arkadaşlar duro lastik nerden bulabilirm özellikle hf 918 desenin 140-80-18 yada 130-80-18 olanını istanbulda nerde satılır bilen varmı acaba
arkadaşlar duro lastik nerden bulabilirm özellikle hf 918 desenin 140-80-18 yada 130-80-18 olanını istanbulda nerde satılır bilen varmı acaba
bende benim motora yazın sonunda duro lastik aldım fiyatına nazaran kalitesini beğendim,aldığım kişide fiyatlar baya uygun...
yalnız gün içerisinde sana özelden mesaj atarım şuan numarasını telde bulamadım...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:03 ----------
arkadaş sana sadece tek bir tekermi lazım,140x80x18
yani ön arka değişmicekmisin...
eminönü doğubank civarındaki motosikletçilerde duro lastikler vardı
senin ölçüler biraz değişik,cross için dimi.
bu arada ben aradım kendisine sordum fiyat aldım yakın ölçüler var özelden telefonunu atıyorum sana,burak vastasıyla dersen yardımcı olacak kendisi...
oke abi saolasın supermoto için lazım
özeline baksana becermişmiyim okeymi
arkadaslar duro nun sıtesıne baktım urunler sergılenmıyor baska baktıgım markalarda da asagıdakı lastık ebatlarını goremedım. yanılmıyorsam sadece bır markada gordum ordakı faıyatlarda baya ucuk bır rakam (600-700 tl).. yakın zamanda bu lastıklerden alan varmı ?? 110/90-16 59s .... 150/80-15 70s
yayapmayın kaplama var istdiginiz ebatta soğuk kaplama 1 sene garantili deneyin
nasıl yani kaplama derken fiyat ne deseni nasıl
duro alma pişman olursun
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
bende arıyorum 130-90-18 veya 120-90-18 sm için lastik hf 918 olabilir...
anadolu yakasındaysan koşuyolu carrefourun karşısında var. kadıköyden e-5 e giden yol cephesinde. yolun başında renault dakik servisi var, sağa sokak giriyor ve yanında kanuni servisi var. mt lastik diyede tabelasını göreceksin.
Duro lastikler çok kötü onun için kesinlikle varsa ebadı IRC alın benden söylemesi
bu arada ırc de istediğim desen ve ebatta maalesefe yok internet sitesinden baktığım kadarıyla
hmm peki istediğim deseni getirtme şanları varmı acaba biliyomusunuz
duro alma..................
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
duro lastik üzerinde de yazdığı üzere naylon esaslı yağmur camuru geçtim belli bir eğimden (dönüşlerde yatmadan) sonra motor altında durmuyor 50 ila 200 cc arası scooter lar için iyi bir lastik olabilir ama
supermoto ,cross ,enduro ,racing,ss vs vs makinalarda kullanılabilecek lastik değildir shinko ve duro sym hd 200 olanlar baksın yanında duro nylon die yazıor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)