merhaba konu baslıgından epeyce sapmısta olsa hd kullanıcısı olarak bırseyler yazmak ısterım
abım 6 yıldır hd kullanmakta dolaylı olarak bende
,baslıkta yazılan bır cok yazıda hem fıkırım
hd'yı tercıh etmemızın nedenı sadece eskıyı sevmemızdır,bence sevilmesinin bir nedeni klasik olmasıdır,ortadan kaldırılabilecekken halen titreşim
motor gürültüsü gibi bir cok sorunu vardır,
gercekten eski sevenleri kendisine baglayan sorunlardır bunlar
kaldıkı kısa zamanda tamamen bobber'a cevırme dusuncesındeyız
emsalleri japonlar kablo ve devre doluyken bu motorda elımızden geldıgınce sorunları bız cozebiliyoruz
hd bır kultur dogrudur ama abd'de bırcok eyalette altkultur olarak kabul edılmektedır,gerek ulasılabılırlıgı gerekse hd kullananlar hayata bakıs acısı
bu sonucu dogurmaktadır.motosiklet ceteleri gibi
burada ulasabılırlıgı bıraz daha zor,o yuzden dedıgınız gibi 40'ından sonra rahata kavusanlara hıtap edıyor
(ıstısnalar harıc)
benımde bır takıldıgım bır konu bu motoru kullanıpta ıllakı amerıkan flamalı tısortler yada montlarmı gıymek gerekıyor
rahatsız oldugum nokta budur,ınsanlarımızd amerıka sevdası bır saplantı halını almıs.bir cok amerıkan fırması gıbı hd'de kendini cok iyi pazarlıyor(ürünü ile beraber kültürünü).kalıte yonunden hd'ye ... atmamak lazım
nedenıne gelınce halen bır cok parcası elde uretılıyor.ıtalyan arabalarında oldugu gıbı kendıne has sesın olmasının nedenıde
halen bırcok parcasının elde uretılıyor olmasıdır.ıstanbulda derılerle sacı bası agırmıs kız avcısı pesınde kosan motorcularla
tum hd kullanıcılarını zan altında bırakmayınız.bir ornek vermek ıstıyorum hafta sonu ve hava iyi oldugu gezinteye cıkmaya karar vermıstım
,ogunde tesaduf tt
ve tayfasının bıraz ılerımızdekı otelde toplantıları varmıs,tam ben cıktıgım sırada onlarla karsılastım ve ozellıkle
el ıle selam verdım,bırtanesınden bıle yanıt gelmedı,altınızdakının hd olması fark etmıyor,onemlı olan
karsınızdakının ınsan olması,umarım o gun o gezıye katılıpta bu forumdakı yazıyı okuyan olur.bırsey daha eklemek ıstıyorum uzak dogulu
motorumda var,hıcbır zaman amac yada arac(aractan kastım bıryere aıt olma ıstegı v.s) olarak gormedım motosıkletı.onemlı olan motosikleti
sevmenizdir,kişiselleştirebiliyorsanız ne ala yollarda kişiselleştirilmiş motorları görmekten mutluluk duyuyorum
daha fazla kafanızı sısırmeyeyım,sabahın bu saatindede bu kadar oluyor zaten
saygılar