Selamlar,
Dün gece saat 03:30 gibi yoğun bir çalışma sonucunda yorgun ve uykusuzken arkadaşlardan eve dönmek için motora atladım ve Galatasaray'dan Beşiktaş'a sahilden gideyim dedim. Hava soğuk değildi, yerlerde ıslaklık - buz yoktu ve yollar bomboştu. Kabataş civarında 70-80 km ile giderken sebebini anlamadığım bir şekilde kendimi yerde buldum, metrelerce sürüklendim ve motor da neredeyse 20-30 metre ileriye kıvılcımlar çıkararak sürüklendi ve kaldırıma çarpıp durdu. O sırada oradan geçmekte olan bir sivil polis ekibi yardımcı oldu (sağolsunlar), ambulans çağırmak istediler ama ayağa kalktım ve montun bile yırtılmadığını görünce çok şaşırdım. Bir süre oturup bir şey olmuş mu diye kendimi kontrol ettikten sonra 5 dk lık bir uğraşla motoru tekrar çalışır hale getirdim. Evin yolunu tuttum. Şu an gayet iyiyim, kesinlikle ucuz atlattım.
Bunu buraya yazma sebebim: motora yorgun ve uykusuz bindiğim için, bomboş yolda giderken dalıp gittim, gözlerim açık uyudum ve yere düşünce uyandım. Enteresan bir deneyimdi, yerde sürüklenirken kafamı çevirip kolumun altından hızla geçen asfalta bakarak ne olduğunu anlamaya çalışıyordum. Bomboş yolda motoru sol tarafa yatırıp düşmüştüm... Ben ettim siz etmeyin, yorgun - uykusuz binecekseniz iyice dikkat edin, kaskı, montu, eldiveni üstünüzden eksik etmeyin.
Herkese iyi yıllar