Daha fazla seçenek neden sunulmuyor.?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Gökhan,zaten tek alacağım motor benzinin 3750 tl ye dayandığı şu günlerde innova 125 i dir o zaten bi efsane ben başka modellerde gelebilir diyorum..
-
125 - 250 cc. geçiş modelleri olmakla birlikte, sürücünün kabiliyetlerinin pekiştiği çok önemli bir klasmandır. bence bu aralıktaki modellere (300cc. scooter da dahil) özel sürekli ötv indirimi olmalı. ötv inince fiyatların 1/3ü uçup gider bence maliyeye baskı yapılmalı, disbiritör firmalara değil.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
125 - 250 cc. geçiş modelleri olmakla birlikte, sürücünün kabiliyetlerinin pekiştiği çok önemli bir klasmandır. bence bu aralıktaki modellere (300cc. scooter da dahil) özel sürekli ötv indirimi olmalı. ötv inince fiyatların 1/3ü uçup gider
bence maliyeye baskı yapılmalı, disbiritör firmalara değil.
Haklısın,ötv indirimini bayiler fırsat bildi, fiyat yükseltti bence ötv %1 dahi olsa bayiler kafasına göre fiyat düzenler Burası türkiye olayına dikey geçiş yapar malesef....
-
-
Bence eski bws daha güzeldi yenisi pek hoşuma gitmedi, iki zamanlı motosikletler içinde daha seri kalkanını bilmem gerçek efsaneydi bws...
-
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Teknik değerlerine baktın mı Murat
Pdf1,8Mb indir bir bak
Hala deli makine
evet iyide,o iki zamanlının kokusu başkaydı çalışınca mis gibi kokardı 2 t yağı eklemek bile zevkliydi...
-
aykan adlı üyeden alıntı
evet iyide,o iki zamanlının kokusu başkaydı çalışınca mis gibi kokardı 2 t yağı eklemek bile zevkliydi...
2 zamanlı devri mi kaldı Murat,benzin zamları etkilemiyorsa nostalji yapılabilir,CRF 450R'ye bile 4 zaman-enjeksiyon koyuyor Honda.
-
2 zamanlının kokusu 4 zamanlının sesi
-
Murat sen benim topiği öldürdün başka bişey demiyorum,insan bişeyler yazar.
-
motorhocası adlı üyeden alıntı
Murat sen benim topiği öldürdün başka bişey demiyorum,insan bişeyler yazar.
oppss hangisiydi dostum
-
Zorla yazı yazdırdık yaEyvallah dostum güzel olmuş,beğendim
-
türkıyemizde fiyatlar karışık bu modeller sanırım gelmez ama kım el atarda bu işi profosyenel bır sekılde acıkları görüp yurutürse bence pastadan payını alır ama devletınde yardımcı olması lazım
-
askon adlı üyeden alıntı
türkıyemizde fiyatlar karışık bu modeller sanırım gelmez ama kım el atarda bu işi profosyenel bır sekılde acıkları görüp yurutürse bence pastadan payını alır ama devletınde yardımcı olması lazım
Motorcu bakanlar,motorcu başbakan gibi
-
Ben Yamaha Ybr 125K ve Cbf 125 in gelmesini çok istiyorum ama dediğin gibi aykan bu benzin fiyatı ile en mantıklı İnnova 125i alıp kullanmak
-
-
Keşke Atatürk gibi çok yönlü düşünen bir liderimiz daha olsa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler