsa neden yola çıkmış acep ?
rahatlamak için binilen bir alet motor ... demek ki ne sinir varmış ki "yüzlerce km" yapmasına rağmen atamamış sinirini
ayrıca cem yılmaz'ın anlattığı herşey kendi görüşü olmayabilir.şayet tek kişilik bir tiyatrodur yaptığı.mantık aramadan düşündürmeden anlık güldürüdür amacı.oturur yazar kurgular vs. onun işi bu dalga geçmek
sen de haklısın da ben nasreddin değilim
-
Neyse kafana takma kardeş. Toplumun her kesiminde dengesiz bulmak mümkün. Sen herzaman doğruyu söyleyip doğyu yapmaktan yana ol. Çünkü Daima kazanan sen olursun..
-
Mersin İl Temsilcisi
cevaplanan amcam bile bizim kadar düşünmüş müdür aldığı cevabı?
biz mahmemeyi kurduk ama sadece 1. çoğul şahıs kaldık...
-
-
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 ----------
Motorla bir arabanın yolculuğu çok farklıdır....
Motor çok zevklidir... Tamamen yola odaklanırsınız.. Pür dikkat gidersiniz he km de...
Bünye ister istemez belli kesimlerde su koyuyor... sen ne kadar zevk alsan da vücut belli bir km den sonra zevk oranını düşürüyor....
Kimse bana hayır bende değişiklik olmuyor demesin... Hayatta inammam...
Taki varacağınız yerin şehir tabelasını görene kadar...O anda bütün enerjiniz sanki geri geliyor.. Ama o tabelaya yaklaştıkça sınırlar zorlanıyor... O anda da biri soru soracak olursa ters cevap alınması normal...
Ayrıca herkes rahatlamak için binmez motora.... Kim ekonomik olsun diye , kimi daha çabuk giderim diye...
Haa bu arkadaş tamamen gösteri amaçlı gitmiş belki o ayrı... Orasını ben bilemem..Zaten ben tahmini ve kendimce yorumladım...
kabul et artık abi.bu adamın davranışı yanlış.
ölçüyü neye göre alıyoruz ? dine göre.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
-
-
Video'da yanlış yada "ahlaksız" derecesinde bir davranış görmedim. Motorcu arkadaşta gülerek amcayı bozmamaya çalışıyor hatta. Neden bu kadar abartılmış anlamadım.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Mersin İl Temsilcisi
muratcan7 adlı üyeden alıntı
Video'da yanlış yada "ahlaksız" derecesinde bir davranış görmedim. Motorcu arkadaşta gülerek amcayı bozmamaya çalışıyor hatta. Neden bu kadar abartılmış anlamadım.
hepimiz kabartma tozu yuttuk ondan
kızma sakın, gülerek seni bozmamaya çalışyorum
-
motosikletli arkadaş gayet merakla ve safça sorulmuş bir soruya (ki sormamak ayıp değil öğrenmemek ayıp derler kültürümüzde) alaycı ve birazda kibirle cevap vermiş.
ayrıca arkadaş motorunu da satıyor http://www.sahibinden.com/kapali_gar...item?tab=video
-
Bu siteyi bunun için seviyorum ben.... GBT sini çıkarıyorlar anında adamın...
-
Ahlak, kelimenin en dar anlamıyla, neyin doğru veya yanlış sayıldığı (sayılması gerektiği) ile ilgilenir.
bu tanımdan sonra herkes rahatladımı ? Ahlak dediğimiz şeyi belden aşağısı mı sanıyoruz
-
Motosiklet Eğitmeni
Cengizhan,
o videoda bir ahlaksizlik goremedim.
Adamin sorus sekline gore devam ettirilmis bir espri var sadece.
Ustelik adami bozma asagilama uzme gibi bir durum da yok.
Attigin baslik ister istemez insani olumsuz yonlendiriyor.
Sadece videoyu koysan ve seyredenler yorum yapsa, ben eminim, yuz kisiden ancak bir iki kisi senin yaptigin tespiti yapardi.
Ustelik adam gibi de bir adamdir kendisi.
Bu sekilde itham edilmeyi hak etmiyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
asla pes etmem abi ... ASLAAAAA
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------
coq adlı üyeden alıntı
Cengizhan,
o videoda bir ahlaksizlik goremedim.
Adamin sorus sekline gore devam ettirilmis bir espri var sadece.
Ustelik adami bozma asagilama uzme gibi bir durum da yok.
Attigin baslik ister istemez insani olumsuz yonlendiriyor.
Sadece videoyu koysan ve seyredenler yorum yapsa, ben eminim, yuz kisiden ancak bir iki kisi senin yaptigin tespiti yapardi.
Ustelik adam gibi de bir adamdir kendisi.
Bu sekilde itham edilmeyi hak etmiyor.
içi seni dışı bizi yakar abi ama
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler