Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motor alana kadar neler yaptık?

REKLAM ALANI

Alıntı StoneOfDeath adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15yasındaydım bende okulu bıtırmem dedım bende aynı sekılde evden kacarım dedım ızımı kaybettırırım sıze dedım ınanmadılar ılk donem 9tane zayıf getırdım biraz hırpalandım ama 2cı donem o derslerı verırsem motor sozu aldım derslerımı verdım motoru aldılar scooter 2sene bındım kaza yaptım altımdan almadılar sonra gecen sene kanunın fotograflarını ekrana koydum her gece bı muhabbet actım hıc ılgılenmedı benle sonra bı gun almıstı kapıda duruyodu bır buyuk kaza atlaattım ayagımı kırdım 6yerden motoru satıcaktı bır daha yok motor dedı bende satarsan sat kıralarım bı yerden gıder vururum bı yere dedım sonra vazgectı sımdı gs500un fotografları koydum fakat cok guzel cevap aldım :D yeter dedı 2motorunuda ben aldım sat dedı motorunu sonra motormu alcan ucakmı alcan 1000cc mı alcan 50ccmı alcan ben karısmam dedi ama buda benım ıcımı rahatlattı acıkcası ben buyuk motora karsı cıkar dıye dusunuyodum bırsey demedı artık calısmaya baslıyorum mayısa akdar bırıktırıp yemeyıp içmeyip alıcam gs500ü
    Pişmiş kellelerden okunmuyor yazın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mandarake - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-650
    Deli gibi bisiklete bindim...binlerce kilometre yaptım bisikletle.
    Önceleri İstanbulda gitmediğim yer kalmadı...bütün sahil şeridi,yakın=uzzak yerler,Eskişehire taşınınca eskişehir-bursa bile yaptım.
    Motoru aldım yinede vazgeçmedim bisiklet sevgimden...

Yaşasın iki teker...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pişmiş kellelerden okunmuyor yazın
    napım hala gülüyorum hatırladıkça degısık oldu ama el ayak kestı artık benden kendım yapıcam bundan sonrasını bunada şükür

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Gelip geçen motorlara bakıp durdum

kwsk-boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda cbr125r repsol
    ben küçükken 5-6 yaşalrındayken turbo sakızları vardı bilen bilir. deli gibi o sakızlardan alırdım. motosiklet resimleri çıkıyo diye. bide hep şansıma zx6r yada 7r çıkardı zaten hastayım o motora günde 3-4 tane alırdım sakızını arkadaşlara verirdim resimlerini biriktirirdim. hala durur bende ama bıktım resimlerine bakmaktan ocak yada en fazla şubatda alıyorum güzel bir kedicik (600cc) dört japondan birisi kawa olsa çok ii olur tabii. bu arada ilk motorum mondial 150ut du peşin aldım gecelere kadar çalıştım ama çalıştığım kadarda o motorla uğraştım :D

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    küçüklüğümde dayımdan kalma bir tutkuydu motosiklet...

6 yaşımdayken bir kuzenimi bisiklet kazasında kaybettik. o yüzden pek bisiklete binemedim küçükken.

3 yıl öncede şirkette çok sevdiğim bir abimi motor kazasında kaybettik. o yüzden etrafımdakilerden çekiniyordum motosiklet konusunda.

askerden geldim, oturdum babamın karşısına;

-baba borca gireyim clio(babamın)'yu satıp Focus Hb alalım
    -olmaz oğlum, bagajı çok küçük
    -baba Ford Connect alalım
    -olmaz oğlum, bagajı çok büyük
    -baba kusura bakma, ben motor alıyorum

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Ben motor alana kadar gülerdim onlara hep..
    -"Havalar isinsada motora binsek" demelerine hep dalga gecerdim..
    -"Drahtesel (telli esek) inizemi bineceksiniz" derdim herzaman..
    Simsekleri üzerime cekerdim nedense?
    Bana kizanlar bile olurdu.. Len bunlar geri zekali derdim...

Sahi havalar nezaman isinicak yaaaaaaaa???
    Havalar isinsada motora binsek..
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    17 yaşında gözlerimi yeni yeni açtığımda babama motosiklet alacagımı söylemiştim. Tatlı bi eleştiriyle reddetmişti beni, 18 yaşında bi mobilette almıştım, çalıştıgım yerin deposunda saklıyordum, ailemden habersiz, babam duysa kıyameti koparır korkusuyla askere gidene kadar aileme belli etmedim, askerlik sonrası artık dogru kararlar verebileceğime inandıkları zamanda ( tipik türk ailesi ) motosiklet tutkuma engel olamadılar...
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    Küçük yaştan beri hep süpersportlara özendim sonra büyüdük işe girdik bu kez az yakar çok kaçar mantığından yola çıkarak işe gider geliriz dedik kısmet olmadı. Sonra evlilik borçlar taksitler girdi araya erteledik. sonra seneye kesin dedik olmadı. Düğün, taksit derken ev alalım sonra hallederiz dedik. Bakalım kısmet artık! Şimdimi ? Ev borcu ödüyorum. Bakalım nolcak hayırlısı...
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

benim ne dayım ne amcam nede onların çocukları hiçbir motor kullanmıyor bana nerden geldi bilmiyorum ama geldiği iyi oldu çocukluktan beri isterim moıtor büyüyünce alacağım büyüyünce alacağım dedimdurdum pedere dedim ben motor alıyorum param hazır dedim dedi ver paranı sana araba alaım dedim benm otor alacağım motor hastalık biliyorum olum dedi bende gençken kullanıyordum dedi ilk defa o gün öğrendim motor kullandığını demekki babadan geliyormuş motor aşkı :D:D yaza doğru kısmetse 250 cc bir chopper almayı düşünüyorum peder izin vermiyor ama alacaz bakalım hayırlısı
    4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    15 Yaşımdan buyana Motor istegim vardı. Babam 2-3 Arkadaşını Motor Kazasında kaybetmiş. Kendide 2-3 Kaza atlarmış. Mümkün degil oyle birşey dedi. Baba löle böle falan filan. Olmadı izin vermediler. İşe Annemden giriyim dedim. =)) oda olmadı. Gecen Sene ilk Dönem 8 Tane 1 Geldi Karneme. AMa hiş tepki yok bende. Sanki Zayıf yokmuş gibiyim. Babam Bagırıyor Çagırıor. =)) 2. Dönem kurtarırım ama Motor Al dedim. 50 - 100 CC bişey dedim. Tamam Ulan .... Dedi. =)) Tabi Ben 50 de 100 de kalmam ) Yaz geldi Mali Durumlar Yetmedi. En sonunda Şubatta Alıcam Dedi. Sen karar Ver Seç Motorunu dedi. Ve Ocak Ayının Ortalarında Apache'me Kavuştum. =))
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Ben allah'n emriyle istedim vermediler
    Kaçırdım 16 yaşında kaza yaptım(Kafa Göz dağıldı)
    17'yi bekledim..Bi işe girdim ehliyet aldım çıktım
    Sonra başka bi iş motoru aldım..Tabi 2 hafta başka yere park ettim bizimkilerin ruhu duymuyodu
    Sonra onlada bi kaza baya bi hasar aldım..
    Gene çalıştım yine aldım..Kış geçsin bunuda değiştiricem
    Azimle mıkan ne Bulursa deler
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    ohoo neler yapmadıkki

dedim anne baba motor alıcam ilk tepki hayır imkanı yok :D

ertesi günü kapıya çektim bağırıs cağırıs sonrasında caner güzelmiş ya beni pazardan alsana vs
    babam hadi atla gezelim bakalım nasılmış :D
    insan isterse herşeyi yapar kardeşim bunu bilir bunu söylerim
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    2 teker olsun da tahtadan olsun
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aileme küstüm; ama yemediler

Sonra da harçlıklarımı biriktirerek ben yemedim; sonunda aldım
    alemsin valla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:06 ----------

Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2005ten beri başladı bu hastalık dayımlarında eski birer SS ci olması da biras dürttü.

2008e kadar aşırı ilgi başladı aile izin vermedi ehlyeti kendm aldım baktılar ben cıddıytım geçen yaz ilk motorumu aldım.kıştan sonrada deiştirmyei düşünüyorum
    kawa 636 geliyo desene

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Valla neler yapmadım ki anlat anlat bitmez...

Motosikleti
    Honda CBF 150/ Honda Titan 125
    Ben doğduğumdan beri pederde motor var zaten..
    13 yaşında dedim bana bi BWS al..Olmaz dedi vitessiz motor motor değildir dedi..Almadı..
    Sonra gitti Titan'ı getirdi..Bindirdi beni,sokakta 2 tur attık sonra o indi ben devam ettim..O gün bu gün devam ediyoruz..
    [B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:

Alper41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki EN500
    şuan 16 buçuk yaşındayım motor aşkı benim için 12 yaşında başladı , baba bana motor al dedim ertesi gün popcorn 90 aldı bana bir tane sağolsun kendisi,0 motor aldıkdan 2 gün sonra kaza yaptım kollarrımı bacaklarımı parçaladım 70km hızla düşerek sonra yavaş yavaş iyileşmeye başladım babam motoru satıcam falan diyodu ama ne yapsın kıramıyorduda beni 1-2 hafta sonra pansuman a motorla gitmeye bile başlamıştım , kısmetse bu yaza gt250r düşünüyordum ama babam chopper hastası o yüzden virago xv 535 alıcam Allah'ın izniyle
    Fikirlere Kurşun İşlemez .

tomass - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW S1000RR, Yamaha SR500, Vespa Sprint 150S
    Lise son sınıfta ehliyet sınavına girdim, çıkışta babam aldı beni, sınava girdiğim okulun bahçesinde satılık bir Honda Titan vardı baba bunu alsana nasıl olsa ehliyeti de alıyorum dedim,ertesi günü onu aldık, çok mutlu olmuştum ..adeta Üstünden inmedim en az 40.000 km yapmışımdır..

Ardından üniversiteyi kazandım babamdan motoru istanbula getirmek için izin istedim, yalvardım yakardım ama nafile , izin vermedi, sırf motoru göndermemek için araba aldı bana ama benim içimdeki aşk başkaydı...

Üniversitede okurken azmettim, deli gibi çalıştım, ailemden habersiz hayallerimi süsleyen süpersport olmasada onun küçk kardeşlerinden Derbi GPR 125 aldım..
    Şuan hala iki motorumda duruyor...

Okul bitince göreve başladım , ilk fırsatta hayallerimi süsleyen bir R1 almak istiyorum...

Motosikleti
    Zat150 gitti MCT250 geldi :)
    Bende bi kaç yıl öncesine kadar motor sevdam yoktu.Amasya'ya gezmeye gittikçe amcamın kinetic'iyle geziyordum.Bi an heveslendim benimde olsa şöyle bir motorum derken yeğenimde gidip kendine racer200 alınca bende kesin almaya karar verdim.En çok sevdiğimiz eniştemizi motoru aldıktan 15gün sonra yaptığı kazada kaybetmenin etkisiyle babam karşı çıktı tabiki.Sonunda ben Amasya Üniversitesini kazanmıştım okumaya geldiğimde motor istediğimi söyledim.Bir tanede mondial zat 150 bulmuştum uygun fiyata hemde öğrenci oldugum için taksitle verecekti.Direk annemden girdim konuya ve sonunda ayrı olmamızın , aradaki özlemin sayesinde motor sahibiyim.Ailemin yanında olsaydım alacaklarını zannettmiyorum.Hatta kendileri söylüyolar burda olsan almazdık dua et seni özlüyoruz filan...Uzun oldu ama kusura bakmayın Yazada düşünüyorum bi cbr125 r bakalım hayırlısı
    Mondial zat 150 ' ımı sattım , Suan MCT250 :)

myagdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda FES 250 Foresight; CBF 150, NC750S
    çocukluğumdan beri motosikletlere aşığım; fakat ailede motor kullanan olmadığı gibi nasıl da korkarlar motosikletten...

liseyi bitirdiğim yıl klasik bir bmw motosiklet gördüm satılık; iki silindir boxer motor, şaftlı, ne yalvarmıştım bunu alalım diye... dükkanın kasasından para çalıp alırım diye blöf yaptım; babam evlatlıktan reddedeceği, annem de hakkını helal etmeyeceğini söyledi.

üniversite yıllarında, arkadaşlarla harçlıklarımızı biriktirip motosiklet alma hayalleri kurardık; o zamanlar hayalimiz kawasaki zzr-1100'dü.

okul bitti, iş-güç derken araba sahibi oldum. evlendim, bu sefer ikna edilecek kişiler listesine bir kişi daha girmiş oldu. çoluk-çocuk sahibi olduk, artık burgman ve silverwing hayali kurmaya başlamıştım.

öte yandan hıza karşı zaafım vardır ve altımdaki aracı limitlerine kadar zorlamayı severim. bu sebepten motor kullanmak ne yalan söyleyeyim beni de ürkütüyordu. ne zaman motor almaya niyetlensem bir kaza haberi beni bundan alıkoydu.

36 yaşında kursa yazılıp motosiklet ehliyeti aldım. daha öncesinde mobilet bile kullanmamıştım.

39 yaşına kadar 4 tekerle idare ettim. artık yaşımın kemâle erdiğine ve anlamsız hız yapmayacağıma kani olduktan sonra ilk motosikletimi aldım. 500'lük bir maksi düşünüyordum, deneyimli arkadaşlarım 250 cc'lik önerdiler. bununla biraz tecrübe kazandıktan sonra inşallah enduroya geçeceğim; belli olmaz belki de maksi scooterla devam ederim.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler