Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

arkadaşlar deliricem artıkkkk

REKLAM ALANI
    mustafa_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya arkadaşlarım kafayı yemek üzereyim. motor almak konusunda kanuni hussar 125 diom ama keeway arn 125 kafamı çok kurcalıyo. ne dersiniz. önerileri falan yazarsanız sevinirim. ya bi de bana bu motorların geniş bi resim arşivi gerekiyo. elinde olan arkadaşlar koyarlarsa çok makbule geçer. herkese eywallah...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mustafa_can
    ben tam 1,5 yıldır hussar kullanıyorum şu an 17000 km de arka lastik değişti sele ve bujiyi değiştirdim normal bakımını yapıyorum kaliteli yağ kullanıyorum unutma motorun kanı yağdır..
    hiç bir sorun çıkarmadı bana ...
    Ha çıkarırsa ne olur nemi olur yedek parçası bol vede çok iyi fiyata yani sorun yok
    keeway henüz yeni bir motor bakalım 1,5 yıl sonra kullananlar ne diyecek senin yerinde olsam hussarı tercih ederdim............
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

tnagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSR600
    dostum bende arn 125 kullanıyorum 3 ay oldu ama havalardan dolayı fazla gezemedim ama suan sorun yok ilerde ne olur bilemem ama alanlar hep memlun ginede sen bilirsin ikiside güzel makina hayırlı olsun sitede arn ile ilgili hem topic var oraya bak istersen resimlerde var kullananların yorumlarınıda okumus olursun
    [I]suzuki gsr 600...2009[/I]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler