1,2,3. resimler,
http://galeri.hurriyetmax.com/Galeri...&p=1&rid=27027
1,2,3. resimler,
http://galeri.hurriyetmax.com/Galeri...&p=1&rid=27027
why hi one why :D sabahın köründe fotoraf çeklmiş bide
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
acun;
"Ailemi trafik kazasında kaybedip, sonrasında ilk eşimden boşanınca ben de ipler tamamen koptu. Herkesin bir gün öleceğini, hayatın anlamsız olduğunu düşünerek ölümden hiç korkmadan yaşamaya başladım. Gidip motosiklet aldım. Sonra büyük bir kaza geçirdim. Bağdat Caddesi’nde... Bir araba soldan gelip çarptı. Arkamda da yakın arkadaşım vardı. O da o kazada vefat etti. Benim ise sol kolum kırıldı. 36 dikişli bir ameliyat geçirdim ve koluma platin takıldı."
demiş zamanında.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
motor işi tamamen imkan meselesi...adamın merakı varsa işte böyle en kralını busasını alır üstüne yatar ayakkabılarla basar
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
will smith in 7 pounds filmi geldi aklıma
acunun motosiklet merakından haberdardım,o yüzden acun bana sevimli geliyor
Her asker yeşil bereli olamaz
geçen yaz 3. resimdeki hayabusha ile işyerimin önünden geçmişti ve kafasında kask yoktu altunizade cıvarlarında....
17. resimde kolundaki dikiş izleri falan gözüküyor. Ona rağmen kask takmamaya dvm ...
helal olsun adama , çalışkan insanı severim : )
kiminin oyuncağı kiminin hayali işte dünya. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
o kadar para kazanıyor alması çok doğal,porshe'un ilk çift kapı modelli jipinden de almıştı yanılmıyorsam...zaten motorları seviyor bir kaç yıl öncesinde bir magazin programında haberini yapmışlardı...yakışıyor adama ne diyelim darısı bizlerin başına
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
o değil de adam Acun Firarda programı sayesinde bütün dünyayı gezdi , benim hayalimi gerçeklestirdi
bende tv programı yapacam Melis Arazi diye
para vardıda bizmi almadık
okadar param olacak hayabusayamı binerim agusta lar ducatı ler dururken
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)