44000 km de hangi yag onerirsiniz
-
arkadaslar motorum 44000 km de.aldigim adam yeni deigistirdigini soyledi bende yaklasik 1000 km gectim.cubuktan baiyorum yag o kadar da cok kirli degil ancak yinede yagi ve filtreyi degistireyim diyorum.siz ne oneririsiniz.burada sicaklik -5 ile 30 derece arasi oluyor,yada yazin mi degistireyim zaten bu aralar kullanamiyorum..
RIDE or DIE
Reklamlar
-
Motosikletinin modeli nedir ? için rahat edecekse filtreyi ve yağı değiştir o iklim koşullarda 10/50 castrol öneririm sana..
-
RIDE or DIE
-
McWarnaly adlı üyeden alıntı
2001 r6
10/50 castrol power 1 racing
-
aykan adlı üyeden alıntı
10/50 castrol power 1 racing
tesekkur ederim dostum ilk firsat buldugumda degistiricem.dedigim gibi yag temiz gibi gozukuyor,ancak degistireyimde icim rahat etsin diyorum.
RIDE or DIE
-
ben de tavsiye ederim 10-50 castrol racingi.ayrıca çok güzel kokuyor içindeki elementlerden dolayı
-
tesekkur ederim dostum ilk firsat buldugumda degistiricem.dedigim gibi yag temiz gibi gozukuyor,ancak degistireyimde icim rahat etsin diyorum.
Tabi için rahat etsin, ama mutlaka yağla birlikte filtreyide değiştir
-
Castrol'ün sitesine bakabilirsiniz.
http://lubeselector.castrol.com.tr/Default.aspx
Motorcycles: YZF-R6 600 (1999-05) için
TEKNİK SERVİSE DANIŞIN
j.) Alternatif tavsiyeler, Motor (4 zamanlı): -10°C arası 35°C, 10W-30; -10°C arası 45°C, 10W-40; 5°C arası 45°C, 20W-40; 5°C arası 50°C, 20W-50 c.) Filtresiz yağ değiştirme/ Toplam kapasite
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Castrol'ün sitesine bakabilirsiniz.
http://lubeselector.castrol.com.tr/Default.aspx
Motorcycles: YZF-R6 600 (1999-05) için
TEKNİK SERVİSE DANIŞIN
j.) Alternatif tavsiyeler, Motor (4 zamanlı): -10°C arası 35°C, 10W-30; -10°C arası 45°C, 10W-40; 5°C arası 45°C, 20W-40; 5°C arası 50°C, 20W-50 c.) Filtresiz yağ değiştirme/ Toplam kapasite
tesekkur edrim hocam,burda 10w - 30 tavsiye ediyolar.biraz kararsiz kaldim.
RIDE or DIE
-
Yanlış yazabilirler,zaten servise danışın diyor.Kolay gelsin.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Yanlış yazabilirler,zaten servise danışın diyor.Kolay gelsin.
tamam anladim tesekkur ederim
RIDE or DIE
-
tamam anladim tesekkur ederim
Rica ederim Antep'e selamlar
-
RIDE or DIE
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler