Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Sayın kuvvetmira
Senin burada zibidilikten kastettiğin nedir?(Bkz. Gülünç olacak derecede kısa ve dar elbise giymiş olan kimse/ wiki sözlük.)
Ki zaten seviyeni bana attığın pm de düşürmüşsün yakışmadı sana
Eğer hitap şeklimi yanlış buluyorsan bakma kusuruma sayın Kuvvetmira; Yılbaşı başla kaçırmışımdır belkide...
Veya senin bana yakıştırdığın 'Zibidi' sıfatına saygı duyuyorsam sende benim fikrime saygı duy be abicim kırmayalım birbirimizi
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Arkadaşlar,
http://www.youtube.com/watch?v=28D6Q741o4c
Düz hesap 5 TL olsunda 123 milyar dolarlık borcun faizinin faizini 90 yıl sonra ödeyebilelim arkadaşlar..Yapmayın bu ülke hepimizin..
Saygı Sevgi Birlik Beraberlik.....
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Teşekkürler İsmail Abicim
Çatt....
Bu arada sen bana burada böyle eleştiri yere batsın ... diyerek olayı bana yüklediğin seviyesizliğe mi çekmeye çalışıyorsun.
O zaman bana yolladığın İlk Pm e bak abicim olur mu
Sonra bana gel burada bu bahsetmek istediğin seviyeden bahset...
Bu arada benim sizin o içtiklerinizi içmeye yaşım tutmuyor tanıyan bilir kullanmam da(Yeşilay'cıyım kahretsin ) Ben soda içmiştim o niyetle de baş dönmesi yaptı bi ara
Sevgili coq abimizin imzası birden aklıma geldi nedenseCosinus adlı üyeden alıntı
Alın buda benden sigarayada zam var 3.5 Tl lik sigaralar 4.25 hayırlı olsun
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
1 aydır şehir şehir geziyorum. bu kadar şehir gezdim, birsürü insanla tanıştım, muhabbet ettim, bir kişi bile hükümeti övmedi, övmeyi bırakın yorumsuz bile kalmadı, herkes şikayetçi. ki burasıda öyle. peki bu oyları kim veriyor bunlara yahu
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
"Ben bu milletin iradesiyle geldim, sizi gidi pis gelbanakoncular sizi, hepinizi içeri tıktırmassam ne olayım"
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
bizim ülkemiz doğalgazda, petrolde, aklınıza gelebilecek her şeyde dışa bağımlı bir ülkeyiz, zamlar ondan oluyor, dışülke zam yapıyor bizimkiler yapmasınmı? herşeyi hükümetten bilmeyin canım, dsp hükümetken millet ne zor şartlarda yaşıyordu, rahmetli ecevitin önüne atılan yazar kasaları unutmayın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 ----------
sanki başka parti iktidar olsa, bu zamnlar olmayacamı, biz dışa bağımlı ülkeyiz her zaman söylüyorum, ama iyi olmuyor tabi bu zamlar
üretim yapmadıkça bu sarmaldan kurtulma şansımız bizim istediğimiz şekilde yok.
ve devlet üreten adamı sevmez.
şu %47, %38 bilmem ne safsatalarını da artık aşın, hala hükümetleri halkın seçtiğini düşünüyorsanız o ayrı.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)