bu hükümet olduktan sonra başımızda hiç şaşırmam...
bu hükümet olduktan sonra başımızda hiç şaşırmam...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
92 metrelik gemicik , kuşunsuz mu yakıyor acaba ?? Kaç oktan ??
van münüt.... van münüt ..... bir şey daha söylemek istiyorum
Padişahım çok yaşaaaaa
Şehir İçi Agırlıklı Olarak Hesapladım 40 krş yakıyor normalmi bu acaba
07-gєηçℓιк
Yapacak birşey yok...
İktidardayken oylarını arttıran bir parti iş başında..
Kime sorsam ben oy vermedim diyor ama sonuç ortada.
Eskiden 1 lt benzin 1 dolara eşitti. O zamanlardaki sistem olmuş olsa şu anda benzinin lt.si 1.5 TL olması lazımdı ama 1 lt.benzin 2,28 dolar civarında maalesef.
Kısacası dünyanın en pahalı benzinini kullanan ülkelerden birisiyiz ve akaryakıta gelen her zam yediğimiz içtiğimiz ürünlere gelecek olan zamlar demektir aynı zamanda.
2 haftada bir motora 20 liralık benzin alıyorum gözümde hiç litfe fiyatına çarpmıyor
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Depoyu iyice Doldurdum. Kapasitesi 4 lt. gidiş geliş şehir dışı 50 km uzaklıktaki köye gittim geldim.10 km si yokuş. Sonra 2-3 gün şehir içi yaptım.140 km oldu. benzinciye gittim yine doldurdum 3.45 lt aldı.hesapladım 40 cıktı yoksa hesap yöntemim mi yanlış
07-gєηçℓιк
gecen gün 2 kuruş indirmişlerdi bugun fazlasıyla koymuşlar
evet öyle
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------
işte km de 97.2 krş.. çok fazla problem var sende..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:35 ----------
sen 1 lt benzin ile 40-50 km gitmelisin...
Ayarına baktır.. Sonra merak ettim..kaç km desin..
hava filtreni ve
bujini değiştir..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Ekzosa serce parmagım kalınlıgında bir tane delik actırmıştım etkilermi yakıtını acaba
07-gєηçℓιк
İliğimizi kurutmak için her yolu deniyorlar..
Alıştık bile..
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Zammımıza mıııı çok beğendim ve her benzin alışımda pompacıya bunu söyleyeceğim...Zammımıza koydunuz beaaa....diyeceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------
Demek ki sende hala kurutulacak biraz ilik var haaasen nerede oturuyorsun bakeem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
Yok yok bir şey olmaz daha yolu var ama o delik daha da genişlerseeee işler değişir..bak demediler deme sonra
Ne istedin de deldin gariban egzoz'u
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)