honda cbf 150 ye enjeksiyon ve devir saati istiyorum diyenler...kaç kişiyiz acaba? küçük birer mesaj atarsanız sevinirim.bu linki honda'ya göndereceğim haberiniz olsun...
honda cbf 150 ye enjeksiyon ve devir saati istiyorum diyenler...kaç kişiyiz acaba? küçük birer mesaj atarsanız sevinirim.bu linki honda'ya göndereceğim haberiniz olsun...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
bende hondaya enjeksiyon ve devir saati istiyorum. hemde çok acil istiyorum. nisana kadar alma niyetindeyim. Allah nasip ederse..
ben de...
arka freni de disk yapsalar dadından yinmez.
''Cbf 150 tarih oldu,en iyi commuter ünvanını Cbf125'e devretti.''
Sizi bu başlıkta itiraz etmeye çağırıyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ste-cevap.html
Devir saati çok kolay, gösterge paneline uyarlanabilir. Ama enjeksiyon sistemi o kadar kolay olmaz..
Enjeksiyon saati nedirki??????
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
bu paraya bu motor inki gönder
sen bunu gönder onlarda sana vfr250 linki göndereceklerdir.
o 250 bu 150 12800tl
150 lik de aynı şartlarda 11000 olurdu.
o zaman cbf 150 alırmıydın?
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
tamam... cbf 125 e de devir saati ve arkaya disk fren istiyoruz...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Gerek olsaydı Cbf125'e koyardı
Cbf lerin ilk önce far kafasının gidon ile beraber dönmesini istiyorum
honda çok duyarlı bir firma ki cbr 125 r nin enjeksiyonlusu çıktı hala karbüratörlüyü satıyorlar 2009 diye cbf 150 nin yeni versiyonlarını çok bekleriz gibime geliyor
ben honda kullanmıyoprum ama olsun diyorum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
küçük cc.li motosikletlerde enjeksiyon performansa ve yakıt tüketimine çok fazla etki etmiyor; öte yandan maliyeti de yükseltiyor, firmalar da bu yüzden koymuyor diye düşünüyordum ama innovanın yeni modelleri enjeksiyonlu.
kim istemezki
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
evet devir saati olsun enjeksiyonlu olsun birde arka disk fren tabiki.peki bizim cbf 150 ler nolacak ozaman.
Ben hondadan korktum arkadaşlar, boyayıp boyayıp satmaz beat activa gibi inşallah cbf 150 yi.. yeni bi model getirir ama bu sene gelirmi bilmem..
Getirmezse kendi bilir Murat ben Cbf 125 fanatiği oldum bile
ben bu motorumdan sonra cbf 600 düşünüyorum artık.150 lik beni kesmiyor zaten.inşallah cbf 600 alabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)