Gelen gideni aratırmış. Boş verin kader'de kısmet'te ne varsa o olur. ve hayırlısı olur inşallah.
Gelen gideni aratırmış. Boş verin kader'de kısmet'te ne varsa o olur. ve hayırlısı olur inşallah.
iyi başladı kötü devam etti, güzel bitti..
yeni yıl umarım herkes için hayırlı olur.. Allah sağlık sıhat versin hepimize.. gerisi hikaye..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
allah her şeyin hayırlısını versin
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
portatif merdivende alalım ama bauhause dan
abi bir yaş daha büyüdük mü acaba .şaka bir yana genel de sıkıntılı bir yldı.zaten tek rakamları oldum bittim sevmem.bu sene hayırlısıyla mubarek güne denk geldi ve çift sayı inşallah güzel,bereketli,saygı ve sevgi dolu bir şekilde geçiririz tabi birde şu motoru satıp yenisini alsak daha da güzel olur
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
2009 benim için berbattı..
Şuana kadar ki en büyük kazam..
Bunun sonucunda okul hayatımın bitmesi
Arkadaş bokuna kavga sonucu önce hastane sonra karakola düşmem falan ..
2009 bende pek iyi hatıralar bırakmadı
2010'dan da bi beklentim yok aslında bol zamlı bi sene olcak garanti
Bu arada ufak olan iyiymiş..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)