Sevgili arkadaşlar, yeni yıla yeni görünümlü web sitemizle giriyoruz.Yeni sitemiz tadilat aşamasındadır.Bu nedenle geçici bir süre sitemiz hizmet vermemektedir.Saygılarımla.
Sevgili arkadaşlar, yeni yıla yeni görünümlü web sitemizle giriyoruz.Yeni sitemiz tadilat aşamasındadır.Bu nedenle geçici bir süre sitemiz hizmet vermemektedir.Saygılarımla.
Hakan Bey yeni Cbf 125 ile ilgili bir gelişme var mı acaba
Yenisi yayındayken erkisi yayında kalaydı yada en azında yapım aşamasındadır diye bir ibare koysaydınız.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
GSR600 arka çanta demiri ve çanta 48-52lt ( hangisi yakışıyorsa) fiyat alabilir miyim?
yeni sitenizde hayırlı uğurlu olsun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
tamam ........... bu 10 karakter olayı beni öldürüyo
Verdiğiniz bilgi için teşekkürler Hakan bey Honda Kocaeli'ne bayi-servis açmayı düşünmüyormu acaba?
17:00'de ayrıldınız,burada 1 saatten fazla insanları beklettiniz.Galiba cevap alamadık,zaten mantıklı bir cevap beklemiyordum
alışveriş yapamayacak mıyım yani, yarın alışveriş yapacaktım
peki ne zaman açılacak yeni site??
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Kappa KR 116 arka çanta demiri
Piyasa fiyatı 125 €
MT özel fiyatı : Nakit 105€ Taksitle:120 €
Kappa K49/K52 Mat çanta
Piyasa Fiyatı 225 €
MT özel fiyatı : Nakit 195 € Taksitle: 215€
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------
Alış veriş yapmak için 0212 659 41 42 den bana ulaşın. Aradığınız ürün şu an sitede yok ise hemen koyarım bu şekilde.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------
Bu konu hakkın da maalesef bir bilgimiz yok.Saygılarımla.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)