Arkadaşlar, neden motorsiklet.net forumunu sürekli takip ediyoruz..?
Ben bununla ilgili düşünceleri olanların paylaşmasını istiyorum..!!
Arkadaşlar, neden motorsiklet.net forumunu sürekli takip ediyoruz..?
Ben bununla ilgili düşünceleri olanların paylaşmasını istiyorum..!!
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
motosıkletle ilgılı her seyi sevıyorum motosıklet.net daha cok sevıyorum sızler içinde olduğunuz paylaşımlarınızı sergılediğiniz için
yaşam tarzı
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
Her insanın bildiğinden cok öğreneceği şeyler vardır... Belki bişeyler daha öğreniriz; bildiklerimizi öğretiriz diye sürekli buralardayım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Motosiklet sevgisi olmasın, motosiklet geyiği de olur,içinde motosiklet geçtiyse kaçar yolu yok,bulaştık bir kere sigara gibi bu
En iyi forum sitesi bunu gördüm atıp tutan yok denilecek kadar az yani öğrenmek istiyorsan(ız) bu sitede yeterince bilgi var ama ben yetinmem daha da iyisini bekliyorum
kendı kendıne elım gıdıyor valla
alışkanlık,motor hakkında bilgi sahibi olma isteği,keyifli sohbet ve paylaşımlar için burdayım
daha iyisi varsa söyleyin oraya gidelim abi...
bence yok
ben yeni bir motorcuyum, (çok acemiyim daha) motosiklet.net forumunun da yeni üyelerindenim. Baktığım motosikler forumları arasında en iyisi bana göre. Burada düzeyli, paylaşımcı, bilgilendirici ve en önemlisi samimi bir ortam gözlemledim, herkez elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor birbirine.
Bütün bunlardan sonra tabi ki Motosiklet.net
teknik arızalar için çok yararlı
neden kaynaklandıgını nasıl gıderıldıgını takıp edıp kendı basına gelırse kolayca atlatmak ıcın cok iyi
tek sorun mevsımdenmı nedense bıraz durgun gıbı forum
Eğlence için...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sitenin formatı güzel,arayüz kullanımı basit,takip edenler ve bilgi paylaşan insanlar düzgün insanlar ve 1 sayfa imza dev gibi avatar vb.saçma kullanımlara izin yok...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
tecrübem ve bilgim henüz eksik olduğundan daha ziyade okumak için giriiş yapmadan takip ediyorum forımu. bu yüzden mesaj sayım çok azdır.
birde burada sevdiğim birkaç abimin neler yazıp çizdiklerini merakla takip ederdim ancak teker teker kayboldular
ne yazıkki forumdan
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)