regal raptor 350cc hakkında detaylı bilgi
-
Reklamlar
-
regal raptorlar sanırım tek silindirli ve gerçek bir chopper ın tek silindirli olmıyacagını iyi biliyor herkes eğer verebilecegin para 8-9 milyara kadar cıkarsa japon motosikletlerinden öneririm sana intruder yada güzel bi dragstar bulabilirsin 8-9 milyara .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
-
Alper41 adlı üyeden alıntı
regal raptorlar sanırım tek silindirli ve gerçek bir chopper ın tek silindirli olmıyacagını iyi biliyor herkes eğer verebilecegin para 8-9 milyara kadar cıkarsa japon motosikletlerinden öneririm sana intruder yada güzel bi dragstar bulabilirsin 8-9 milyara .
Tek silindir değil; sıralı sistem çift silindire sahipler.
Bende 2007 model 250cc'lik Class modeli sahibiyim,yaz-kış sürekli biniyorum büyük bir sorun yaşamadım.Yaşayabileceğin sorunlar arka fren müşüründen kaynaklı sigorta atabilir;alınca değiştirirsin.Radyatörlü oldukları için mutlaka antifiriz koymayı unutma.Bide uzun süreli çalıştırmazsan 15-20 gün aküsü boşalabilir şarj edersin.Unutmadan en büyük sorunları farlarında çıkıyor ben gündüzde hep açık gezdiğimiz için ayda bir kısa lamba keserdi; tırnaklı araba lambasıyla değiştirdim en son bir yıldır hiç kesmedi.Bunun dışında yaz-kış,gece-gündüz kullandım,öğrencilik zamanımda olduğu için baya gezdik(10000km geçti).Yolda hiç bırakmadı sağ olsun.Piyasadaki Çinli modellere göre en sağlamıdır bunu söyleyebilirim 13 yıldır pek çok motosiklet kullandım en sorunsuzlarından biri.Tek beğenmediğim yanı akü kısmınında bulunduğu yan kapak bağlantıları vida ve tırnaklarla tutuyor vibrasyondan zamanla tırnaklar kırılabiliyor.Sıralı sistem çift silindir olduğundan v-twin motorlara göre vibrasyon daha fazla.110 km üzerine çıktığında hissedersin bunu.
350cc spider modeline gelince boyun kısa ise tavsiye etmem benim 1,70 denemiştim fuarda vites ve arka fren kontrolü için uzun boylu biri daha rahat eder.300 cc modeli bizim 250cc nin geliştirilmiş yeni modeli hoş duruyor;çalıştırma aksamını harleye benzetmişler depodan marşlı.Tavsiye ederim;ama karar senin tabiki.
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
paylaşımın için teşekkürler arkadaşım. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.Elektrik aksamı dışında bi sorun yoksa iyi derim 110 da titreşim yapıyor demiştin ama seninki 250 cc olanı sanırım bakalım 350 olanlar nasıl? henüz bu yeni modelleri kullanan bir arkadaş katılımda bulunmadı ama fikirlerin için teşekkürler
-
Regal raptor çift silindirli bir motosiklet. V motor kadar az titreşimi yok tabiki ama rahatsız eden bir titreme yok. Genel anlamda sorunsuz bir marka. Zamanında bakımla, ufak defek aksesuarlarla harley gibi kullanılabilicek bir markadır. Parası olan tabiki gitsin japon alsın. Ama maddi durumu iyi olmayan ve şekle önem veren birisi için en iyi seçenektir bence.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler