Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Motosiklet tutkunuz ne derecede?

REKLAM ALANI
    serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    Merhaba arkadaslar bu topic'i sizlerdeki motosiklet askının ne derecede oldugnu ögrenmek icin acmıs bulunmaktayım .

Bazen güzel bir tecrübeyle başlar motosiklet tutkusu. Bazen de bir artçı iken .Bazen arkadaşın kana girmesiyle Ya da farklı yerlerde.
    Bazılarında o kadar çoktur ki bu aşk, motosikletini dünyaları versen değişmezler. Uzun zamandır hayalini kurdugumuz motosikleti bazen ciddi miktarda paralar ödeyerek alırız.Sonra da çevreden tepkiler alırız tabi bu fiyata git araba al Vs... Şimdi önemli olan bizim motosiklet tutkumuz.Yani birgün elinizde güzel bir otomobil alma fırsatı olsa motosikletinizden vazgeçer misinz?Ya da birisi motosikletinize karşılık otomobil takas etmek istese hayır diyebilir msiniz?Herkesin motosiklet aşkı farklıdır tabi ki

Peki ya siz motosikletiniz için nelerden vazgeçersiniz ? Onun için hangi fedakarlıklarda bulunursunuz?Örnekler çogaltılabilir. Yorumlarınızı bekliyorum...
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    ybr 125 kullanıcısıyım. cbr 125R almak isterken babamın da baskılarıyla ybr'nin üstünde buluverdim kendimi. motosiklet sürmeyi çok sevsemde, motosikletim oldukça kaliteli, güçlü ve konforlu olsa da gönlümden geçen bu olmadığı için araba ile TAKAS konusunda pek de düşünmezdim (avrupa model olmak şartı ile)
    motosiklet sevdam 8 yaşında artçı olarak başladı kuzenim Almanya'dan CBR900RR Fireblade ile geldiğinde tamam dedim, ben motorcuyum
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    ben motosiklet için geleceğimden vaz geçtim...uzun uzun anlatmak anlamsız.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    arabam kapıda duruyor üstü pislenmiş en yağmurlu havalarda bıle yüzüne bakmıyorum motorumu arabayla takas etmem ama arabamı motorla takas ederım evde dergılerım işte bılgısayarım motosıklet .net adresım arkadaşlarım motorcu akrabalarım yarışcı eşim ve cocuklarım bu konuda bilgili ve istekli
    oğlum örümcek adam bızım tabırımizle cantası yatağı hep örümcek adam diyorum bende carşafı motosıklet resımli bulsammı acep yenge bu sefer döver sanırım fazla oldun dıye bır ara 6 yaşında oğlum kros motor ile düştü hanıma baktım tık yok bende de tık yok oğluma baktım kalkıp bınıyor ondada tık yok dedim tamam bunlar aşıyı almış daha ne dıyeyım ALLAH kımseye kaza bela vermesın eğitim alın yuksek cc lerde gözünüz olmasın bütcenıze ve tecrübenıze göre hareket edın asla ben en iyisiyim demeyın ve keyfını cıkarın motosıklet hayatınız olsun ama hayatınız motosıkletten olmasın

Motosikleti
    Yamaha YBR 250
    Herkesi karşıma alıcak kadar çok derecede
    Turgut Çarıkcı / A rh (+) / 05399887738

bundan 4 sene evvel motorsiklet için kavga bile ediyordum. ama şimdi okadar da kendinizi yırtmanın faydasından çok zararını gördüm. zevk ugruna herşeyinde yapılamadıgını yapılmayacagını ögrendim. en önemlisi ailem oldu. çocuklarım oldu. şimdi ise oldugu yere kadar binerim düşüncesi hakim.

Motosikleti
    Racer 200 S
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arabam kapıda duruyor üstü pislenmiş en yağmurlu havalarda bıle yüzüne bakmıyorum motorumu arabayla takas etmem ama arabamı motorla takas ederım evde dergılerım işte bılgısayarım motosıklet .net adresım arkadaşlarım motorcu akrabalarım yarışcı eşim ve cocuklarım bu konuda bilgili ve istekli
    oğlum örümcek adam bızım tabırımizle cantası yatağı hep örümcek adam diyorum bende carşafı motosıklet resımli bulsammı acep yenge bu sefer döver sanırım fazla oldun dıye bır ara 6 yaşında oğlum kros motor ile düştü hanıma baktım tık yok bende de tık yok oğluma baktım kalkıp bınıyor ondada tık yok dedim tamam bunlar aşıyı almış daha ne dıyeyım ALLAH kımseye kaza bela vermesın eğitim alın yuksek cc lerde gözünüz olmasın bütcenıze ve tecrübenıze göre hareket edın asla ben en iyisiyim demeyın ve keyfını cıkarın motosıklet hayatınız olsun ama hayatınız motosıkletten olmasın
    Siz motosiklet sevgisini aşılamıssınz ailenize de Dedigniz gibi bütceye ve tecrübeye göre hareket önemli.

0 Rh (-)

Motosikleti
    abisinin artçısı
    360 derece ;) heryerde zamanında olmak için motosiklet
    ::kalbim::::kalbim:: ABİSİNİN KARDEŞİ ::kalbim::::kalbim::

Bmw gs 650

Merhaba arkadasar yurt disinda yasiyorum.. sizlerden rica etsem BMW GS650 2007 - 2008 ve sifir el fiyatlarini bildirirmisiniz.. saygilarimla

Necati OZMEN

Motosiklete ancak 30 yaşımda binbebildim,daha önce bisikletle(yol-dağ) idare etmeye çalıştım. Hem aile baskısı, hem çevre, hem de kendim fazla tehlikeli olduğunu düşünüyordum.

Daha önce otomobil tepesinden inmezdim,şimdi zorunlu oldukça binmiyorum,motosikletin trafikte 4 tekerlilere göre ne kadar avantajı olduğunu yazmaya gerek yok.

Motosiklet artık benim bir parçam oldu.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı zarafire adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadasar yurt disinda yasiyorum.. sizlerden rica etsem BMW GS650 2007 - 2008 ve sifir el fiyatlarini bildirirmisiniz.. saygilarimla

Necati OZMEN
    angaraa çık aradan

valla yazmaya başlasam,sayfalarca yazı olur.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Babamda motorcuydu..Annemle yaptıkları kazadan sonra bıraktı..(Tabi ben dünyada değilim daha)
    bundan 5 sene önce çinliler daha yeni geldi Türkiyeye..Boy boy mondial..Bakıyorum babama gösterdim..
    Neyse evde kavga gürültü..İş yeri yakındı araba yerine motorla giderim diye aldı bitane.
    Aldığı ilk gün motoru kaçırdım.Tabi ne ehliyet ne kask nede başka bişey.
    Sonra sırf motor sürmek için babamı hergün işe bırakıp..Eve dönüyor.Akşam gene almaya gidiyordum..
    Sonra Arkadaşımın motoruyla kaza yaptım..Hem maddi hem manevi zarar gördük..
    Tabi motora karşı olan annem gene babamı suçlarcasına sen soktun bunu eve gene demeye başladı..
    Neyse işe girdim..Ehliyet aldım.Ve ben kaza yaptıktan sonra babamın yazları bi kaç sefer kullandığı çin malını istedim..Tabi 1 milyar etmicek motora 1 milyar vergi borcu vs ödeyerek.
    muayenesini yaptırdığım gün bi kaza daha ayağım 4 yerden..Kaburgam 2 yerden kırıldı.
    Ve bana çarpan araç kaçtı.
    Evde gene kavga gürültü..
    Annem bi motor daha gelirse yakarım dedi..Sen bilirsin dedim gene alırım..
    Sevgilim ya motor ya ben dedi..(3 senedir birlikteydik..)Keyfin bilir motor dedim.
    Tek yanımda duran babamdı..Oda artık kavgadan bıkmış şekilde motoru bırak istediğin arabayı alıyım dedi..Ama yok gene motor..
    Sonuç olarak Şuan gene bir motorum var..
    Ve bu iyi bişeye vesile oldu..Annemde ehliyet alıp bi motor alıcam diyo ve ölürsem vicdan azabı çekersin diyo..Bu biraz korkutsada hoşuma gitmiyo değil.
    Canım sıkıldığında benimle gezicek biri olucak artık..
    Biliyorum biraz uzun oldu Saygılar..
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Derecesini ölçmek bile anlamsız.... Ölçemessiniz..... Ben bile kendime soruyorum... Neden?...

Yokluğu bende çok büyük eksiklik yaratıyor...Mutsuz oluyorum...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Racer 200 S
    Alıntı Emrah.ark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Babamda motorcuydu..Annemle yaptıkları kazadan sonra bıraktı..(Tabi ben dünyada değilim daha)
    bundan 5 sene önce çinliler daha yeni geldi Türkiyeye..Boy boy mondial..Bakıyorum babama gösterdim..
    Neyse evde kavga gürültü..İş yeri yakındı araba yerine motorla giderim diye aldı bitane.
    Aldığı ilk gün motoru kaçırdım.Tabi ne ehliyet ne kask nede başka bişey.
    Sonra sırf motor sürmek için babamı hergün işe bırakıp..Eve dönüyor.Akşam gene almaya gidiyordum..
    Sonra Arkadaşımın motoruyla kaza yaptım..Hem maddi hem manevi zarar gördük..
    Tabi motora karşı olan annem gene babamı suçlarcasına sen soktun bunu eve gene demeye başladı..
    Neyse işe girdim..Ehliyet aldım.Ve ben kaza yaptıktan sonra babamın yazları bi kaç sefer kullandığı çin malını istedim..Tabi 1 milyar etmicek motora 1 milyar vergi borcu vs ödeyerek.
    muayenesini yaptırdığım gün bi kaza daha ayağım 4 yerden..Kaburgam 2 yerden kırıldı.
    Ve bana çarpan araç kaçtı.
    Evde gene kavga gürültü..
    Annem bi motor daha gelirse yakarım dedi..Sen bilirsin dedim gene alırım..
    Sevgilim ya motor ya ben dedi..(3 senedir birlikteydik..)Keyfin bilir motor dedim.
    Tek yanımda duran babamdı..Oda artık kavgadan bıkmış şekilde motoru bırak istediğin arabayı alıyım dedi..Ama yok gene motor..
    Sonuç olarak Şuan gene bir motorum var..
    Ve bu iyi bişeye vesile oldu..Annemde ehliyet alıp bi motor alıcam diyo ve ölürsem vicdan azabı çekersin diyo..Bu biraz korkutsada hoşuma gitmiyo değil.
    Canım sıkıldığında benimle gezicek biri olucak artık..
    Biliyorum biraz uzun oldu Saygılar..

Estagfrullah istedgin kadar yaz İste tutku diye buna derim ben

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    angaraa çık aradan

valla yazmaya başlasam,sayfalarca yazı olur.

Yeni bi topic aç desen olmaz şimdi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklete ancak 30 yaşımda binbebildim,daha önce bisikletle(yol-dağ) idare etmeye çalıştım. Hem aile baskısı, hem çevre, hem de kendim fazla tehlikeli olduğunu düşünüyordum.

Daha önce otomobil tepesinden inmezdim,şimdi zorunlu oldukça binmiyorum,motosikletin trafikte 4 tekerlilere göre ne kadar avantajı olduğunu yazmaya gerek yok.

Motosiklet artık benim bir parçam oldu.
    Evet çevre baskısı çok oluyor hocam malesef
    Git araba al,motor tehlikelidir,2 teker sonuçta sakat vs...

0 Rh (-)

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    ne derece? biraz uzun olacak ama...

babamla araba konusunda inatlaştık. girdim sahibinden.com'a. araştırdım 2-3 gün. temiz bir cbr125 buldum (motor kullanmayı bilmiyorum)

gittik anlaştık. yalnız birşey rica ettim kendisinden. motor kullanmasını bilmiyorum dedim. 10 dakika bana ders vermen lazım dedim. sağolsun kırmadı beni.

noterden sonra geldik. motor benim, karşımda duruyor, kaskım yok ve kullanmasını bilmiyorum. sağolsun motoru eve kadar (bakırköy'den cerrahpaşa'ya) motoru aldığım şahıs getirdi.

ben arkasında artçı olarak gelicektim ama kaskım olmadığı için (Allah razı olsun ondan) patronu şöyle dedi (senin kaskın yok, ben arabayla bırakırım seni, oda arkamızdan motorla gelir) dedi. o kadar karşı çıkmama rağmen adam işini gücünü bıraktı beni arabayla getirdi.

boş bir arazide 2 kere çalıştırmayı 1 kere durdurmayı gösterdi ve 20-30 metre kadar gittim helalleştik, uğurladım...

akşam iş çıkışı aldım motoru. gittim cerrahpaşa hastanesinin helikopter pistine. vurdum kırbacı, vurdum kırbacı

Motosikleti
    kawasaki zxr 250
    işimi elime aldım,biraz para (taksitlerle) ve bir motor sahibi oldum...
    sonra sattım ve evlendim..
    evliliğimin 2.senesi ve yeni bir motor daha aldım,
    zannedersiniz yeniden evlendim

okkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 650 DRAGSTAR
    sabah kalkıyorum motor düşünüyorum akşam yatıyorum motor düşünüyorum rüyamda bile görüyorum motosiklet için sevdiğimden bile vazgecerim arabadanda hayattan bile vazgecerim tek tutkum tek düşüncem....

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı zarafire adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Necati OZMEN
    Sizi buraya alalım.

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

100 Derece , kaynama noktasında

Motosikleti
    CBF250
    Kar yağışı olmadığı sürece her zaman motorumla yola çıkarım. Bu aşk 4 sene önce başladı, 55 yaşında mimar bir tanıdığımla ufak bir yolculuk yaptık Piaggio x9 idi. Çok keyif almıştım. Bu zaman zarfında otomobilleri çok severdim. Aradan 1.5 sene geçti ve cesaretimi topladım TVS apache satın aldım. 1 sene içerisinde 10 bin km yol yaptım. Tatsız 2 kaza geçirdim ama ufak idi ve hata bende idi. Derken Apache yetmez oldu ve büyük motor alma hayalleri ile sattım. Evlat acısı gibi idi :(
    Tabi internetten 500 cc lik bütceme uygun vitesli motor araştırmaya başladım hatta gidip motorları inceledim ama istediğim temizlikte motor bulamadım.

Derken 2 ay geçmeden 55 yaşında ki tanıdığımın x9 unu sattığını öğrendim ve bana büyük bir indirim ile motorunu sattı. O ilk aşk ı tattığım motor. Ailem yine ve yine karşı çıktı sen araba al vs.

Akşam babam eve geldiğinde otopark şikayetinde bulunuyor trafik kötüydü vs. )
    Bende arabanı satalım motor alalım sana diyorum )
    İnşallah hava güzel olduğu bir pazar günü babama motor kullanmayı öğreteceğim. Oda 50 yaşından sonra motora heves salacak
    Tvs Apache '09 , Piaggio X9 250 '05 , Yamaha XT600 '94 , Honda CBF150 '11

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler