Murat,Bodrum'da turistik tarife mi bunun fiyatı
http://www.honda.com.tr/motosiklet/prices.htm
Benzinin artması umurumda değil
Murat,Bodrum'da turistik tarife mi bunun fiyatı
http://www.honda.com.tr/motosiklet/prices.htm
Benzinin artması umurumda değil
motoru fazla yakanlar TVS Apache alsın gayet ekonomik bilen bilir hem yakışıklı da,ybr cilere duyurulur motorları çok yakıyormuş
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
devlet ne yapıyor maaşlar üç kuruş zam yapıyor degerli evrakla noter masrafları muayene ücreti gıda fiyatları kısacası a dan z ye herşeye verdigi üç kurştan kaç kat daha fazla zam yapıyor. bunun türkçesi şudur halk her yıl dahada fakirleşiyor. malesef kurunun yanında yaşta yanıyor. artık bıçak kemige dayandı türk milleti olarak başımızda böyle vicdansız ve işgüzar yöneticiler olduktan sonra allah sonumuzu hayır etsin. artık herşey midemi bulandırıyor. haberleri izlemekten nefret eder hale geldim. suni gündemlerle halkın kafası karıştırılıyor. gerçekler örtbas edilip ülke bu şekilde yönetilmeye çalışılıyor. inanın ülkemi seven atatürk milliyetçisi bir vatandaş olmama ragmen olan biten karşısında eger imkanım olsa bir gün dahi durmam bu kokuşmuş rezil ülkede. insanlar bunlara dindar diye oyveriyor. gözlerinin önüne bir perde çekilmiş sanki olan biteni görmüyor.
ticaretle ugraşan insanlar ne demek istedigimi iyi anlar son sekiz yıldır kimse dogru düzgün para kazanamıyor. varolan birimleride eridi gitti. bu durum öyle bir hal aldıki toplumun tüm kesimleri bundan etkileniyor. yazıklar olsun başka bişe demiyorum
eyvah bea jeep e bindirmez oluyorlar bu adamlar lpg taksak ne olucak benim jeep de hem gaz takılı ama sabah ilk çalıştırmada sıralı sistem ilk benzinle çalışıor haftada 20 lira sabah çalışmalarda benzin yakıordu artık daha fazla yakıcak motorumda 225 binlira filan yakar artık eyvah bandit e hiç binmiyim yarın maslağa gidicektim hazır benzin zammını duydum artık %100 hyosungla giderim jeep yatsın bu hafta nasılsa soğuk ama güneşli bir hava gösteriyor meteoroloji
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Yapmayın arkadaşlar. Ekonomi çok iyi gidiyor. Bakın kaç yıldır ayçiçek yağının fiyatı artmadı. Borsa da yükseliyor. Azıcık birazcık ufacık zam olmuş benzine hemen celalleniyosunuz. Bence meşru idareyi yıkmak için ergenekoncuların kışkırtmaları bunlar. Gaza gelmeyin.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Merak ediyorum dünya üzerinde bizim kadar devletine vergi veren başka bir millet var mı acaba. Hadi vergiyi verdik bizim kadar karşılıgını alamayan bir millet var mı acaba.Okulda bizlere yıllarca söylenen devlet vergiyi vatandaşa hizmet edebilmek için alır.Bir motosiklet sürücüsü için konuyu ele alırsak motosiklet üzerinde benzersiz bir vergi var(%50 civarı)+benzinden gelen benzersiz bir vergi+yılık vergi+vs..Şimdi bunlar düşünüldügünde vergiler motosiklet sürücüsüne nasıl geri dönebilir.Kaliteli asfaltı olan yollar, motosikletlinin kaza anında hayatının en az riske atacak yol düzeni( pilastik bariyerler+levhalar +vs..),avrupada oldugu gibi trafikte geçiş üstünlügü vs.... bunlara birçok madde daha eklenebilir. Peki biz bunlardan hangilerini alıyoruz.Yani ülkemin her noktasında otoban mı var? HAYIR, ülkemin her noktasına giden yollarının kenarında plastik bariyer mi var ? HAYIR,Peki avrupada olduğu gibi ülkemizde motosiklete geçiş üstünlügü tanınıyor mu?HAYIR
Tablo bu haldeyken insan bir an kendine o malum soruyu sormadan edemiyorum.BEN BU VERGİLERİ NEDEN VERİYORUM???
Yanlışın var zeda motosiklet lüks kategorisine 2006 yılında ÖTV'ye aldıgı benzersiz zamla girdi.Allah devlet büyüklerimize zeval vermesin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)