Hepimizin ortak sorunu olan binek araç sürücülerinin dikkatsiz ve duyarsız şekilde araç kullanmalarına bir örnekte ben yazayım istedim. İnanıyorumki bu şekilde sesimizi duyurabileceğiz ve hepbirlikte kafası almayanların kafasına zorla sokacağız bazı şeyleri.
Dün akşam yoğun geçen bir günün sonrası biraz kafamı dinleyim dedim baktım havada gayet iyi atladım motoruma bağdat caddesine doğru sürüyorum sakin sakin etrafı seyrede seyrede. Herşey Küçükyalıya kadar gayet normal, Bostancıya gelmeden önceki ışıklardayım. Yeşil yandı kalkış yaptım 2 sonrası 3 ve 4 dedim sağa tatlı bir viraj var motorum sağa hafifce yatmış halde virajdayım sağımda beyaz bir araç var benle birlikte şeridinde viraj alıyor. Birden solumda beyaz bir volkswagen cady araç pilaka 34 DL 6408 arkadaş virajı alıyor ama ne hikmetse araç sağa doğru geliyor araç şerit çizgisinide ortaladı artık aramızda çok az bir mesafe kaldı ben panikle soluma doğru bakmaktan kendimi alamadığım için (sevgili DD nereye bakarsan oraya doğru gidersin diyoya) motorda sola doğru kayıyor gazı bıraktığım anda ben geride kaldım ve oda şeridini değiştirmiş ve önüme geçmişti. Bu sırada sağdaki delide sol şeride bi makas yapmazmı artık elim ayağım boşaldı. bostancı istasyonun ordaki ışıklarda cadynin yanında durup ne yapıyorsun sen gibilerden işaret ettim, araçta 2 kişiler şöfer birden çoştu suratını ekşitti elkol hareketleri bağırışcağrış aracın içinden vs. Özür yok, Kusurabakma yok, direk terbiyesizce bir tepki. Lanet ettim uzadım gittim yoluma. Bundan böyle bu tarz olayları yaşamamayı umut ediyorum ama motora biniyorsan mutlaka yaşayacaksın, Yaşadıkçada pilakaları ile yazacağım. Umarım zamanla bişeyler düzelir