Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Forumda bahsedilen durumda 600 cc'lik motor alınabilirmi?

Katılımcı sayısı
62. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Alınabilir

24 38.71%
  • Alınmamalı

38 61.29%

600 cc'lik motor için tavsiyeleriniz.

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBF250
    Ben 150cc lik apache ile başladım, bisikletten apache ye 1 hafta sürdü alışmam ve 1 senelik beraberlik. Ardından tutturdum 500 cc alıcam bütceme göre derken, 250cc lik maxi scotter aldım. 2 aydır kullanıyorum. Geçenlerde Piaggio x9 500 ü kullandım bir arkdaşımın biner binmez kullandım hiç ağır gelmedi. Ama gaza dokunmaya korktum. Vitesliden scotter a )
    Gönlümde kawazaki er-5 yada suzuki gs500 var idi. eğer vitesli diyorsan bu iki model arasında seçim yapmak bence mantıklı. Sonuçta 600 lük bir makine alırsan alışman biraz zaman alabilir. Şimdiden hayırlı olsun.
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    strangerRTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o zaman sana yani bir öneri rs 125 yada derbi 125 e ne dersin ?

rs 125

derbi 125

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    makina çok güçlü , çok yakar , parçası pahalı kısacası yeni başlayan biri için ideal değil.ama alırsan ölürsüm gibi bir durumuda yok.

güçlü motorda altın kurallar : full koruma , tecrübe , bilgi , gaza gelmeme.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Aprilla RS 125 i daha önce baktım ama hakkında yazılanlar iyi değildi. En çok dert yakılan yanı motorun parçalarının pahalı olması ve 2. el aldığında genelde motorlarının bitik olması, olarak anlatılıyordu. Bu sadece duyduklarım. Bende alırsam zaten 2. el alırım sıfır almaya durumum yetmez şuanlık, hem ilk olduğu içinde almak istemem açıkcası. İyice öğrendikten sonra artık sıfır bir tane olur sanırım.

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Gece gece ne güzel bir topic, bi kardeimiz üye olmu bilgi almak istemiş, öteki kardeşlerde tecrübeleri olsun olmasın ölürsün demişler...
    Hadi devam bakalım, heyecanla takip ediyorum=)
    GKN MOTORS

Alıntı GKN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece gece ne güzel bir topic, bi kardeimiz üye olmu bilgi almak istemiş, öteki kardeşlerde tecrübeleri olsun olmasın ölürsün demişler...
    Hadi devam bakalım, heyecanla takip ediyorum=)
    Azcık da icraat etsen

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alınabilir diyen arkadas kim ankette çıksın ortaya
    alınabilir diyen kişiyim

alsın ne olduğunu görsün daha öncede buna benzer topik vardı 600rr olan biri kontrol edemiyorum diye satıcağını söylemişti

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Azcık da icraat etsen
    hocam ben askerden gelince 1000 rr alsam sürebilirmiyim ki önce cbr 125 mi kullansam ki racing e alışmak için ne dersin
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Benim anlamadığım..Arkadaş yeni üye olmuş..Forumuda baya takip etmiş belli.
    Zamanında seni kesmez Hayabusa al diyenlerden biride bendim
    Sormuş hani danışmak istemiş..Adamda belli para var alcak olsa alırdı..Ama o napmış demiş kullananlara soriim becerirmiyim
    Ama anlamış değilim bazı arkadaşlar konuya direk ölürsün demiş
    Ama bazılar ise o olmaz kardeşim ninja olur gtr250 olur demiş ne güzel
    Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim..yaklaşık 1 senedir bu siteye üyeyim ama her açılan böyle konularda sonuç hep aynı ölürsün
    Yıkıcı olcağınıza yapıcı olsanız diyorum hani
    Arkadaşım san gelince 600 lük makina anlattığına kadar öqrenmek için baya çaba vereceğin ve zevk alıcaqını düşünmediğim bir makina şuan için..
    Bence diyorum..Çünkü kafasına biri bişey koyarsa yapar..
    İlla ss istiyor isen bende sana ninja veya gtr250 yi önericem..
    Ses diyosan takarsın bi ekzoz onlada uzaktan derler makina diye he gtr250'linin 600 lük makinalardan hiç farkı yok..
    Tek farkı GTR250 stiker'i onuda çoğu kullanan söküyo..
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Motosikleti
    ZX6-R
    250 likle başlamalasın hyosung gt250r almalısın yada para problemin yoksa ninja 250r al 1 sene kullan sonra rahatlıkla geçebilirsin

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sormuş hani danışmak istemiş..Adamda belli para var alcak olsa alırdı..Ama o napmış demiş kullananlara soriim becerirmiyim
    Arkadaşlarım abilerim kardeşlerim..yaklaşık 1 senedir bu siteye üyeyim ama her açılan böyle konularda sonuç hep aynı ölürsün
    Arkadaşım san gelince 600 lük makina anlattığına kadar öqrenmek için baya çaba vereceğin ve zevk alıcaqını düşünmediğim bir makina şuan için..
    Ses diyosan takarsın bi ekzoz onlada uzaktan derler makina diye he gtr250'linin 600 lük makinalardan hiç farkı yok..

işte yorum budur . Kendine güvenin ve gücün varsa çok rahat binersin . Bugün kü aklım olsa direk 600 lük alırdım
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    gt250comet
    Alıntı cef adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi güzelde ben fikirlerinizi soruyorum zaten. Hemen "Alırsan ölürsün", "Yok sana 1000 cc'lik alalım", "Bu seni kesmez Hayabusa al", Zx14 al". Bu tip laflara gerek yok arkadaşlar. Laf cambazlığı yapılması için açmadım bu konuyu. Sadece fikirlerinizi sordum daha doğrusu deneyimlerinizi. Yorumlarınızı istemedim. Sanırım anlatabilmdim. Tekrar yardımlarınız için teşekkürler.
    onları takma kafana, çok bilmişlik taslayanlarda var, kestirip atanlarda, ama gördüğün gibi niyeti seni anlayıp makul çözüm getirmek isteyenlerde var ne ararsan var burda

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    Aprilla RS 125 i daha önce baktım ama hakkında yazılanlar iyi değildi. En çok dert yakılan yanı motorun parçalarının pahalı olması ve 2. el aldığında genelde motorlarının bitik olması, olarak anlatılıyordu. Bu sadece duyduklarım. Bende alırsam zaten 2. el alırım sıfır almaya durumum yetmez şuanlık, hem ilk olduğu içinde almak istemem açıkcası. İyice öğrendikten sonra artık sıfır bir tane olur sanırım.
    güzel kardeşim,sana tecrübelerimi aktarayım,ben cbr125 le başladım malum tek silindir 12 beygirlik makina,ama direk 600 cc 120 beygirlik makinaya geçmek biraz daha tecrübe ister,tamam Allah gönlüne göre versin ama ben şunu düşünürüm,herşeyin tadına bakmak lazım,bu işler sırayla önce tek silindir,sonra çift silindir,en son 4 silindir,cbr125 ten sonra suzukinin çift silindirli sv 650s modelini aldım,sonra da 600 rr düşünüyorum,silsileyi takip etmek gibi bişey,ama 250 cc ile başlamak isteyebilirsin normaldir,o zaman hyo almalısın,yani anlatmak istediğim şu,burda anlatılan herşey senin iyiliğin için yazılıyo,herkesin dediğine kulak vermelisin bence ama karar verecek olan sensin,yok arkadaş 250 cc beni yine kesmez diyosan,600 cc den önce mtlaka 500 cc lik bir motor düşün cbf 500.gs500 aklıma gelenler bunlar,ben motora sıfırdan başlıcam diyorsan cbf 150 den şaşma derim,ama en iyisini yine kendin bilirsin,hoşçakal arkadaşım

Motosikleti
    mondi 150MC
    mobilet ve ufak hacimli motorlar kullananmıssın..
    Dolayısıyla gercek motosikletin gücünü bilmiyorsun..
    5 senedir motosiklet kullanıyorum 4 ay önce st gt250R aldım tecrubem olmasına ragmen bazen ben bile 30 beygirlik bir motoru zaptedemiyorum..

Kaldıkı sen 600RRdan bahsediyorsun 120 beygir kendileri dikkatini çekerim..!
    ve suana kadar kullandıgın motorlar F ve RR yanında bisiklet kalır..

Şöyle düşün motora yeni başlıyorsun ve 600cc ile başlıyorsun..
    Motosiklet öyle birşey ki damarına bu tutku işledimi daima yükseltmek istersin..
    En iyisi ufaktan başlayıp iyice pişerek yükselmek..

Ben bilmem genede ben alıcam diyorsan karacaahmet mezarlıgında tandıklar var motor almadan önce bi gidelim yer ayıralım[/B]

[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    Alıntı ozan150zc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mobilet ve ufak hacimli motorlar kullananmıssın..
    Dolayısıyla gercek motosikletin gücünü bilmiyorsun..
    5 senedir motosiklet kullanıyorum 4 ay önce st gt250R aldım tecrubem olmasına ragmen bazen ben bile 30 beygirlik bir motoru zaptedemiyorum..

Kaldıkı sen 600RRdan bahsediyorsun 120 beygir kendileri dikkatini çekerim..!
    ve suana kadar kullandıgın motorlar F ve RR yanında bisiklet kalır..

Şöyle düşün motora yeni başlıyorsun ve 600cc ile başlıyorsun..
    Motosiklet öyle birşey ki damarına bu tutku işledimi daima yükseltmek istersin..
    En iyisi ufaktan başlayıp iyice pişerek yükselmek..

Ben bilmem genede ben alıcam diyorsan karacaahmet mezarlıgında tandıklar var motor almadan önce bi gidelim yer ayıralım[/B]

cef kardeş yanlış anlama arkadaş şunu demek istememiş yani,büyük motor alma ölürsün,sadece tecrübe azlığından kaynaklanan bir hatanın sonucunu sana hatırlatmık istemiş buna emin ol,önce pişir sonra ye mantığı

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    mantık alınmamasından yana olsada bir çok arkadaşıp alıp belirli bir süre üzerinde pratik yaparak bu işi başardılar... ama maddi yönden çöktükleri anlar oldu.... kırılmalar düşmöeler falan... ama sizler o bazi kişiler kadar sanşlı olmaya bilirsiniz... alınmaması taraftarıyım... çünkü güç ve hız elinizin altında olunca reflekslerinize ne kadar hakim olabilirsiniz bu çok önemli....

işin doğrusu pişerek ve kat kat zıplayarak gitmekten geçiyor...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Güzel yazmışsın saol. Doğru söylüyorsunuz aslında 600'lük ilk seferde biraz fazla olacak sanırım. 120 beygir iyi bir beygir sayısı, zaptetmek zor olsa gerek =) Çevremdeki kişilerde aynı şeyleri söylüyor, gerek yok diyorlar ilk seferde 600'lük bir motora. Bazı videolarda araştırdım yeni başlayıp büyük hacimli motorlar kullanananlar. Sonuç pekte iç açıcı dğeildi açıkcası. Bu demek değilki tabiki herkes aynı kaderi paylaşacak, ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Sanırım benim için 2. el bir GT250R uygun olacak gibi gözüküyor. 2. el olmasının sebebi anladığım kadarıyla tam öğrenme aşamasında ufakta olsa kaymalar, düşmeler olacak gibi gözüküyor =) artık seneye herhalde 600'lük motora geçerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------

Arkadaşlar hepinize vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Anladım ki benim yazmış olduklarım tecrübe sayılmıyormuş =)

Benim için en uygunu 250'lik bir motor alıp 1 sezon pratik yaparak, öğrenmek olacak.

600 cc'lik motor almaktan vazgeçtim. Kafamda olan GT250R almak. Sanırım bu fazla gelmez =)

Tekrar teşekkürler herşey için...

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    Güzel yazmışsın saol. Doğru söylüyorsunuz aslında 600'lük ilk seferde biraz fazla olacak sanırım. 120 beygir iyi bir beygir sayısı, zaptetmek zor olsa gerek =) Çevremdeki kişilerde aynı şeyleri söylüyor, gerek yok diyorlar ilk seferde 600'lük bir motora. Bazı videolarda araştırdım yeni başlayıp büyük hacimli motorlar kullanananlar. Sonuç pekte iç açıcı dğeildi açıkcası. Bu demek değilki tabiki herkes aynı kaderi paylaşacak, ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım. Sanırım benim için 2. el bir GT250R uygun olacak gibi gözüküyor. 2. el olmasının sebebi anladığım kadarıyla tam öğrenme aşamasında ufakta olsa kaymalar, düşmeler olacak gibi gözüküyor =) artık seneye herhalde 600'lük motora geçerim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 ----------

Arkadaşlar hepinize vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Anladım ki benim yazmış olduklarım tecrübe sayılmıyormuş =)

Benim için en uygunu 250'lik bir motor alıp 1 sezon pratik yaparak, öğrenmek olacak.

600 cc'lik motor almaktan vazgeçtim. Kafamda olan GT250R almak. Sanırım bu fazla gelmez =)

Tekrar teşekkürler herşey için...
    evet en güzel tarafı bu olmuş o kadar tartışmadan sonra bence de doğru bir karar almışsın hakkında hayırlısı diyorum hyo topiclerinde görürüz seni de artık motoru ne zaman alıyorsun bu arada beğendiğinin ilan no falan koy belki tanıyan bilen çıkar bilgi almış olursun
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

Alıntı barok34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet en güzel tarafı bu olmuş o kadar tartışmadan sonra bence de doğru bir karar almışsın hakkında hayırlısı diyorum hyo topiclerinde görürüz seni de artık motoru ne zaman alıyorsun bu arada beğendiğinin ilan no falan koy belki tanıyan bilen çıkar bilgi almış olursun
    Şu önmüzdeki 20 güne kadar alırım diye düşünüyorum. Ama alsamda hemen trafiğe çıkmam ehliyeti daha almadım 1 ay sonra bitecek kurs. O zamana kadar Bulunduğum yer müsait burada takılırım öyle alıştırma olur =) Fethiye'deyim ben ilanlara daha göz atmadım açıkcası ama bakarım 1-2 güne kadar. Tabiki o konuda da yardımınız olursa sevinirim =)

Motosikleti
    kawasaki zxr 250
    cef parasal açıdan sorun yoksa ninja al gitsin...
    bakma arkana,şiddetle tavsiye ederim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler