bu seneki motosiklet fuarına MT katılıyor mu ?
ona göre uçak biletini şimdiden alayımda ucuza gelsin
bu seneki motosiklet fuarına MT katılıyor mu ?
ona göre uçak biletini şimdiden alayımda ucuza gelsin
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Katılmasını ister miydin
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Valla yönetimde bende alıştık artık duruma...ban hayatın bir parçası...Bana banını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
tabiki katılsın mt fura arkadaşlar oralara kadar gelibte mt orda olmazsa ben bunu bir eksiklik olarak görürüm
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
bende hiç banlanmadım!
neyse, konuya dönelim..
MT katılsın bence fuara! Kaynaşalım bu sefer artık!
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
katılmayanı dövüyolar
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Ben 28 Şubat için uçak biletimi aldım. Antakya'dan geleceğim. Elbette ki MT'nin standını görmek, ziyaret etmek isterim.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
bende katılmayı düşünüyorum.. ama henüz daha belli değil bir an önce ayarlamam lazım. uçak bileti almak lazım.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Metehan topic te keyik yapma arkadaşım,
yönetime sesleniyorum. no geyik yes bilgi paylaşım 7 gun uzaklaştırma talep ediyorum metehan için ciddiyimdir. !
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bende oralarda olurum. mete_sun sensei'in elin öpek hayır duasını alak.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
gene geyik topağı olup çıkmış sen gel ERHAN,
bulunur elbet sana yer...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Hakikatten bi seste çıkmadı yönetimden. Neo ? Katılmayacakmıyız Yoksa ? Bu Sene 3 gün Fuarda olucam
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
MT Site yönetimi uyarı mesajı. Uyarı Sebebi: Konu dışı mesajlar silinmiştir. Tekrarı halinde gerekli yaptırım uygulanacaktır!
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
mt nin standı olur herhalde yoksa fuarın tadımı olur.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Biz Adana MT'den 5 kişi 28 Şubat için aldık uçak biletlerimizi, gidiyoruz...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)