ehliyetsiz bi süre binsem de olurmuş...??
Reklamlar
-
bugün ehliyet kursuna yazılmak için bi sürücü kursuyla görüştüm ve ordaki adam acil değilse (iş için vb.) bekle 18i az kalmış zaten araba ehliyetiyle birlikte al dedi. motosiklet ehliyeti alırsan şimdi 1 yıl sonra b sınıfı ehliyet için de aynı masrafları yaparmışım ama birlikte olursa çok daha hesaplı olurmuş. Ben şimdi ehliyet almalı mıyım yoksa yarım yıl kadar ehliyetsiz binebilir miyim? motosikleti mayıs gibi almayı düşünüyorum ve aralık 2010'da 18im bitecek.
Reklamlar
-
trafiğe çıkmazsan olur.
kanun kaide belli, sabır büyük erdem
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Konya da denetimler ne kadar sıklıkta bilmiyorum ama ehliyetsiz yakalanırsan ehliyet almak için vereceğinin 2 katını ceza olarak verirsin sonra bir de ehliyet alırsın koşa koşa 17 yaşında
ayrıca kazaya karışırsan olacakları yazmıyorum bile
-
bin ama fazla göze batma kaskını aynanı tak bendede yok b için bekliyorum
-
konyada denetim yok gibi bişey evet kazaya karışırsam olacakları biliyorum...
-
allaha sukur2 ere yakalndım ehliyetsiz 2.cisinde yunus polisler yakaladı yalvar yakar bıraktılar öteki gun ehliyet kursuna yazıldm
-
sürekli diken üzerinde olucağına kursa yazıl ehliyetini al sonra rahat rahat gez
-
Denetimle ne alakası var ,trafiğe çıkman yasak,köy yolu,patika sür,ben 2,5 ay trafiğe çıkmadım,denetim olmadığını ben de biliyorum.Garantin yoksa trafik neyine
-
3 senedir ehliyetsiz kullanıyorum , eğer trafige cıkmazsan sorun olacagını pek düşünmüyorum ve trafik polislerinin sık oldugu yerlerde kaçarmışcasına değilde , başka bir yöne gidermiş gibi yolunu değiştirdiginde birşey olmaz. ;)
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
kanucan adlı üyeden alıntı
sürekli diken üzerinde olucağına kursa yazıl ehliyetini al sonra rahat rahat gez
zaten öyle yapcaktım ama adam beklememi tavsiye etti.
ayrıca motor ehliyeti olnuca b ehliyet alırken bi faydası olmuyor mu evrak parası falan?
-
Günde 3 trafik cezası yiyen birini tanıyorum,hepsi de ehliyetsizlikten
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Günde 3 trafik cezası yiyen birini tanıyorum,hepsi de ehliyetsizlikten
yok abi ben 1 kere yakalansam 2. durağım sürücü kursu olur
-
benim yasım tutmaz alamam cok isterim adamın yası tutar sonra alsammı diyo xDD abi bence al
-
Bartu35 adlı üyeden alıntı
benim yasım tutmaz alamam cok isterim adamın yası tutar sonra alsammı diyo xDD abi bence al
Aynen katılıyorum..Üç kuruşun hesabınımı yaparsın? 1 Sene boyunca rahat motor kullanmayımı tercih edersin?
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
-
polis amcalara yakalanırsan ne dicen wala kursta böle böle dediler polis amca benim bi suçum yok
kararı sen ver, mali olarak senin için sıkıntı olmayacaksa al, keyfini sür motorun..
-
O ehliyetin tek gösterişi polis sorunca göstermek
Sen kaskını montunu vs. ni giy adam akıllı git polislerin gözüne batmadan hiç bişey olmaz ama zamanı gelince hemen al
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
kanucan adlı üyeden alıntı
4 ay ehliyetsiz(tavsiye etmem) dolaştıktan sonra bende aynen arkadaş gibi düşünüyorum diken üstünde gitmektense beklerim ehliyeti alır paşa paşa gezerim daha iyi.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
-
Şenonar adlı üyeden alıntı
O ehliyetin tek gösterişi polis sorunca göstermek
Sen kaskını montunu vs. ni giy adam akıllı git polislerin gözüne batmadan hiç bişey olmaz ama zamanı gelince hemen al
beni temde kask mont dizlik varken, orta şeritte 50-60 km hızla giderken durduk yere çevirdiler.. hiç belli olmaz.. polis amcalarının canı çorba çekmiş olabilir
-
Konya'da 6,5 senem geçti.Motosikletle orada tanıştım.Şu anda denetim yok gibi birşey olabilir ancak Konya polisi denetledi mi ya da es kaza yakaladı mı bırakmıyor.İşlerini çok iyi yapıyorlar.
Sabredebilirsen et 18 yaşına kadar bekle yok kendimi tutamam binerim gezerim meram dere, Sille Yolu, Akyokuş gezer tozarım kafama eserse diyorsan daha maliyetli bile olsa a2yi al.Yolda haklıyken haksız duruma düşme derim ben.Ayrıca kursa para ödeyip de nasıl olsa sınav kolay diye düşünüp gitmemezlik etme.Belki son dakikada sınavı çalışır geçersin ama kuralları gerekli bilgileri pekiştiremezsin sadece ezberlemiş olursun.
Sürücü kursu iyi niyetle daha ekonomik olsun diye sana böyle söylemiş olabilir.ancak ehliyeti de bir kere alıyorsun o fazladan masrafı sadece bir kere yapacaksın.tüm hayat boyu harcanan paralar içinde
vereceğin fazladan 200- 300 tl için başına iş almaya değer mi ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler