st kanuni(hyosung gt250r) almayı düşünüyorum.tavsiyeleriniz ve görüşleriniz
Reklamlar
-
merhabalar!
öncelikle forumda yeni oldugumu belirtmek istiyorum.arkadaşlar birkaç(3-4) senedir bende inanılmaz bi ss motor merakı var. sanırım bu heves artık gercek olacak. 2010 yaz başlarında bir hyosung gt250r almayı planlıyorum.fakat daha acemiyim.scooter tarzı motorları bir kaç kere kulandım ama vitesli bi motora artçı olarak dahi binmedim.
şimdi gelelim soracaklarıma:
1) ilk motorum olacagından dolayı 250 cc bir ss uygunmudur yoksa daha dar hacimli motorlaramı yönelmeliyim? (her ne kadar hoşlanmasamda cbr125 gibi)
2)boy-kilo gibi etkenler bu tip motorlarda ne kadar önemli?(zira boyum 1.90 ve kilom 95)
3) ve yine ilk motorum olacagından dolayı 2 el bir makina bakıyorum. bu motorların 2008-2009 modelleri ortalama kaç bin tl civarı olur?(2007 ve öncesinde ciddi problemler olduğunu duydum ondan dolayı 2008 ve üstü..)
4) sizlerin ekleyeceği olumlu olumsuz ne varsa...
Reklamlar
-
0 alacaksan ninja 250 r al derim
-
max bütçe 6000-7000 tl . sıfır almak biraz tuzlu oluyor bildiginiz üzere. Ve marka kawasaki yani bakım masrafları,parca fiyatları vs... görüşünüz için tesekkurler!
-
şimdi burda arkadaşlar 125 cc ile başla diyecekler ama bence 250 cc hyo ile de başlayabilirsin (kask korumalı elbise bot eldiven) motosiklet eğitim ve sürüş teknikleri kurslarına (honda şekerpınar) gitmeni tavsiye ederim bu arada ehliyetini de almanı sonra sezon da 2008-2009 bir hyo rahat alırsın o paralara hyocuların topiğini de okumanı tavsiye ederim
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
cbr 125 inanılmaz dolu bir motor , rodaj evresi iyi geçerse o motordan sıkılmadan 3 sene binersin.
ha bide japon kawasaki 250r al diyeceğim ama acemilik işin içine girerse parçası zor bulunan pahalı, ayrıca hızlı olan kawayı alma derim.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
yaşadıgım yerde(zonguldak)sürüş kurslarının olduğunu sanmıyorum fakat motor kullanan arkadaşlarım var,onlarla antreman yapmam sözkonusu olabilir tabi. ehliyet işi ise motoru almadan önce yapacağım işlerden biri kesinlikle...
-
250 cc olsa bile illaki alışırsın f-650 ile motor kullanmaya başlıyanı bile var 250 sıkıntı değildir aklın yatıyorsa al
-
kanucan adlı üyeden alıntı
250 cc olsa bile illaki alışırsın f-650 ile motor kullanmaya başlıyanı bile var 250 sıkıntı değildir aklın yatıyorsa al
bu yorumu ancak hiç motosiklet kullanmamış biri yapar
arkadaşlar bu şekil sakıncalı yorum yapmayın ölenlerin yüzde 90 ı hiç bilmediği halde büyük cc motor aldığından ölüyor
garabel67 arkadaşım sana tavsiyem en yüksek 150 cc makine ile başlaman burda usta sürücülerin hepside sana aynı şeyi tavsiye edecektir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
cbr 125 gibi daha az kaslı motor almamanı öneririm çünkü boyun ve kilon fazla 180 boyda bile küçük kalıyorken sende sırıtır. bence hyo gt250r güzel bir tercih. motorun tasarımı gerçekten hoş, güç olarak da ürettiği 29beygir gücü gayet tatmin edici bir gün binersen dediğimi anlayacaksın.
-
30 Aralık 2009, 22:44
Al kardeşim Hyo nu bak keyfine eğitimine yaa, gayet güzel bir motor benim şahsen araştırmalarım olsun ve arkadaşlarımızın yorumları olsun... Lakin bende satıp Hyo ya geçmeyi düşünüyorum inş aklına yatan temiz bir hyo bulursun biraz sıkıntılıda...
-
30 Aralık 2009, 22:45
cakalazın motoru var temiz satılık topiği okuyanlar bilir gözü gibi bakıyor
-
30 Aralık 2009, 22:45
garabel67 adlı üyeden alıntı
merhabalar!
öncelikle forumda yeni oldugumu belirtmek istiyorum.arkadaşlar birkaç(3-4) senedir bende inanılmaz bi ss motor merakı var. sanırım bu heves artık gercek olacak. 2010 yaz başlarında bir hyosung gt250r almayı planlıyorum.fakat daha acemiyim.scooter tarzı motorları bir kaç kere kulandım ama vitesli bi motora artçı olarak dahi binmedim.
şimdi gelelim soracaklarıma:
1) ilk motorum olacagından dolayı 250 cc bir ss uygunmudur yoksa daha dar hacimli motorlaramı yönelmeliyim? (her ne kadar hoşlanmasamda cbr125 gibi)
2)boy-kilo gibi etkenler bu tip motorlarda ne kadar önemli?(zira boyum 1.90 ve kilom 95)
3) ve yine ilk motorum olacagından dolayı 2 el bir makina bakıyorum. bu motorların 2008-2009 modelleri ortalama kaç bin tl civarı olur?(2007 ve öncesinde ciddi problemler olduğunu duydum ondan dolayı 2008 ve üstü..)
4) sizlerin ekleyeceği olumlu olumsuz ne varsa...
>>arkadaşım senin tespitin doğru verdiğn kırıterlere göre hyo 250r seni sıkntıya sokmaz.kawa maddi olarak sarsar CıBıR senin altında oyuncak kalır.cbf vs. bi haftada acemiliğin atartsın ama çabuk sıkılırsın.hyo da ilk bi kaç ay yavş ve tedbrli ol gerisi keyif.
-
30 Aralık 2009, 22:47
-
30 Aralık 2009, 22:49
otopsici adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bu şekil sakıncalı yorum yapmayın ölenlerin yüzde 90 ı hiç bilmediği halde büyük cc motor aldığından ölüyor
garabel67 arkadaşım sana tavsiyem en yüksek 150 cc makine ile başlaman burda usta sürücülerin hepside sana aynı şeyi tavsiye edecektir
arkadaşın dediğine de katılıyorum, ama 250 cc ye kadar başlangıç motoru alınabilir gibime geliyor. şahsen ben gv250 ile başladım ve iyi ki bununla başlamışım dedim kendime. tabi ben yıllanmış bi motorcu değilim araştırmalarım ve 2-3 aylık tecrübemle konuşuyorum.
-
30 Aralık 2009, 22:56
çok yakıyomuş ben de bunu düşünüyodum çok araştırdım ama makul bi 250 cc ya da 125cc daha iyi bence (bkz. cıbır 125)
-
30 Aralık 2009, 23:07
bugay adlı üyeden alıntı
çok yakıyomuş ben de bunu düşünüyodum çok araştırdım ama makul bi 250 cc ya da 125cc daha iyi bence (bkz. cıbır 125)
yakıt konusundaki yorumlara bende bakmıştım ama herkes farklı seyler sölüyor.daha önceden dediğim gibi hem cbr 125 den pek hoşlanmıyorum hemde forumdaki ve sokaktaki arkadaşlar cbr 125 sana gelmez,küçük diyorlar !
boy ve kilo malum
-
30 Aralık 2009, 23:18
otopsici adlı üyeden alıntı
bugün kü aklım olsa direk 600 cc cruıser alırdım . Herşey kendıne guven ve sogukkanlılıktan gecıyor he bırde kol gücü . 200 cc az gelıyor artık
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
30 Aralık 2009, 23:46
-
31 Aralık 2009, 00:01
Yine bir gtr topiği bu aralar çok cıkmaya başladı bu gtr lar yahu
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
31 Aralık 2009, 00:05
acemi isen 250 r yerine comet 250 naked modelini tavsie ederim yan yatırma ve düşürme gibi durumlarda granaj kırılmaz ve çizilmez bunu göz önüne alırsan iyi olur bende bukar
hee bende naked comet 250 kullanıorum hyosung şehir ici makinam yeri geldimide çok seri motor 250 cc olmasına rağman benim tarzım naked ondan tercih ettim ama acemiyim dersen sana tavsiem naked olur yazık granaj derdin olmaz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler