Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Harley Davidson sevmeyenler, kıl olanlar

REKLAM ALANI
    myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    harley sevmeyen ölsünmüş... dünya geniş kardeşim o da yaşasın, harley seven de yaşasın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    çok yakın arkadaşımda var 2000 model ama açılımını bilmiyorum ilk çalıştığında zıngır zıngır valla traktörden farkı yok ama ısınınazca azalıyor keyifli motor denedim biraz ama adı kendinden önde gidiyor gibi geldi bana arkadaş sürekli biryerlerin vidasını yeniliyor zıngırtıdan kesiyormuş

[IMG][/IMG]
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı bobber adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Aramızda Harley sevmeyen, itici bulan, kıl olan, nefret edenler var. Sakıncası yoksa sebeplerini paylaşır mısınız.

Ben hep çok meraklıydım harleye. Hayranlık uyandırır her modeli. Konuyu açmamın sebebi, benim harleyin kıl olunacak, nefret edilecek, itici olan taraflarını görememem mi, sevdiğim bir aletin çok fazla eksi yönü var ve ben mi göremiyorum sorularına cevap bulmaktır.

teşekkürler.
    Harley neden sevilmez ben sana söyleyeyim...Biz Türkler ulaşamadığımız ciğere mındar deriz...sonucta işin içinde birde Emerikan kültürünün uzantısı olduğu gerçeği var...Burada Harley sahibi olabilme çapı çok azı kişide var...pardon parası demek istedim...

Birde Türkiyedeki Harley sahipleri göbeği kendi adımından önde giden işadamı tayfası...Pazar günü Ortaköy trafiğine girip (Ulustan Kuruçeşmeye inmiyor ayu ...illa Ortaköy trafiğine dalacak gösterecek makinayı... ) motoru mındar ettikleri için genelde uyuz olunur...

ha ben severim imajına hayranım ayrı mevzu...

bizimde motor kültürümüz var...mobiletimiz var yahu...toplat bi mobilet aslanlar gibi gez üzerinde yat 120 ye kökle...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harley neden sevilmez ben sana söyleyeyim...Biz Türkler ulaşamadığımız ciğere mındar deriz...sonucta işin içinde birde Emerikan kültürünün uzantısı olduğu gerçeği var...Burada Harley sahibi olabilme çapı çok azı kişide var...pardon parası demek istedim...

Birde Türkiyedeki Harley sahipleri göbeği kendi adımından önde giden işadamı tayfası...Pazar günü Ortaköy trafiğine girip (Ulustan Kuruçeşmeye inmiyor ayu ...illa Ortaköy trafiğine dalacak gösterecek makinayı... ) motoru mındar ettikleri için genelde uyuz olunur...

ha ben severim imajına hayranım ayrı mevzu...

bizimde motor kültürümüz var...mobiletimiz var yahu...toplat bi mobilet aslanlar gibi gez üzerinde yat 120 ye kökle...
    metehan sanamı çıktı ya harley.hayırlı olsun
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    yok bir bayana çıkmış...artık kıymetini bilirmi bilinmez...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    Triumph Tiger 800
    Alıntı Nexagon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harley davidson firması dünya'nın ilk motosiklet firmalarından birisidir.

şimdi önemli bir farka dikkat çekmek gerekiyor, başlangıçta onlar kendilerine chopper/cruiser üreticisi gibi isimler takmadılar. sürücüleri de demedi. onlar motosikletti. yani tektipti. arkadaşlar motosikletin ilahları sizin bu gördüğünüz harleylerdir. ilah modeli de dyna glide'dır. hells angels kitabından açıp okuyabilirsiniz.

ne zaman ki motosiklet yarışları moda oldu bu sefer de aerodynamik özellikli motosiklet üretme telaşı içine girdi firmalar ve daha sonra da hız motorları çıktı. tabi sonra da arazi motorları vs.

tüm bunlar bir kategoriye girmek zorunda bırakılınca harley'e de "klasik" dediler. fakat 70lerdeki petrol krizinden sonra kapitalizm güçlenerek canlandı ve hükmüne devam etti. daha sonra da gelişen sanayileşme neticesinde ve japonya'nın da piyasaya girmesiyle bu motorlar cruiser oldu.

eskilerin motorsiklet sürücüsü şimdinin harley sürücüsüdür. abd ile türkiye arasından gsmh farkı olduğundan mütevellit de bizdeki kanuni, mondial klasik modelleri ile aynı klasmandadır diyebiliriz. sorun birçoğuna, hepsinin hayalinde flstc yatar.

yani harley sürücüsüne kıl olan bilmeden çekirdek motor kültürüne sahip sürücüye ya da motor kültürüne kıl oluyordur.

motosiklet, harleydir.

arkadaşlar yorum içeren başlıklarda pek huyum değildir aynı başlığa ikinci kez yazmak, sadece takip etmekle yetinirim ama bazı arkadaşlar yazdığımı idrak edememiş ya da hala bazı şeyleri "kalıp" biçiminde düşünüyorlar. suç yine de benimdir, demek ki iyi açıklayamadım bazı şeyleri.

19. yy'daki endüstri devrimleriden sonra kapitalizm haliyle dünyamıza egemen oldu ve küreselleşme diye bir kavram getirdi. yani sınırların yok olması, uluslarüstülük, kültürlerin kaynaşması.

millet olarak çok muhafazakarız, bakın muhtemelen muhafazakarlığın tanımını da bilmeyenler vardır onu da açıklayım, haklısınız, bilmeyebilirsiniz. mevcut düzen içindeki faydalı/faydasız rejimi, siyasal ve ekonomik yapıyı bozmadan korumak gerektiğine inanan, radikal değişimlere hatta normal değişimlere bile karşı duran bir anlayıştır muhafazakarlık. (akp iktidarının yaptıkları düşünüldüğünde halkın radikal bir değişime hazır olamaması neticesinde iktidardan gitmemesi gibi)

bizlerin muhafazakarlığı da -tahmin ettiğiniz üzere- düzene ayak uyduramamaktan geliyor. şimdi aranızda sol görüşlü arkadaşlar varsa beni tipik liberalist, turgut özalcı mantığını taşımakla suçlayabilirler ama öyle değilim. bilhakis radikal ilerlemeciliği savunurum, kapitalizm ve emek sömürüsü karşıtıyım. ancak kültürel değerlerin küreselleşmeden etkilense de yozlaşmadığını düşünmekteyim.

şimdi diyeceksiniz, kapitalizm karşıtıyım diyorsun nedir bu harley sevdan? arkadaşlar bütün dayanıklı/dayanıksız tüketim mamülleri artık kapitalizmle üretiliyor. bilhakis harley davidson diğer firmalara göre belki de daha az emek sömürüsü yapıyor zira maliyetinin yüksekliğine rağmen hala Amerika'da üretim yapıyor, dolayısıyla japon firmaları özlelikle de Türk menşeili Çin firmaları kapitalizmin en hakikisini yapıyorlar.

keza imf başkanına ayakkabı fırlatan çocuğun ayakkabası nike idi, eleştirisi de buna benzer bir eleştiridir. yani sosyalistler de, komünistler de farkında olmadan muhafazakarlaşıyor. marks'ın kapitalizmin çökeceğine dair öngörüsüne katılıyorum ve istiyorum ancak bunu da istiyorum diye el örmesi kazak giyemem ki? bütün üretim malları kapitalizm çarkının içinde...

son olarak harley davidson kurulduğunda bir vasıta idi ama şimdi hedonist bir felsefenin ürünüdür. yani son noktaya kadar zevk alma felsefesinin ürünüdür. böyle göreceli ve zevke hitap eden bir şeyin de zayıf, temelsiz, çürük bilgilerle eleştirilmesi ve yaftalanması komik ve de vahimdir.

Motosikleti
    Artık Yok...
    gidip adam honda alsın yamaha alsın suzuki alsın bunlarında harley versiyonları var gidip ducati alsın agusta alsın iş paraysa illa olay uzanamadığın ciğere mındar olayı değil amerikan özentiliği elin conisi affederseniz bıçsa kaba bizimkiler onu bile para verip alıcak ...

godoman iş adamı mercedesi garaja bırakıp motora biniyor gurme yapıyorlar sarıyerde kuruçeşmede adalarda moda
    larda divanda o ayı gibi göbeklerini biraz daha büyütüp eve dönüyorlar sonrada motorcuyum motorum var harleyim var diye kasım kasım kasılıyorlar..

benim gariban yağmurda çamurda motor süren motorcum ne yapsın bunlar bir harley alıp kendilerini bu insalarla aynı kefeye paralarıyla güçleriyle imkanlarıyla koymaya çalışıyorlar..

ömürleri boyu kaç harleyci kaç km yol yapmış nerelere gitmişler.. çoğunun bir yelerinde kılları ağarmış amerikan özentisi antropoza girmiş genç kız avcısı coniler 50-60 yaşında adamlar kızları yaşında 20-25 yaşında kız avına çıkıyorlar neyse konuşurumda boş verin..

Motosikleti
    artık sadece nx 250... uslandım
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidip adam honda alsın yamaha alsın suzuki alsın bunlarında harley versiyonları var gidip ducati alsın agusta alsın iş paraysa illa olay uzanamadığın ciğere mındar olayı değil amerikan özentiliği elin conisi affederseniz bıçsa kaba bizimkiler onu bile para verip alıcak ...

godoman iş adamı mercedesi garaja bırakıp motora biniyor gurme yapıyorlar sarıyerde kuruçeşmede adalarda moda
    larda divanda o ayı gibi göbeklerini biraz daha büyütüp eve dönüyorlar sonrada motorcuyum motorum var harleyim var diye kasım kasım kasılıyorlar..

benim gariban yağmurda çamurda motor süren motorcum ne yapsın bunlar bir harley alıp kendilerini bu insalarla aynı kefeye paralarıyla güçleriyle imkanlarıyla koymaya çalışıyorlar..

ömürleri boyu kaç harleyci kaç km yol yapmış nerelere gitmişler.. çoğunun bir yelerinde kılları ağarmış amerikan özentisi antropoza girmiş genç kız avcısı coniler 50-60 yaşında adamlar kızları yaşında 20-25 yaşında kız avına çıkıyorlar neyse konuşurumda boş verin..
    +100000

hisarda evlere servis yapan scooterlı bir çocuk kayıp düşmüşdü ben durdum birde yoldan geçen bir bmw endurosu olan motorcu arkadaş durdu allah ondanda bin kere razı olsun çoçuğu kaldırdık iyiydi bir şeyi yokdu o sıra yanımızdan 5 tane harleyci geçdi üstlerinde amerikan deri ceketler kafalarda özenti asker kaskları bir durupda iyimisiniz arkadaşın bir şeye ihtiyacı varmı yardıma ihtiyacı varmı diye bile durmadılar burunlarının ucuyla bile bakmadılar yolun ortasında devrilmiş scooter olmasına rağmen ....

arkadaşı yolladık hisar kalenin orda gördüm bu coni özentisi tipleri oturmuşlar cafede yoldan gelip geçen kızları kesiyorlar amcaların yaşlarıda hepsinin logoritma senin dediğin gibi 50-60 civarı saçları başları ağarmış tipler 18-20 yaşındaki kızıarı kesiyorlardı zaten kurulmuşdum yaşlarına dua etsinler..

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

harley amerikan motorudur harley kullanmak amerikan özentiliği değildir.yalnış yollara sapıtmıyalım lütfen ! amerikadaki her insan gidip harley almıyor onlardada ucuz bizim gibi motor kullananlar var.param olursa neden gidip harley almıyımki ? antropoza girmişse biz napabiliriz her ülkede olağan bişey bu yapıcak hiç birşey yok böyle kabul etmek zorundayız! herkes parasına göre motor alıyor adamlarda para var alıyor bizde para yok alamıyoruz uzanamadığımız ciğere mındar demeye hiç hakkımız yok !

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:03 ----------

Alıntı motocross adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +100000

hisarda evlere servis yapan scooterlı bir çocuk kayıp düşmüşdü ben durdum birde yoldan geçen bir bmw endurosu olan motorcu arkadaş durdu allah ondanda bin kere razı olsun çoçuğu kaldırdık iyiydi bir şeyi yokdu o sıra yanımızdan 5 tane harleyci geçdi üstlerinde amerikan deri ceketler kafalarda özenti asker kaskları bir durupda iyimisiniz arkadaşın bir şeye ihtiyacı varmı yardıma ihtiyacı varmı diye bile durmadılar burunlarının ucuyla bile bakmadılar yolun ortasında devrilmiş scooter olmasına rağmen ....

arkadaşı yolladık hisar kalenin orda gördüm bu coni özentisi tipleri oturmuşlar cafede yoldan gelip geçen kızları kesiyorlar amcaların yaşlarıda hepsinin logoritma senin dediğin gibi 50-60 civarı saçları başları ağarmış tipler 18-20 yaşındaki kızıarı kesiyorlardı zaten kurulmuşdum yaşlarına dua etsinler..
    50 - 60 yaşındaki insanların 18 lik kızları kesmesi sadece harley kullananlara özgü birşey mi ? artniyetli olduğunu nerden çıkardın yanından geçen hiç bir güzel bayana göz ucuyla bilemi bakmadın ? gerçekçi olalım artık HD sevmiyorsanız bari üstündeki insanlara laf atmayın adam bakmışsa nolur her yerde olağan olaydır bu

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    harley amerikan motorudur harley kullanmak amerikan özentiliği değildir.yalnış yollara sapıtmıyalım lütfen ! amerikadaki her insan gidip harley almıyor onlardada ucuz bizim gibi motor kullananlar var.param olursa neden gidip harley almıyımki ? antropoza girmişse biz napabiliriz her ülkede olağan bişey bu yapıcak hiç birşey yok böyle kabul etmek zorundayız! herkes parasına göre motor alıyor adamlarda para var alıyor bizde para yok alamıyoruz uzanamadığımız ciğere mındar demeye hiç hakkımız yok !
    arkadaşım uzanamıycağımız ciğerle bir alakası yok ben diyorumki harley fiyatına o kalitede eş değer başka avrupa markalarıda var mesela triumph mesela yamaha hondanında harley ayarında motorları var bu uzanamıycağın ciğer değil tam aksine insanları sınıflara kamplara ayırmak..

bu harley mevzusu geçdiğinde hep böyle bir sınıf ayrımı oluyor sen zenginsin alırsın sen fakirsin konuşamassın uzanamadığın ciğere mındar dersin ancak kötülersin gibi üsluplar söz konusu oluyor alamayanlar parası olmayanlara bir kesim ezip aşalamaya çalışıyor yorum yapdımı...

harley almanın altında bana göre amerikan özentliği vardır illa o ayarda makine alınıcaksa harley dışında da piyasada o fiyatlarda bir çok marka ve model var...bu benim fikrimdir...

harley alan binen her keze saygı duyarım ama bu kafamdaki düşünceyi değiştirmez

ülkemde benzin 3.65 olmuş sen gidip km de 7-8 litre yakan motor alıyorsan bunun zenginlik mantıkla bir ilgisi yokdur bu ülke gerçeğinden uzak yaşamaktır özentiliktir..

her kez motorun fiyatına takılmış bunun yedek parça servisi bakımı km de yakdığı yakıtı kimse göz önünde tutmuyor bunların hepsini totalde birleştirirseniz bu motor bu ülke için uygun bir motor değil..

ama illa bunu alıyorsan bunun altında başka şeyler vardır motor ruhu yokdur motorculuk yokdur motor ruhu özgürlük demekdir sınırsızca gezmek rüzgarı hissetmek demekdir istediğin yerde durup istediğiny erde gitmek demekdir..

bu motoru normal şehir içinde bile kaldırama park edemessin adam gelir senden araba park ücreti ister .. bu motorla bu dediklerimi yapamassın dakka başı benzinliğe girip çıkmak zorunda kalırsın bir şehirler arası yolda kaza yapsan honda yamaha suzuki hatta aprilla v.b gibi markaların bile pek çok şehirde kasabalarda servsini bulursun bu motorun bulamassın türkiye imkanlarında istediğin kadar zengin ol yapamassın... bu motoru gece öyle yola kaldırm kenarına koyamassın illa ya kapalı otoparkın olucak yada paralı kapalı otoparka sokmak zorundasın kısaca bu motorla ancak hafta sonu sahil gezmesine çıkıp bir tur atıp ona buna hava atmak dışında bir şey yapamassın...

bunun para pul zenginlikle bir alakası yok.. millet şu harley muhabbetibde olayı devamlı döndürüp dolaştırıp paraya getiriyor.. benim eski motorum burda bilen bilir silverwing 600 lükdü yani hiç öyle ucuz motor değildi 11 bin tl ye aldım 9 bine sattım yani parasıolan madem konuşa bilicekse merak etmeyin harley almaya yeticek kadar param var o halde konuşmayada hakkım var..

Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    50 - 60 yaşındaki insanların 18 lik kızları kesmesi sadece harley kullananlara özgü birşey mi ? artniyetli olduğunu nerden çıkardın yanından geçen hiç bir güzel bayana göz ucuyla bilemi bakmadın ? gerçekçi olalım artık HD sevmiyorsanız bari üstündeki insanlara laf atmayın adam bakmışsa nolur her yerde olağan olaydır bu
    sen arkadaşın anlattığı okadar şeyi kesip bir orayamı takıldın çocuk motordan düşmüş diyor adamlar yardım bile etmeden geçip gitmişler diyor ve sen işin magazin ksımında takıldın dimi bırak orda çocuk ölsün geberip gitsin evlere servis yapan çocuk nede olsa hayatının ne değeri oalbilirki önemsiz bir şey senin için o adamların kzılara bakması daha önemli işin o kısmı daha önemli..

sanada harley yakışır arkadaşım o ruha sahipsin tebrik ederim.. umarım bir gün alırsın...

stubborn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dominar 250
    bende kıl oluyorum , çünkü alamıyorum
    Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...

Paragraf paragraf gidecek olursak:

Elin amerikalısının mıçtığını alacak beyinsizler mutlaka vardır katılıyorum size, ancak, elin amerikalısının çökmek üzere olan sağlık sisteminden, yüzbinlerce insanın sağlığını etkileyen marketlerde ilaç satılması zırvasını ülkemize getirmeye çalışan bir iktidarda bunu çok görmemeniz gerekir diye düşünüyorum zira balık baştan kokar. Neyse konuya döneyim.

Kedi ciğer olayı değil diyorsunuz ama ikinci paragrafınıza "elin godomanının mercedesi" diye başlıyorsunuz. Biraz çelişkili gibi geldi bana.

"Benim gariban motorcum" nasıl bir cümledir arkadaşım, adam gariban motorcunun yerine mi koymaya çalışıyor kendini, niye ?? hem de harley alarak öyle mi. Hiçbir anlam veremedim bu yazdığınıza.

Ömrünüz boyunca kaç harleyci tanıdınız, o doktor avukat vs. vs. oluşan hd owners zırvalığından bahsetmiyorum, tek başına gezen veya arkadaşlarıyla gezen hd sürücülerinden bahsediyorum, kaçını tanıdınız.

Çok km yapmak mıdır motorcu olmak, önemli olan varmak değil yolda olmak değil miydi.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:59 ----------

Alıntı motocross adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +100000

Düşen arkadaşa bakmamalarının sebebi hd sahibi olmaları değil, insan olmamalarıdır bana göre. O an onların altında arabaları da olsa, bmw, veya başka marka motosikletleri de olsa dönüp bakmayacaklardır. Bu tamamen insanlıkla ilgili.

Siz insanlığınızı yapmışsınız, umarım ben de başıma birşey geldiğinde sizler gibi insanlara rastlarım.

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Harley kullananlara kıl oluyorum demiş bazı arkadaşlar ama böyle kullanıcılar da var

bassy_bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adamlar temellerini iyi atmıslar zamanında dünyaya tanıtmıslar motoru..parası olan alır biner..harley kötü bir motor olmadı hiç bir zaman..sevilmicek bir yanını göremedim maddiyat haricinde..motorcuyu sevmeyebilirsiniz ama harley sevilir abi
    Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...

Motosikleti
    Yamaha YZF-R6
    Kıl Olmamızın Sebebi tamamen Amerikan olmasıdır... )

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    Harley'e kötü motordur diyemeyiz; ama efsaneliği, bir numaralığı tartışılır işte. Harley'i olanlar, kullananlar yazmışlar bu topikte "öyle aman aman bir farkı olmadığını" ama hâlâ bakıyorum bir Harley fanatikliği gidiyor.

Dikkatinizi çekmek istediğim bir başka husus; Harley acaba, anavatanı Amerika'da en çok satılan motor mudur? Cevap hayır. Peki orada fiyatı ne mertebededir? Cevap, aynı motor hacmindeki Japon cruiserleri ile aynı seviyelerde, hatta bazı Japonların fiyatı Harley'den daha yüksek. İnanmayan araştırabilir, elimizin altında internet var sonuçta...

Burada para veya kedi-ciğer meselesini aşan bir durum var; BMW, Ducati, Moto Guzzi, MV Agusta falan çok mu ucuz; bunlardan kıl olan var mı?

Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada para veya kedi-ciğer meselesini aşan bir durum var; BMW, Ducati, Moto Guzzi, MV Agusta falan çok mu ucuz; bunlardan kıl olan var mı?
    Peki saydığınız markaları kullananlar içinde harleye kıl olan var mıdır. (Tabi sizin bakış açınızla olaya bakıp fiyatı harleye yakın olan modelleri kullananları kastediyorum)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:23 ----------

Alıntı myagdi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dikkatinizi çekmek istediğim bir başka husus; Harley acaba, anavatanı Amerika'da en çok satılan motor mudur? Cevap hayır. Peki orada fiyatı ne mertebededir? Cevap, aynı motor hacmindeki Japon cruiserleri ile aynı seviyelerde, hatta bazı Japonların fiyatı Harley'den daha yüksek. İnanmayan araştırabilir, elimizin altında internet var sonuçta...
    Bunun aksini söyleyen oldumuki.

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Harley kullananlara kıl oluyorum demiş bazı arkadaşlar ama böyle kullanıcılar da var

üstad adamları şimdi can evinden vurdun ..evet kim kıl oluyodu pardon al bide benden

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende ekleyeyim bari

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    kanu olmamış senin resim..hani bayani yada sürücüsü

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler