MaxiScooter mu yoksa Viteslimi?
-
Arkadaşlar merhaba,bu foruma az önce katıldım,uzun zamandır motor kullanıyorum ehliyetimin olmamasına rağmen,pek fazla scooter kullanmadım hep commuter,racing sınıfı motorlar kullandım.ehliyetimi almama 7 ay kadar bir süre kaldı ve ne alacağıma karar vermek istiyorum artık.10 milyara kadar bir sınırım var.Genellikle uzun yol yapacağım.Kafamda 2-3 tane motor var.
Kawasaki Ninja 250R
Yamaha Xmax 250
Honda CBF 250
ne yazıkki ailem 250+ ya izin vermiyor 20 yaşıma kadar. :(
arkadaşlara sordum saçma sapan cevaplar verdiler..
"Ben olsam 600lük alır 250 logosu yapıştırrım" diyen oldu..
Lütfen yardım edin çok arada kaldım..Eğer Önerdiğiniz Başka motor varsa lütfen bildirin.. Teşşekürler
[B][I]My Biker Lifestyle..[/I][/B] ::tutkuy::
Reklamlar
-
racing görüntüsünü seviyorsan gt 250r al derim ben sana ama , ninja 250 de cok güzel bi motor tip olarak cok büyük olmasada vede kalite olarak daha üstün
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
ya ben pek görüntüyü umursamıyorum,güvenebileceğim bişi olsun rahat olsun sıkmasın uzun yolda yeter bana.. vitesli çok zevkli ama yorucu,scooter aynı zevki yaşatmıyor ama çok rahat.. ybr 125 bile yoruyor 80 km lik yolda,bel omuz falan.. GT 250r düşündüm ama beğenmedim.güvenilir gibi gelmiyor bana..babama sordum karar senin ama bence hyosung alma dedi. (aile boyu motorcuyuz XD)
-
bende cbf 150 den sonra herhalde yamaha x-max alırım twister kadar performansli cogunlugu sehir icinde kullanmak icin en mantıklı x-max
Özgür Ak / İzmir-Hatay
HONDA CBF 150 Simsiyah
-
-
cruiser al
-
-
vitesli kullanacaksan maxi scooter'a bulaşma, vazgeçemeyebilirsin.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
-
ben de sıze vıtesli ama racing olmayan motosıklet tavsıye ederdım ama bu enduro sınıfı olurdu.Fakat 250 cc sınıfında bulman zor olacak kawazaki kle 500 derdim
yınede şu maxi scoterler ilgımı cekmıyorda değil bende araştırmasını yapıyorum fakat yedek parca fıatları pahalı olması kullanım rahat olsada benı uzaklaştırıyor dönup dolaşıp endoro dıyorum ben
-
kymco xciting 250
yamaha xmax 250
sym gts 250
kardeşim uzun yola gidiceksen aklıma gelenler bunlar ancak dikkat et maxi scooter alışkanlık yapar bırakamazsın
kawasaki güzel motor ancak uzun yolda gitmez yorucu olur illa vitesli diyorsan honda cbf 250 bence
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
konfor arıyorum dersen x-max , hava atıcam ama belim de ağrısın dersen ninja ... beni kurye sansınlar dersen de cbf 250 ...
-
X-max çok hoş motor, ancak uzun yol için 250cc scooter yeterli gelir mi ? Vitesli motorlardaki kadar performanslı olmayabilir..
-
benim tercihim vitesli olurdu ama yine sana kalmış...ama altımda bi racing düşününcede direk ninja diyorum..
-
-majesty- adlı üyeden alıntı
X-max çok hoş motor, ancak uzun yol için 250cc scooter yeterli gelir mi ? Vitesli motorlardaki kadar performanslı olmayabilir..
tabiki yeterli gelir.250 cc ile çıkarsın 130 km ye 400 cc ile çıkkarsın 140-150 km ye ek fark bu olur
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
saolun arkadaşlar, ben maxi scooter almaya karar verdim.nasıl olsa 1.5 sene falan kullanıcam sonra yurt dışına gidicem zaten, yurt dışındada 600cc ye yükselmeyi planliyorum fz6 fazer vs. tip motorlar düşünürüm..
-
yakıtını düşünmeyeceksen x-max.... düşüneceksen Honda CBF 250...race tipe gerek yok bence
Hızlı gitmek istiyorsan araca değil cesarete ihtiyacın vardır...
-
TarkanYatmaz adlı üyeden alıntı
saolun arkadaşlar, ben maxi scooter almaya karar verdim.nasıl olsa 1.5 sene falan kullanıcam sonra yurt dışına gidicem zaten, yurt dışındada 600cc ye yükselmeyi planliyorum
fz6 fazer vs. tip motorlar düşünürüm..
çok doğru karar yurt dışında motosiklet fiyatları çok ucuz
-
bencede çok doğru bir karar. tamam, vitesli motosikletin keyfi ayrı ama maxi scooter rahatlığı bambaşkadır. 26 günlük avrupa turunu yazmış siteden birisi, onu okumanı tavsiye ederim
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler