Aileleri motosiklet konusunda ikna etmenin yolları
Reklamlar
-
27 Aralık 2009, 02:00
MT Site yönetimi uyarı mesajı. |
|
Uyarı Sebebi: Konu dışı ve polemik içeren mesajlar silinmiştir. Tekrarı halinde forum kurallarında belirtilen yaptırımlar uygulanacaktır!!! |
|
|
Reklamlar
-
27 Aralık 2009, 02:04
Arkadaşım ben 9 yaşından 16 yaşına kadar yalvardım 7 kez aileden gizli mobilet aldım sattım sonunda babam birgün beni yakaladı birgün çok önemlibirşey oldu yetişemedim çok üzüldüm haftalarca konuşmadım babamla artık yeter dedi haklısın dedi yetişmen gerekşyordu dedi alanyaya tatile gittik o sene babam mekanikten elektrik elektronkten motordan vs.. çokşeyden iyi anlar kahretsinki o özellik bendede var ve babamla çok uyuşmazlık yaşadık babam bws ile 3 almanın torosları tırmanışını gördü bu motor hakiki japon işi sağlam yamaha dedi bundan alacam bir tane dedi 4 ay araştırdı ben scooterdan nefret ediyordum ybr alalım daha iyi dedim olmaz vitesliye binemzsin dedi aldırmadı halbuk jawa 350 ıle tozu dumana kattığımı kendi gözüyle görmüştü bir sabah kalktım okula gideceğim babam kalk hadi okula dedi ben işe gidecem beraber gidelim dedi birden benzinliğe saptı bir baktım YAMAHA BWS KARŞIMDA BABA DEDİM AL ANAHTARI SENİN OLSUN DEDİ :D KÖTÜ BİRŞEY OLMASIMI GEREKİYOR İLLAHA AİLEYLE ARAMIZDA MOTOR ALDIRMAK İÇİN ŞİMDİ BOYUM 194 KİLO 85 BWS YE 1,5 SENEDİR BİNMİYORUM EGE ÜNİV. OKUYORUM PARA BİRİKTİRİP 89 MODEL YAMAHA XT 600 ALDIM HEMDE HURDA FİYATINA =) ONU KULLANIYORUM EN İYİSİ KENDİ PARRANIZLA ALIN =)
-
27 Aralık 2009, 02:15
-
27 Aralık 2009, 02:34
-
27 Aralık 2009, 02:47
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
-
27 Aralık 2009, 05:27
beykurt adlı üyeden alıntı
bws senin iş baya hareketli olmuş helal:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------
can_sen bi fikir sahibi oldun mu
walla ole kardeşim bayagı hararetli ve hareketli oldu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 04:26 ----------
Dogin adlı üyeden alıntı
bir defterim var 4 sene önceki atelye dersi defterin 17 sayfa arka arkaya ybr ve BMW BOXER resimleriyle dolu:D
-
27 Aralık 2009, 09:59
Ben de benzinli küçük scooter alıyodum.(Gas scooter diye arama yapabilirsiniz google'da) Adam babamı aramış abi gönderiyorum diye.(sahibinden de onun numarası vardı.) Babam almıyorsun onu maymun gibi binceğine sana adam gibi motor alalım dedi.Ertesi gün gittik aldık.
-
27 Aralık 2009, 11:24
valla bende eşimi kandırana kadar bayağı uğraştım.en sonunda arabamı ona vermek zorunda kaldım.şimdi o arabayı ben motorumu kullanıyorum
-
27 Aralık 2009, 11:33
4.5 yıl boyunca elime ne geçtiyse biriktirdim ve motor türküsü çağırdım sürekli en sonunda babam ikna oldu(baskılarımdan usandı) ve aldı motoru
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
27 Aralık 2009, 12:22
1-)Öncelikle parayı kendin kazanıcaksın;)
2-)Motoru güvenle kullanacagına ikna edeceksin
3-)Vazgeçmeyecegini hissettireceksin
4-)Eger motoru aldıktan sonra aileden birini artçı olarak taşırsan yavaş ve sakin kullanıcaksın ki motoru sevsinler : )
Son olarak yapabiliosan onlara motor sevgisini asılayacaksın
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
-
27 Aralık 2009, 13:04
ben artık bütür konu başlıklarını görmekten sııkıldım dogrusu..
konu açmadan önce bi araştırma yapın daha önce buna benzer başlıklar açıldıgını görceksiniz..
saygılar
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
27 Aralık 2009, 13:39
genç kaptan adlı üyeden alıntı
ben artık bütür konu başlıklarını görmekten sııkıldım dogrusu..
konu açmadan önce bi araştırma yapın daha önce buna benzer başlıklar açıldıgını görceksiniz..
saygılar
ilk mesajımda belirttim, biraz gezdim ama göremedim böyle bir konu diye. eğer varsa, link verip moderatörlerden konuyu kilitlemelerini rica ederseniz sevinirim. Size de saygılar.
love is the name,sex is the game.Now forget the name,just play the game!
-
27 Aralık 2009, 14:16
selami olgun adlı üyeden alıntı
valla bende eşimi kandırana kadar bayağı uğraştım.en sonunda arabamı ona vermek zorunda kaldım.şimdi o arabayı ben motorumu kullanıyorum
bende aynı şeyi yaptım bayaa etkili ama o arabayla ben hala yaya geziyorum bulamadım temiz bi makina.
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler