Babamda motorcuydu..Annemle yaptıkları kazadan sonra bıraktı..(Tabi ben dünyada değilim daha)
bundan 5 sene önce çinliler daha yeni geldi Türkiyeye..Boy boy mondial..Bakıyorum babama gösterdim..
Neyse evde kavga gürültü..İş yeri yakındı araba yerine motorla giderim diye aldı bitane.
Aldığı ilk gün motoru kaçırdım.Tabi ne ehliyet ne kask nede başka bişey.
Sonra sırf motor sürmek için babamı hergün işe bırakıp..Eve dönüyor.Akşam gene almaya gidiyordum..
Sonra Arkadaşımın motoruyla kaza yaptım..Hem maddi hem manevi zarar gördük..
Tabi motora karşı olan annem gene babamı suçlarcasına sen soktun bunu eve gene demeye başladı..
Neyse işe girdim..Ehliyet aldım.Ve ben kaza yaptıktan sonra babamın yazları bi kaç sefer kullandığı çin malını istedim..Tabi 1 milyar etmicek motora 1 milyar vergi borcu vs ödeyerek.
muayenesini yaptırdığım gün bi kaza daha ayağım 4 yerden..Kaburgam 2 yerden kırıldı.
Ve bana çarpan araç kaçtı.
Evde gene kavga gürültü..
Annem bi motor daha gelirse yakarım dedi..Sen bilirsin dedim gene alırım..
Sevgilim ya motor ya ben dedi..(3 senedir birlikteydik..)Keyfin bilir motor dedim.
Tek yanımda duran babamdı..Oda artık kavgadan bıkmış şekilde motoru bırak istediğin arabayı alıyım dedi..Ama yok gene motor..
Sonuç olarak Şuan gene bir motorum var..
Ve bu iyi bişeye vesile oldu..Annemde ehliyet alıp bi motor alıcam diyo ve ölürsem vicdan azabı çekersin diyo..Bu biraz korkutsada hoşuma gitmiyo değil.
Canım sıkıldığında benimle gezicek biri olucak artık..
Biliyorum biraz uzun oldu Saygılar..