O zaman full koruma giyin ve kolunuzu bacağınızı kırmayın, benim gibi koltuk değnekleriyle her gece 2 kat inip motorun sesiyle avunmak zorunda kalmayın
O zaman full koruma giyin ve kolunuzu bacağınızı kırmayın, benim gibi koltuk değnekleriyle her gece 2 kat inip motorun sesiyle avunmak zorunda kalmayın
GKN MOTORS
10 Yaşında Başladı Moto tutkum. Doğrama Atölyemiz vardı o zamanlar. Babamda yanında çalışan Bulgar uyruklu Bir abi vardı. Piaggio nun 25 cc lik Küçük bir moped tipi motoru vardı. İşe motorla gelip gitmeye başlamasından sonra ;bir gün bir tur atayım dedim. Her Gün Sürekli o motorla gezmeye başladım. Derken babamın adamı memlektine geri döndü dönerkende motor Özerin olsun demiş. 4 sene o motorun kahrını çektim Hİç unutmam bir bayram sabahı Bayramlıklarla binmiştim motora, Çamurlu bir yolun grişindeki su brikintisine 50 ile girdim )) Ve düştüm Sırılsıklam eve döndüm.Annemin o sabah Sırtımda izin Çıkan terliğinin numarasını hala unutamam
ondan Sonra mı ? 2 Sene Mobilette Enduro ile Gezindim.SOnra Peugeot Ninja (50cc) 2 sene.ve Peugeout Trekker 3 Sene Dolaştım. ARdından LEdow Cxm250 Yani ÇAkmada olsa Virago mu ALdım Onunla 3 sene Ne yalovası ne bursası ne istanbulu kaldı gitmedik. Bu Yazda En Büyük FAntazi olarak Bodrum ve MArmarise gittim. KAsım Ayındada Kawasaki Zx-9 sahibi Oldum. Arasıra düşünüyorum bu Tutku nereye gider diye ? Gittiği Yere kadar
Sorunun Asıl Cevabına gelelim;) Ne derecede Benim Motosiklet tutkum.;
GEçen perşembe akşamı tv'de çıkan kurtlar vadisi dizisinin verdiği her reklam arasında üstüne binerek tur attım Zx9 umun. Her Tur sonunda Reklam bitmişti diziye döndüm.
Sonuç mu; 2 gündür hastayım ölüyorum resmen ateş üstüne ateş .. ama hala motoru düşünüyorum şuanda.. Vazgeçmem Abicim
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Hastalık derecesinde.Bugün motosikletimin çamurluğunun içi kirlendi.Ve yarın tamamen temizleyip artık marş da basmayacağım.Aküyü söküp eve götürceğim.Motosiklette havada duracak.
motorsuzluktan,resimlere bakmaktan,özenmekten,bir gün demekten kısacası çıldırma derecesindeyim
dostum ben ilk super sport umu alabilmek icin topladigim tum parayi koydum ve arabami satmistim. ikinci motorumu alabilmek icinse kredi cekmistim.su anki motorumu almak icin pek zorlanmadim ancak tabiki herkese oldugu gibi banada ``buna bu para verilirmi delisin`` diyeler oldu...
RIDE or DIE
yüreğimin götürdüğü yere kadar severim,hayat boyu daimi güzergahı olcak bibi duruyor şu an.Öncelikle allah kimseye kaza bela vermesin ve uzun yıllar severek binmeyi nasip etsin tabiki.en önemlisi bu.kaç cc olduğu veya neye bindiği çok önemli değil bana kalırsa.50 cc de ruha hitap ediyor 1000 cc de.keyif alıyorsan bitmiştir.
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
Motor aşkı bende 11 yaşında 73 cc kinetic'e binmemle başladı ve o gün bu gün 17 yaşındayım hala motorun üstündeyim.şuan ybr 125'im var ve hala motor aşığıyım....motorum uğruna ailem dışında herşeyimi verecek kadar...saygılar..
motosiklet benim için bir ulaşımaracı değil çok yakın bir dost ve arkadaştır.yalnızlığımı paylaştığım dostum.insan arkadaşından vazgeçebilirmi.ben geçemem.o yüzden bu aşk bambaşka bir aşk.
Uzerinde Guc ve piston bulunduran hersey ilgimi ceker...Yeterki V-motor teknolojisi olsun...o zaman ruyam gercek demektir...
Keske raceler v4 olsalar agusta gibi...
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
9-10 yaşalarındayken mobilet ile gezmişliğim olmuştu. aile baskısı nedeniyle bir daha binemedim. bende bisiklet ile devam ettim 18 yaşında halen bisiklete biniyordum. 24 yaşımda çinli bir scoter aldım. evdekiler ile biraz gerilsek de giyindiğim için göz doldurdum. sonrasında da zaten konu kapandı desemde halen ver motoru sana araba hediye edeyim diyen bir babam var. alttan alttan vazgeçirme çalışmları devam ediyor. her ne kadar direkt söyleyemesede..
yollardaki kazaları gördükten sonra hak vermemek de zor. ama benim motosiklet üzerinde yaşadıklarımı ona anlatmam daha zor.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Vay be ne tutkular varmış
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
Bu aşkla kurtlar vadisinden bile vazgeçersin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
Motoru kırbaçlayan arkadaşa da helal olsun Zor olmadı mı cbr 125 ile alışmak?
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
motorum benim için terapi gibi, arınmak gibi..
onunla yola çıktığımızda sanki zaman duruyor, biz akıp gidiyoruz yalnızca.
kaskım kafamdayken başka birşey girmiyor içerisine, tüm dertler - sıkıntılar yokolup gidiyor.
kaskım beni sadece darbelederden değil, tüm olumsuz şeylerden de koruyor.
özgürlük var motordayken; keyif var doya doya yaşanan...
bu aşk için ailemi karşıma aldım zamanında, şimdi babamda bir scooter istiyor.
otomobil konusuna gelince.. evet, otomobilleride severim. özellikle üzerine audi logosu taşıyorsa. ama eşdeğer bir tercih yapacak olsam, 2 teker sevdamı hiçbir audiye değişmem.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Motosiklet tutkum hastalık derecesinde.
Zaten siteye üye olduğum ilk zamanlarda şöyle bir konu açmıştım; http://www.motosiklet.net/forum/moto...de-oylemi.html
Benim için en güzel stres atma aracıdır. Canım sıkıldımı ya da keyfekeder gezmek için dolaşırım iyi gelir.
Motosikletsiz duramam ben..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)