Motor alana kadar neler yaptık?
-
16 yaşında evden kaçtım babam motor alsın diye. İki gün sonra bir heves döndüm almadı tabii ki.. Yabancı basım Motor Poster satılırdı o zamanlar Eminönü'nde büyük gazete bayiilerinde. Odamın bütün duvarlarını hatta dolabıma, kütüphaneme, oda kapıma varıncaya kadar motor posteri yapıştırmıştım. Pazar günleri Fenerbahçe Stadı'nın ordaki motor mağazalarına gider, kapalı olduğu için doya, doya seyrederdim. Motorlu flimlere defalarca giderdim. Ben fena aşıktım....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Reklamlar
-
ankarada ünal ustanın bmw'ci tükkanına bakardım ağzımın suyu akarak.
her motor sesine çevrilen kafalar sıradan refleksler.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
ilk motorumu borclanarak almistim.sonra supersport meraki sardi ilk super sportumu almak icin arabami satmistim ve motoru devir alicak param olmadigi icin devir islemleri baya beklemisti.
RIDE or DIE
-
Usta benim orta okulda başladı arkadaşın babasının mopeti vardı ama arızalıydı yaptırmak için harçlıklarımız biriktirdik yaptırdık ama arkadaşım tek başına kaza yapınca babası yasakladı.Sonra çinliler girdi piyasaya 2004-2005 yılında babam 2005 yılında scooter aldı bende ufaktan kullandım ama hayalim kendime ait bir motor olması vardı para biriktirdim çalıştım motor alıcak kadar param olmuştu ama 100cc cupları beğenmemeye başladım, forumlarda da kendimi geliştirdim 2007yılında A2 ehliyetimi aldım, hedeflerimi yükseltip 2009 yılında landcruiser 250 aldım.Geç oldu ama iyi oldu.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
motor alamamıtım ama şişme karbon fiber gövdesi olan bisiklet aldım, bana 400 dolara mal olmuştu,dijital km saati bile taktırmıştım,ön frenler disk yaptırmıştım,görenler motorunu sökmüş bisiklet niyetine kullanıyor diyenler bile olmuştu,toplam ağırlığı 6,5 kg dı, pencere tipi klima ile motosikleti kafa kafaya değiştirince bisikleti 180 Tl ye sattım,çünkü artık motorum vardı rus malı coba 175 cc çok sağlam bir motordu ikinci motorumu alınca onu asker arkadaşıma hediye ettim.
-
Aileme küstüm; ama yemediler
Sonra da harçlıklarımı biriktirerek ben yemedim; sonunda aldım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
Daha yok motorum ama yine de yazayım..
-baba elektrikli motor alsak ya bana iyi olmaz mı?
-olmaz.
-ama ya kem küm.. yoğun ısrar sonucu olayı 50cc scooter almaya kadar getirdim.
-baba çin malı scooter alalım 150'lik ucuz zaten az yakıyo
-olmaz.
-niye olmasın bak çok güzel arkadaşta da var. yine yoğun ısrar ve vitesli motor almaya kadar ikna ettim artık havalar ısınırken yani baharda alıcam inş
tabi bu ısrar etme süreci 5-6 ay sürdü öle zırt die ikna edemedim
-
Motora izin çıkmayınca yol bisikleti aldım, ortalama 30 km/h az gelince bu yol bisikleti parasına gittim Cgl aldım.
-
bugay adlı üyeden alıntı
Daha yok motorum ama yine de yazayım..
-baba elektrikli motor alsak ya bana iyi olmaz mı?
-olmaz.
-ama ya kem küm.. yoğun ısrar sonucu olayı 50cc scooter almaya kadar getirdim.
-baba çin malı scooter alalım 150'lik ucuz zaten az yakıyo
-olmaz.
-niye olmasın bak çok güzel arkadaşta da var. yine yoğun ısrar ve vitesli motor almaya kadar ikna ettim artık havalar ısınırken yani baharda alıcam inş
tabi bu ısrar etme süreci 5-6 ay sürdü öle zırt die ikna edemedim
sabrin sonu selamettir..
RIDE or DIE
-
25 Aralık 2009, 00:15
her 4 silindir sesine baktım,bakmaktayım
her gece hayalini kurdum,kurmaktayım
her sabah otobüs yolculuklarında yolun kenarında kendimi motorumla gördüm,görmekteyim
her akşam okul dönüşü otobüste onu düşündüm,düşünmekteyim
diye uzar gider...
yeter ben de istiyorum...
:(
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
-
25 Aralık 2009, 00:21
Benimkinden al sen
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
25 Aralık 2009, 00:26
2005ten beri başladı bu hastalık dayımlarında eski birer SS ci olması da biras dürttü.
2008e kadar aşırı ilgi başladı aile izin vermedi ehlyeti kendm aldım baktılar ben cıddıytım geçen yaz ilk motorumu aldım.kıştan sonrada deiştirmyei düşünüyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
25 Aralık 2009, 00:38
sadece it gibi çalıştım
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
-
25 Aralık 2009, 00:58
Motor alınmadan öncesini tam olarak hatırlayamıyorum çünkü, (yanlış hatırlamıyorsam) 13-14 yaşlarımdı (belki daha da önce). Pinokyo bisikletime biniyordum, babam çağırdı: "Gel oğlum buraya, bi dene bakalım şunu". Neydi o: Kırmızı Peugeot Panter. O gün bu gündür vardır hep bişeyler.
-
25 Aralık 2009, 01:01
-
25 Aralık 2009, 01:05
-
25 Aralık 2009, 01:17
-
25 Aralık 2009, 01:26
siyahatmaca adlı üyeden alıntı
16 yaşında evden kaçtım babam motor alsın diye. İki gün sonra bir heves döndüm almadı tabii ki.. Yabancı basım Motor Poster satılırdı o zamanlar Eminönü'nde büyük gazete bayiilerinde. Odamın bütün duvarlarını hatta dolabıma, kütüphaneme, oda kapıma varıncaya kadar motor posteri yapıştırmıştım. Pazar günleri Fenerbahçe Stadı'nın ordaki motor mağazalarına gider, kapalı olduğu için doya, doya seyrederdim. Motorlu flimlere defalarca giderdim. Ben fena aşıktım....
valla ne güzel hikaye ya..hayallerine kavustuguna cok sevindim
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
25 Aralık 2009, 01:49
13 yaşımdayım babamın1968 model R 60 /2 çift silindir BMW motoru vardı gençliğinde bir kaç motoru daha olmuş.neyse ben tam motora merak salmaya başladım kiii,babam motoru sattı...14 yaşımdayım semtimizde parmaksız baki lakaplı abimiz kendisi motor tamircisidir,gerçekten sağ elinin ilk boğumları yoktur motor kazası...yanında çalışan arkadaşımız tayfur haliliyle benimde arkadaşım olduğu için okul çıkışı soluğu orda alırdım bedava çıraklık.amam ne gelir elden.motor almak istiyorum paramyok çalişim diyorum babam izin vermiyo,ee ozaman bana motor aldiyorum,söz baba vallahi söz ilk dönemde olmak kaydıyla bütün dönemler taktir getiricem,neeeoolurr baba lütfen,yetmedi okul birincisi bile olurum lütfen.peki sana bii kıyak yapimdedi,sadece okadar.alllaaaaahhh işi bitirdik diye seviniyordum.2 hafta sonra bide baktımkiii.??? o neee yawwww ya baba bune?olum sen motoru alırsın kaza yaparsın beni vicdan azabı çektirme ,bak bisikletin eskimişti,bende sana orjinal bmx aldım.bi nehze olsun içim biraz serinlemişti:D bmx de bmx hanii göbek freecoaster,gidon 360 derece dönüyor yanlarında özel yapım peg leri bununla idare ettik.vel hasılll taaaaaaaaaaaaaskerden gelinceye kadar motorum olmadı.bismillah diyip açılışı yaptık ardından...
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
-
25 Aralık 2009, 01:55
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler