SLm beyler Motor sevdası tuttu Motor almak istiyorum fiyatlara Baktm
Hoşuma Gidenler Kanuni Deer 152 mi alıyım yoksa monDial 150 zat
seçim sizin bilgim yok o yüsden size göre karar vericem 2.elmi 0 mı alam ?
SLm beyler Motor sevdası tuttu Motor almak istiyorum fiyatlara Baktm
Hoşuma Gidenler Kanuni Deer 152 mi alıyım yoksa monDial 150 zat
seçim sizin bilgim yok o yüsden size göre karar vericem 2.elmi 0 mı alam ?
kardeş deer 152 ye geçen bindim berbat görüşünüşü güsel ama boş bi mondiala gelirsek sıradan bi çin malı taavsiye etmem biras daha para biriktir 500-1000 daha at bi honda cbr125 al vitesli bak keyfine
Scootere hic bulaşma vitesli motor kullanmayı biliyosan. Temiz Yamaha Ybr 125 - yada Honda CBF 150 Bulursan 2. el al. otomatik vitesler cok yakar.malum benzinde zamnlandı. iyi düşün 1 kerede karar ver
07-gєηçℓιк
Canın mı sıkıldı?.... Yoksa çift kişiliklimisin?....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:50 ----------
Ya da başılığı açtın...Açtığını unuttun.... Kendi başlığına kendin cevap yazdın....
Değişik bir enstantane....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
2. Mesajında kardeşinin Söyledigini mi yazmış ne :S
07-gєηçℓιк
ozaman bu adam dalgamı geciyor..
07-gєηçℓιк
Buna TIP dilinde şizofreni diyoruz..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
hahah topacı acıp , gece girdiğinde kendi yazdığını unutmustur bunamakta diyebiliriz
Bu arada kanuni wiki diye bir model getirmiş piaggiolara benziyor ufak ama güzel bir scooter
Hele Bi Kazanayım da Üniversiteyi ... Bir yere gitmek için de CBF e binilir CBF e binilmek için de her yere gidilir. Acayip az yakıyo len bu
bu motorların 2.elini alma derim bence mondial den vaz geçme parçası ucuz ve bol her zaman bulunur
Benim tavsiyem biraz daha para biriktir.Bir honda veya yamaha al.Çin tavsiye etmem.
topıgı acan rasco ılk cevabı veren rasco kendı kendıne konu acıp cevap verıyo
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Çok iyi ya:D:D
adamın üyelik tarihi de aynı gün
yeni üye olduğu için acemilikten diyeceğim ama yine de kendi kendine cevap yazması tuhaf.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)