saatler kala 2009 yılını gerıde bırakıp 2010 yılına adım atacağız hepimize sağlık ve mutluluk getırmesını temenni ederim .Acaba nasıl bır yıl gecırdık neler kazandık neler kaybettık cıkaracağımız derslerımız oldumu ve yeni gireceğimiz yıla daha azımli olmamızı umtlu olmamızı sağladımı 2009 senesınde yaptıklarımız.motosıklet adına neler yaşadık tecrübemız nekadar arttı nereleri gezdıkte bu gelecek yıl planlarımızı daha ilerlere götürmemızı sağladı .
mesela ben bu stede tanıdığım arkadaşlarımla iyi vakıt gecırdım bu yıl kazandığım tecrübelerımle yenı yılda daha fazla gezi planları yapıyorum nasıp olursa ,esnaf olarak zararlarım oldu . Onunda bana getirdiği tembelliği üzerimden daha yenı atmaya başladım ve yenı yıla umutluyum.Çocuklarım bıraz daha buyudü ve en küçüğü sevımli olurken büyüğü motor istemeye başladı . gecen yıl yanımda olmasından o da tecrübe sahıbi oldu .Fazla bır değişikliğim olmadı ama bır yıl daha yaşlandımama ruhum genc demeye başladım .evet arkadaşlar paylaşımlarınızla dahada renklenecek sanırım burası