Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Motor alana kadar neler yaptık?

Motovento
    REKLAM ALANI
    siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    16 yaşında evden kaçtım babam motor alsın diye. İki gün sonra bir heves döndüm almadı tabii ki.. Yabancı basım Motor Poster satılırdı o zamanlar Eminönü'nde büyük gazete bayiilerinde. Odamın bütün duvarlarını hatta dolabıma, kütüphaneme, oda kapıma varıncaya kadar motor posteri yapıştırmıştım. Pazar günleri Fenerbahçe Stadı'nın ordaki motor mağazalarına gider, kapalı olduğu için doya, doya seyrederdim. Motorlu flimlere defalarca giderdim. Ben fena aşıktım....
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    ankarada ünal ustanın bmw'ci tükkanına bakardım ağzımın suyu akarak.
    her motor sesine çevrilen kafalar sıradan refleksler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    ilk motorumu borclanarak almistim.sonra supersport meraki sardi ilk super sportumu almak icin arabami satmistim ve motoru devir alicak param olmadigi icin devir islemleri baya beklemisti.
    RIDE or DIE

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Usta benim orta okulda başladı arkadaşın babasının mopeti vardı ama arızalıydı yaptırmak için harçlıklarımız biriktirdik yaptırdık ama arkadaşım tek başına kaza yapınca babası yasakladı.Sonra çinliler girdi piyasaya 2004-2005 yılında babam 2005 yılında scooter aldı bende ufaktan kullandım ama hayalim kendime ait bir motor olması vardı para biriktirdim çalıştım motor alıcak kadar param olmuştu ama 100cc cupları beğenmemeye başladım, forumlarda da kendimi geliştirdim 2007yılında A2 ehliyetimi aldım, hedeflerimi yükseltip 2009 yılında landcruiser 250 aldım.Geç oldu ama iyi oldu.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    motor alamamıtım ama şişme karbon fiber gövdesi olan bisiklet aldım, bana 400 dolara mal olmuştu,dijital km saati bile taktırmıştım,ön frenler disk yaptırmıştım,görenler motorunu sökmüş bisiklet niyetine kullanıyor diyenler bile olmuştu,toplam ağırlığı 6,5 kg dı, pencere tipi klima ile motosikleti kafa kafaya değiştirince bisikleti 180 Tl ye sattım,çünkü artık motorum vardı rus malı coba 175 cc çok sağlam bir motordu ikinci motorumu alınca onu asker arkadaşıma hediye ettim.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Aileme küstüm; ama yemediler

Sonra da harçlıklarımı biriktirerek ben yemedim; sonunda aldım
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Daha yok motorum ama yine de yazayım..
    -baba elektrikli motor alsak ya bana iyi olmaz mı?
    -olmaz.
    -ama ya kem küm.. yoğun ısrar sonucu olayı 50cc scooter almaya kadar getirdim.
    -baba çin malı scooter alalım 150'lik ucuz zaten az yakıyo
    -olmaz.
    -niye olmasın bak çok güzel arkadaşta da var. yine yoğun ısrar ve vitesli motor almaya kadar ikna ettim artık havalar ısınırken yani baharda alıcam inş

tabi bu ısrar etme süreci 5-6 ay sürdü öle zırt die ikna edemedim

Motora izin çıkmayınca yol bisikleti aldım, ortalama 30 km/h az gelince bu yol bisikleti parasına gittim Cgl aldım.

McWarnaly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia AF1+FZR 1000+YZFR6
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha yok motorum ama yine de yazayım..
    -baba elektrikli motor alsak ya bana iyi olmaz mı?
    -olmaz.
    -ama ya kem küm.. yoğun ısrar sonucu olayı 50cc scooter almaya kadar getirdim.
    -baba çin malı scooter alalım 150'lik ucuz zaten az yakıyo
    -olmaz.
    -niye olmasın bak çok güzel arkadaşta da var. yine yoğun ısrar ve vitesli motor almaya kadar ikna ettim artık havalar ısınırken yani baharda alıcam inş

tabi bu ısrar etme süreci 5-6 ay sürdü öle zırt die ikna edemedim
    sabrin sonu selamettir..
    RIDE or DIE

alper_satriani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nokia 6300 Gri
    her 4 silindir sesine baktım,bakmaktayım
    her gece hayalini kurdum,kurmaktayım
    her sabah otobüs yolculuklarında yolun kenarında kendimi motorumla gördüm,görmekteyim
    her akşam okul dönüşü otobüste onu düşündüm,düşünmekteyim

diye uzar gider...

yeter ben de istiyorum...

:(
    BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Benimkinden al sen
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    2005ten beri başladı bu hastalık dayımlarında eski birer SS ci olması da biras dürttü.

2008e kadar aşırı ilgi başladı aile izin vermedi ehlyeti kendm aldım baktılar ben cıddıytım geçen yaz ilk motorumu aldım.kıştan sonrada deiştirmyei düşünüyorum
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    sadece it gibi çalıştım
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Motor alınmadan öncesini tam olarak hatırlayamıyorum çünkü, (yanlış hatırlamıyorsam) 13-14 yaşlarımdı (belki daha da önce). Pinokyo bisikletime biniyordum, babam çağırdı: "Gel oğlum buraya, bi dene bakalım şunu". Neydi o: Kırmızı Peugeot Panter. O gün bu gündür vardır hep bişeyler.

Motosikleti
    gt250comet
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    16 yaşında evden kaçtım babam motor alsın diye. İki gün sonra bir heves döndüm almadı tabii ki.. Yabancı basım Motor Poster satılırdı o zamanlar Eminönü'nde büyük gazete bayiilerinde. Odamın bütün duvarlarını hatta dolabıma, kütüphaneme, oda kapıma varıncaya kadar motor posteri yapıştırmıştım. Pazar günleri Fenerbahçe Stadı'nın ordaki motor mağazalarına gider, kapalı olduğu için doya, doya seyrederdim. Motorlu flimlere defalarca giderdim. Ben fena aşıktım....
    siyah atmaca abim iskender palaya söylesekde senin motor aşkını bi incelese, l&m den daha iyi bi aşk hikayesi çıkarır

babam bi hikaye anlatmıştı bende size aktarayım
    eski jawa efsanesi her yeri sardığı yıllar..
    bizim köyden birini evlendirmişler, düğün gecesi kaçmış, arayıp bulmuşlar, nie kaçtığını sormuşlar.. bana jawa alırsanız evlenirim demiş.. ihtiyarlardan bir mübarek "oğlum biz sana jawadan daha güzel motor veriyoz" demiş

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    14 yaşımda honda kinetix ile başladı bu sevdam (1995)o zamanlar bu demir yığını scooter modaydı O,motor sevgisiyle,büyük bir azimle,gayretle çalıştım,çalıştım,çalıştım sadece çalıştım 14 yaşımdan beridir çalışıyom!Önce roadstar sonra YBR aldım Hesaplarıma görede Tdm için 12 sene daha çalışma gerekiyo ha gayret! ben bu işi başaracam 41 yaşıma girince

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    eski jawa efsanesi her yeri sardığı yıllar..
    bizim köyden birini evlendirmişler, düğün gecesi kaçmış, arayıp bulmuşlar, nie kaçtığını sormuşlar.. bana jawa alırsanız evlenirim demiş.. ihtiyarlardan bir mübarek "oğlum biz sana jawadan daha güzel motor veriyoz" demiş [/QUOTE]

Fthinky kardeş gecenin golü senden...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

zamisli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer - HD Sportster 883 C
    Alıntı siyahatmaca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ne güzel hikaye ya..hayallerine kavustuguna cok sevindim
    http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    13 yaşımdayım babamın1968 model R 60 /2 çift silindir BMW motoru vardı gençliğinde bir kaç motoru daha olmuş.neyse ben tam motora merak salmaya başladım kiii,babam motoru sattı...14 yaşımdayım semtimizde parmaksız baki lakaplı abimiz kendisi motor tamircisidir,gerçekten sağ elinin ilk boğumları yoktur motor kazası...yanında çalışan arkadaşımız tayfur haliliyle benimde arkadaşım olduğu için okul çıkışı soluğu orda alırdım bedava çıraklık.amam ne gelir elden.motor almak istiyorum paramyok çalişim diyorum babam izin vermiyo,ee ozaman bana motor aldiyorum,söz baba vallahi söz ilk dönemde olmak kaydıyla bütün dönemler taktir getiricem,neeeoolurr baba lütfen,yetmedi okul birincisi bile olurum lütfen.peki sana bii kıyak yapimdedi,sadece okadar.alllaaaaahhh işi bitirdik diye seviniyordum.2 hafta sonra bide baktımkiii.??? o neee yawwww ya baba bune?olum sen motoru alırsın kaza yaparsın beni vicdan azabı çektirme ,bak bisikletin eskimişti,bende sana orjinal bmx aldım.bi nehze olsun içim biraz serinlemişti:D bmx de bmx hanii göbek freecoaster,gidon 360 derece dönüyor yanlarında özel yapım peg leri bununla idare ettik.vel hasılll taaaaaaaaaaaaaskerden gelinceye kadar motorum olmadı.bismillah diyip açılışı yaptık ardından...
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    15yasındaydım bende okulu bıtırmem dedım bende aynı sekılde evden kacarım dedım ızımı kaybettırırım sıze dedım ınanmadılar ılk donem 9tane zayıf getırdım biraz hırpalandım ama 2cı donem o derslerı verırsem motor sozu aldım derslerımı verdım motoru aldılar scooter 2sene bındım kaza yaptım altımdan almadılar sonra gecen sene kanunın fotograflarını ekrana koydum her gece bı muhabbet actım hıc ılgılenmedı benle sonra bı gun almıstı kapıda duruyodu bır buyuk kaza atlaattım ayagımı kırdım 6yerden motoru satıcaktı bır daha yok motor dedı bende satarsan sat kıralarım bı yerden gıder vururum bı yere dedım sonra vazgectı sımdı gs500un fotografları koydum fakat cok guzel cevap aldım :D yeter dedı 2motorunuda ben aldım sat dedı motorunu sonra motormu alcan ucakmı alcan 1000cc mı alcan 50ccmı alcan ben karısmam dedi ama buda benım ıcımı rahatlattı acıkcası ben buyuk motora karsı cıkar dıye dusunuyodum bırsey demedı artık calısmaya baslıyorum mayısa akdar bırıktırıp yemeyıp içmeyip alıcam gs500ü

REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler