yok aklımın ucundan bile geçmedi kötülemen kardeşim merak etme.tabiki daha iyilerine laik motorcu arkadaşlar...
Ya bişiy dicem vitese debriyaja alıştık ama ne hikmetse innova roket gibi gidiyor daha tamponuma yaklaşan cbf 150 yok olmadıda heleki 4000 devirde max torkunu veren yeni innova ciddi bi avantaja sahip artık..ben sana diyeyim innova bunuda geçer..zaten bilen biliyor motoru gökhan..
bizde babamla anlaştık yaza doğru bi cbf alıcaz kısmetse, inş. yeni modeleri gelir
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Bende bunu demek istiyorum işte, debriyaja bassan ne basmasan ne nasılsa gene vites atıyoruz şehir içinde çok büyük avantajı bile var elin yorulmuyor yarı otomatik valla ben seviyorum gökhan bu motoru...enjeksiyon 100 km de 1,60 tüketim bence cbf fazla yakıyor önceki motorum cbf ondan biliyorum innova yeni teknoloji ama gelse cbf 125 alırmısın desen hemen alacak olanlardan biriyim...
arkadaşlar honda'ya mesaj atacağım biliyorsunuz...bende isterim yada şöyle de olsa kesin alırız gibi şeyler yazsanız daha güzel olacak sanırım...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Listeye beni yazın tüm mesajlarımı hatta topiğimi veriyorum, yetmez mi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ste-cevap.html
ben cbf 150 nin kendisini istiyorum kismet olursa yaza dogru alacagim.almak isteyen varsa bakabilir benim cok hosuma gitti.
http://www.sahibinden.com/honda_cbf_...XQQdisplayitem
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
honda cbf 150 alıcam 2.500 TL sizce nasıl renk kırmızı 2008 model 11.000 km rodajdan ynei çıkmış açılmış motor yani ne dersiniz?
Enjeksiyon ve devir saati eklendiğinde o motosikleti aldığınız fiyatlara alamayacağınızın farkındasınızdır umarım. Bayi satış fiyatı en az 1000 TL artar.
bana bi tek enjeksiyon ile halojen serisi far olsun yeter. gerisi teferruat bana gore.
Gereksiz istekler bunlar. CBF150 zaten 100km'de 2.5-2.8lt benzin tüketiyor, enjeksiyon gibi karmaşık ve pahalı bir sisteme ihtiyacı yok. Devir saatine de ihtiyaç duyan bir motor değil, kaç devir çevirdiğimi görsem ne yazar görmesem ne yazar!
CBF 150 Devir saatli gösterge panelleri satışa sunuldu arkadaşlar.
Fiyatı 175 TL (Türkiye içi kargo dahil)
Detaylı bilgi için prestijticaret.com adresinden alabilirsiniz. (montaj bilgileri vs..)
Prestij Ticaret
Furkan Aycibin
0544 795 18 52
info@prestijticaret.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)