arkadaslar benzin fiyatlari malum.bugun bi resimde gordum merak ettim motorsiklete tup takan yer varmi veya takilabilirmi?
arkadaslar benzin fiyatlari malum.bugun bi resimde gordum merak ettim motorsiklete tup takan yer varmi veya takilabilirmi?
Rüyaları gercekleştirmenin en iyi yolu UYANMAKTIR
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
Mantıklı )))) Zaten az yakan motosiklet artık hiç yakmaz xD
Tüm takan var.. hemde BMW ye takmış.. Yiba da bir dükkan sahibi... İsimini adresini verebilirim.. Çok ekonomik olduğunu söylüyor.. Tüp derken lpg tankı var...
Motorcu gürses..
Yiba çarşısı...
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
Bence motorda bu sistem asla ekonomik olamaz lpg belki daha ucuz ancak okadar küçük tüple nereye kadar gidilebilir, lpg benzinden 3 kat daha fazla harcanıyor çünkü...aslında benzinden fazla yakıyor lpg yi araç ama aradaki fiyat farkı bir nebze örtüyor bence gereksiz ...
2 zamanlı Java,ızh falan olsa takardım ama 4 zamanlıya mantıklı değil, 2 zamanlı amenna.
Murat, dediğin gibi 3 kat olmaz da Lpg %30 civarı lt bazında daha fazla yanar.
2 Zaman lıysa denede 4 zamanlıya gerek yok ...
iki zamanlıya nasıl tüp takılacak dogrusu merak ettim. yaglı benzin kullanan makinaya kuru havayı verirsen çalıştırdıktan birkaç dk sonra ses gelmeye başlar sekmanlardan sonrada güm. dört zamanlı motosiklete takılabilir gayet başarılı bir sonuçta alınabilir ama gel görki motosiklette tüpü koyacak yer sorun oldugu için sıkıntı yaratır. ayrıca kaza riski diger araçlardan fazla olan bir araca tüptaktırmak güvenlik açısından çeşitli sakıncalar dogurur.
topcase içine 15 20 ltrelik bir tüp takılabilir. ama pek tavsiye edilmez.
Tüp taktırana kadar 97 cc.lik bir cup alırsın bakarsın keyfine.
Hem az yakar hemde MTV ödemezsin.
O kadar ekonomi pesindeyseniz bisiklete binin.... Sifir TL yakit masrafi var. LPG zaten kendin basina tehlikeli bir sey.Sikismiz gaz.Birde hic bir korumasi ve kaportasi olmayan motosiklete takma fikri iyice delice.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
takılsa ben taktırırdım 200 250lira yakıyor...Ben kendi cevabımı vereyim ağır geliyosa yakıt neden biniyon
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
Takan takmaya kullanan kullanmaya devam etsin ,herkes kendi yakıt sistemiyle mutlu olsun
dilimize ve şehir efsanelerimize pelesenk olan bor madenini bir firma bir şekilde yakıt olarak kullanmayı başarmış, eğer şehir efsanelerine ve komplo teorilerine itibar edersek ve bu firmanın ana karargahına uçak düşmez ise sanırım tüp peşinde değilde bor peşinde koşabiliriz.
tüp olarak kullanımda ise yangın söndürme tüpü şeklinde motorun iki yanına monte edilebilir. ne kadar güvenli olacağını bilemem ama eğer ki bu yol ile maddi tasarrufta bulunmak gibi bir niyetiniz var ise boşverin devlet bu tip durumlara karşı a,b,c,ç ve hatta ğ planı ile hazırlıklıdır.
can't be worried about that shit. life goes on man.
tüpte pahalı arkadaşım farklı bır sey bulmak lazım mesela aklıma ilk gelen kement atmayı öğrenmek lazım
arkadaşlar suu olmayan motorda tüp olmaz tüpü yani dedantörü ısıtman lazımki randıman alasın hayal güzel ama hayalpereslik başka ha ilgilenen beni arasın 4 zamanlı olmak kaydıyla
geçenlerde bi konu vardı tüp takan türk mucit diye biraz araştırırsanız bu sitede var piknik tüpü takmış adam yani var demek istedim
ya herkez müzik dinler ben motor sesi bana ayarında bir motorun sesi sidi gibi geliyor dinlemekten zevk alıyorum sibopların uyumu ateşlemenin orantısı ahenki zevk veriyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)