Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Harley Davidson sevmeyenler, kıl olanlar

REKLAM ALANI
    chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    hiç harley test etme fırsatım olmadı. ancak 2008 bi v-rod la beraber bi 100 km kadar yol yaptık. sesi,duruşu,karizması harika bi aletti. performansı da gayet ciddi idi. ama şu var ki kökten harleyciler v-rodu harleyden bile saymama eğilimindeler. varsa yoksa fat-boy, glide vs.
    ama bu marka bu kadar pahalıysa vardır bi esprisi diğer japon crusierlardan diye düşünüyorum. nasıl super sportta 4 japonun bittiği yerde (tarz anlamında) italyanlar bayrağı alıyosa sanki japon crusierlar amerikan tabiriyle biraz budget bike statüsünde kalıyor.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siyahus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 ZN - RR DD250- GV 250 - Yamaha MT-25
    Valla çok pahalı olmaları dışında gıcık olduğum başka bi tarafı yok heleki fat-boy
    Kendine yapılmasını istemediği başkasına yapma...

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Harley Davidson diyinnce bi ekol war Karsımızda. ancak bunu sevip sevmemek Tamamen Sürücü ve Tarz ile alakalı bi mesele. Mesela Harley için konusmuorm yanlıs anlasılmasın. " Kedi ve ulasılamayan ciger" degil yani. Ama Harley Tipli Hiç bi motoru Sewmiorm Bana Çok hantal Ve Kaba Geliyor. Ama Dedigim gibi Zevk ve Kullanım Rahatlıgı ile ) iyi Forumlar.

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen arkadaşın anlattığı okadar şeyi kesip bir orayamı takıldın çocuk motordan düşmüş diyor adamlar yardım bile etmeden geçip gitmişler diyor ve sen işin magazin ksımında takıldın dimi bırak orda çocuk ölsün geberip gitsin evlere servis yapan çocuk nede olsa hayatının ne değeri oalbilirki önemsiz bir şey senin için o adamların kzılara bakması daha önemli işin o kısmı daha önemli..

sanada harley yakışır arkadaşım o ruha sahipsin tebrik ederim.. umarım bir gün alırsın...
    ölsün gebersin diyen kim?

her düşen motorcuya yardım etmek zorundamıyız?

geçen yıl bende motordan düştüm hiç kimse yardım etmedi ne yapmam gerekirdi peki oturup ağlıyım?

yardım edene teşekkür ederim etmeyenin canı sağolsun derim

kimsenin bana veya bir başkasına yardım etme zorunluluğu yok

arkadaşımız kızlara bakma olayını yansıttı bende cevap yazdım konu ''HD moosikleti'' olarak açıldı kullanıcılarına kadar uzandı hadi motoru sevmiyosun anladım üstündeki adamın karakterinden bize ne?

evet bende o ruha sahibim hiçte pişman değilim

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Bende kılım çok pahalılar çünkü.Yoksa hastasıyız.

Buarada v-rod modeli Hyosungun aquila modelinemi benziyor;
    HD:
    http://www.harley-davidson.com.tr/hd...rsc/vrod/3.htm
    Hyosung:
    http://mybikeshop.files.wordpress.co...ung_gv_650.jpg
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

Motosikleti
    Dream Rider
    Alıntı sularseller adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende kılım çok pahalılar çünkü.Yoksa hastasıyız.

Buarada v-rod modeli Hyosungun aquila modelinemi benziyor;
    HD:
    http://www.harley-davidson.com.tr/hd...rsc/vrod/3.htm
    Hyosung:
    http://mybikeshop.files.wordpress.co...ung_gv_650.jpg
    Aquila V-rod a benziyor desek daha doğru olur Bir esinlenme olduğu aşikar.

Bu arada gıcık değili, bir sporster için ömrümden 5 yıl veririm sanırım. 1997 de Dyna Glide kullanmışlığımda vardır

sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nexus 500
    Alıntı Lancelot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aquila V-rod a benziyor desek daha doğru olur Bir esinlenme olduğu aşikar.

Bu arada gıcık değili, bir sporster için ömrümden 5 yıl veririm sanırım. 1997 de Dyna Glide kullanmışlığımda vardır
    Doğru Ben yanlış yazmışım ama Hyosung ta fena durmuyor egzost hariç kalıplı güzel makina MT den öğrendiğim kadarıyla da bayaa hızlıymış.İlginç..
    yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.

merhaba konu baslıgından epeyce sapmısta olsa hd kullanıcısı olarak bırseyler yazmak ısterım
    abım 6 yıldır hd kullanmakta dolaylı olarak bende ,baslıkta yazılan bır cok yazıda hem fıkırım
    hd'yı tercıh etmemızın nedenı sadece eskıyı sevmemızdır,bence sevilmesinin bir nedeni klasik olmasıdır,ortadan kaldırılabilecekken halen titreşim
    motor gürültüsü gibi bir cok sorunu vardır,
    gercekten eski sevenleri kendisine baglayan sorunlardır bunlar
    kaldıkı kısa zamanda tamamen bobber'a cevırme dusuncesındeyız
    emsalleri japonlar kablo ve devre doluyken bu motorda elımızden geldıgınce sorunları bız cozebiliyoruz
    hd bır kultur dogrudur ama abd'de bırcok eyalette altkultur olarak kabul edılmektedır,gerek ulasılabılırlıgı gerekse hd kullananlar hayata bakıs acısı
    bu sonucu dogurmaktadır.motosiklet ceteleri gibi
    burada ulasabılırlıgı bıraz daha zor,o yuzden dedıgınız gibi 40'ından sonra rahata kavusanlara hıtap edıyor(ıstısnalar harıc)
    benımde bır takıldıgım bır konu bu motoru kullanıpta ıllakı amerıkan flamalı tısortler yada montlarmı gıymek gerekıyor
    rahatsız oldugum nokta budur,ınsanlarımızd amerıka sevdası bır saplantı halını almıs.bir cok amerıkan fırması gıbı hd'de kendini cok iyi pazarlıyor(ürünü ile beraber kültürünü).kalıte yonunden hd'ye ... atmamak lazım
    nedenıne gelınce halen bır cok parcası elde uretılıyor.ıtalyan arabalarında oldugu gıbı kendıne has sesın olmasının nedenıde
    halen bırcok parcasının elde uretılıyor olmasıdır.ıstanbulda derılerle sacı bası agırmıs kız avcısı pesınde kosan motorcularla
    tum hd kullanıcılarını zan altında bırakmayınız.bir ornek vermek ıstıyorum hafta sonu ve hava iyi oldugu gezinteye cıkmaya karar vermıstım
    ,ogunde tesaduf tt
    ve tayfasının bıraz ılerımızdekı otelde toplantıları varmıs,tam ben cıktıgım sırada onlarla karsılastım ve ozellıkle
    el ıle selam verdım,bırtanesınden bıle yanıt gelmedı,altınızdakının hd olması fark etmıyor,onemlı olan
    karsınızdakının ınsan olması,umarım o gun o gezıye katılıpta bu forumdakı yazıyı okuyan olur.bırsey daha eklemek ıstıyorum uzak dogulu
    motorumda var,hıcbır zaman amac yada arac(aractan kastım bıryere aıt olma ıstegı v.s) olarak gormedım motosıkletı.onemlı olan motosikleti
    sevmenizdir,kişiselleştirebiliyorsanız ne ala yollarda kişiselleştirilmiş motorları görmekten mutluluk duyuyorum
    daha fazla kafanızı sısırmeyeyım,sabahın bu saatindede bu kadar oluyor zaten
    saygılar

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    Alıntı greyhorse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba konu baslıgından epeyce sapmısta olsa hd kullanıcısı olarak bırseyler yazmak ısterım
    abım 6 yıldır hd kullanmakta dolaylı olarak bende ,baslıkta yazılan bır cok yazıda hem fıkırım
    hd'yı tercıh etmemızın nedenı sadece eskıyı sevmemızdır,bence sevilmesinin bir nedeni klasik olmasıdır,ortadan kaldırılabilecekken halen titreşim
    motor gürültüsü gibi bir cok sorunu vardır,
    gercekten eski sevenleri kendisine baglayan sorunlardır bunlar
    kaldıkı kısa zamanda tamamen bobber'a cevırme dusuncesındeyız
    emsalleri japonlar kablo ve devre doluyken bu motorda elımızden geldıgınce sorunları bız cozebiliyoruz
    hd bır kultur dogrudur ama abd'de bırcok eyalette altkultur olarak kabul edılmektedır,gerek ulasılabılırlıgı gerekse hd kullananlar hayata bakıs acısı
    bu sonucu dogurmaktadır.motosiklet ceteleri gibi
    burada ulasabılırlıgı bıraz daha zor,o yuzden dedıgınız gibi 40'ından sonra rahata kavusanlara hıtap edıyor(ıstısnalar harıc)
    benımde bır takıldıgım bır konu bu motoru kullanıpta ıllakı amerıkan flamalı tısortler yada montlarmı gıymek gerekıyor
    rahatsız oldugum nokta budur,ınsanlarımızd amerıka sevdası bır saplantı halını almıs.bir cok amerıkan fırması gıbı hd'de kendini cok iyi pazarlıyor(ürünü ile beraber kültürünü).kalıte yonunden hd'ye ... atmamak lazım
    nedenıne gelınce halen bır cok parcası elde uretılıyor.ıtalyan arabalarında oldugu gıbı kendıne has sesın olmasının nedenıde
    halen bırcok parcasının elde uretılıyor olmasıdır.ıstanbulda derılerle sacı bası agırmıs kız avcısı pesınde kosan motorcularla
    tum hd kullanıcılarını zan altında bırakmayınız.bir ornek vermek ıstıyorum hafta sonu ve hava iyi oldugu gezinteye cıkmaya karar vermıstım
    ,ogunde tesaduf tt
    ve tayfasının bıraz ılerımızdekı otelde toplantıları varmıs,tam ben cıktıgım sırada onlarla karsılastım ve ozellıkle
    el ıle selam verdım,bırtanesınden bıle yanıt gelmedı,altınızdakının hd olması fark etmıyor,onemlı olan
    karsınızdakının ınsan olması,umarım o gun o gezıye katılıpta bu forumdakı yazıyı okuyan olur.bırsey daha eklemek ıstıyorum uzak dogulu
    motorumda var,hıcbır zaman amac yada arac(aractan kastım bıryere aıt olma ıstegı v.s) olarak gormedım motosıkletı.onemlı olan motosikleti
    sevmenizdir,kişiselleştirebiliyorsanız ne ala yollarda kişiselleştirilmiş motorları görmekten mutluluk duyuyorum
    daha fazla kafanızı sısırmeyeyım,sabahın bu saatindede bu kadar oluyor zaten
    saygılar

Kardeş senden ricam bu TTCUSTOM ile ilgili olayını http://www.facebook.com/group.php?gid=7478323295&ref=ts bu gruba üye olaraktan ayni şekilde belirt ..hepside ( tarhan telli de dahil) butun tt liler ve üyeleri takip ediyorlar ...
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

Neden yapsın ki. Ne cevap alacak sence. Orada selam vermeyen adamın nette ne cevap vereceğini düşünüyorsun.

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    Birgün Emre ile Bağdat Caddesi'nde Kadıköy yönüne doğru gidiyoruz, Caddebostan ışıklarda durduk yanımızda çok tatlı bir HD. Çocukcağız tam yanımızda uzun süre inceledim hoşuma gitti motosiklet Tam yeşil yanacakken farketti ona baktığımı sandım ki bize selam verecek Aman Allahım sanki biz motosikletle Kadıköy'e gidiyoruz o uzay mekiğiyle Mars'a uçacak Ben hayatımda böyle bir artizz daha görmedimm Bir bakış baktı kalbimizi yaktı (sandı) Emre de ben de şaştık kaldık Oysa gerçekler acıydı, ne kadar beğensem de HD. sini bizim motörü dünyalara değişmem zevk meselesi sanırım.. ss harici motosikletler bana yan sanayi gibi geliyor mesela ne marka model olursa olsun.. Daha sonra birkaç kez daha gördüm o artizi yine aynı edayla dolanıyordu etrafta HD kullananların burnu büyüklüğü bu motosikletten soğutuyor bence bazı insanları

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel cevap evet çok itici tipler var .katılıyorum sana .
    Motor zaten hava işidir zevk işidir,motor severlerin bana göre yüzde doksanı gösterişli olmak için aykırı olmak için motor kullanır.Özellikle cruiser ve race kullanıcıları niçin yüksek ses çıkaran eksozlar takarlar niçin sürekli motorlarını parlatırlar?geçtikleri yerde herkez onlara baksın diye.Harley kullanıcılarının havalı olmaları gayet normal.Bence tabii.
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Herkes birşeyler yazıyor. Yazsın tabii, hakkıdır. Fikir sahibi olmak da güzel birşey, onu dile getirmek de...

Fakat bu fikirlerin çoğunun da subjektif ve tek taraflı olduğu su götürmez.

Mesela HD kullanan tipler ile ilgili bir genelleme var.
    Neymiş ? Yukardan bakıyormuş ya da amacı zamparalıkmış falan filan.
    Bunları yazanlar da genelde SS ya da cadde tipi motorları sevenler.
    Tezat ta tam bu noktada başlıyor işte...

Ben Bağdat Caddesinde oturuyorum. Gördüğüm 100 SS motordan 99'u manitacılık peşinde

Hadi bunu bir kenara bırakalım bunlar adamı gerçekten rahatsız ediyor. Gazlaması, ara gaz vermesi, arkandan 1 cm mesafe ile gidip aniden soluna sağına girmesi...

Keşke sadece o bahsedilen HD ciler olsa da, yaptığı "artistlik" ışıkta durunca bana "kendince" yukardan bakmak olsa...
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

Motosikleti
    Honda CBR 125 idi ;( yine olacak..
    İşte zevkler ve renkler ayrılığı bu noktada başlıyor biz de bunu diyoruz zaten Tabii ki motor havalı motorcu havalı bu işin doğasında var. çoğu da çapkın o da doğru ama bizim gibi evli çiftler de var ve ss gazlama sesini duymak için bile caddeye inenler var Kaldı ki kendi adıma diyorum ki iki tekerse ikimizde de var bu neyin cakası be kardeşimm

Alıntı bobber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neden yapsın ki. Ne cevap alacak sence. Orada selam vermeyen adamın nette ne cevap vereceğini düşünüyorsun.
    kesinlinkle ne denilebilirki zaten ,harleyler custom olmus,custom chopper dıye kavram cıkarmıslar onbınlerce lıraya satılıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------

Alıntı ledo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkes birşeyler yazıyor. Yazsın tabii, hakkıdır. Fikir sahibi olmak da güzel birşey, onu dile getirmek de...

Ben Bağdat Caddesinde oturuyorum. Gördüğüm 100 SS motordan 99'u manitacılık peşinde

Hadi bunu bir kenara bırakalım bunlar adamı gerçekten rahatsız ediyor. Gazlaması, ara gaz vermesi, arkandan 1 cm mesafe ile gidip aniden soluna sağına girmesi...

Keşke sadece o bahsedilen HD ciler olsa da, yaptığı "artistlik" ışıkta durunca bana "kendince" yukardan bakmak olsa...

evet hersekilde ornekler cogaltilabilir.kendi ornegimdede belirttigim gibi kullandigin motorda degil olay kullanicida,birazda aldigin egitimlede alakali,aslında forumda pisikolog yokmu durumu daha iyi özetliyebilir

Motosikleti
    Alıntı:
    bobber Nickli Üyeden Alıntı
    kesinlinkle ne denilebilirki zaten ,harleyler custom olmus,custom chopper dıye kavram cıkarmıslar onbınlerce lıraya satılıyor

Custom chopper diye bir kavramı sen çıkardın galiba ..o harleyden custom çalışmalarına Customized deniliyor ..Chopper iste baska bi olay ..

Bu arada sen yorumlarını yaz tepkini belirt derim ..

Motosikleti
    Alıntı:
    bobber Nickli Üyeden Alıntı

Custom chopper diye bir kavramı sen çıkardın galiba ..o harleyden custom çalışmalarına Customized deniliyor ..Chopper iste baska bi olay ..

Bu arada sen yorumlarını yaz tepkini belirt derim ..

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Alıntı ledo adlı üyeden alıntı Mesajı göster

O konuda bende hem fikirim,Motor adam gibi kullanılmalı.Başkalarına sarkıntılık etmek ,haklarına gaspetmek veya başkalırna tehlike yaratmak motorculuk değil insan olabilme ile alakalı.
    Benim söylemek istediğim,Motorumu parlatıp,atlayıp şöye bir sahil yapmak pazar günü,cromajın al al yanması güneş vurduğunda,insanların ilgisini çekmesi pata pata yapması v.s birde motor harley olsa tabiki kasılıcam üzerinde.Motor kullananların büyük çoğunluğu ulaşım için değil zevk için kullaır motorunu

BU yüzden Cruiser hastasıyım.Küçüklüğümden beri Harley resimlerine bakardım.Harleyin iyi kötü motor olması umumda değil.Harley olması benim için yeterli.Birgün oda olur inşallah
    " MOTORUM OLMADAN ASLA !... "

tombo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çapırdı çıplak oldu SUZUKI GSR 600 K7
    benimde ss veya başka tarz motorlara karşı en ufak bi antipatim yok olamazda hatta herkes kendi tarzında güzeldir.kimsenin diğer tip motor grubuna da bence pek fazla laf etmeye hakkı yoktur,her insan bir olmaz ve her insanda bence kullandığı grubu temsil etmez,ne kadar kendini beğenmiş cruiser kullanıcısı varsa bir o kadar ss kullanıcısına görüyoruz caddelerde havalarından gazlarından yanlarına yaklaşılmıyo.bi kaç ay önce kuzenimle 2 motor olarak caddeden kızıltoprak fenerbahce sahil rotasında tatlı tatlı gezip keyifle seyrederken yanıma gelip ara gazı vererek önümde zikzaklar cizen sonra bi gazlayıp bi etrafımızda dönmeye çalışan ss kullanıcısı arkadaşın tavrını psikolojisini benim motorum hızlı kıvrak hehehe ben senle ... geçerim durumuyla kendini ne kadar salak bi duruma soktuğunu anlatmama gerek yoktur sanırım.

ışıklarda yanına geldiğimde ise onu verdiği ara gazının benimkisi yanında vızıltı kaldığını kanıtlamamım vermiş olduğu hırsla yaptığı kalkıştan sonra yaşadığı tehlikeyi arkasından allahım işallah bişi olmaz die dua ederek geçirmiştim ki bi şekilde yırttı bi yerlere girmeden...
    çok uzun oldu ama hepimiz motorcuyuz ben herkesi seviyorum, önce insan olmak lazım bence...

Motosikleti
    uçanlaz kardeş tamamen katılıyorum yazdıklarına .. harley baska bi olay tabi..

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler